yok hayatım o bile çok naptın:roflol:yengesi geline taksın çeğreği,öpüşüp tokalaşsınlar yeter:)ha bilezik takmış,ha 2 çeyrek..öyle olduktan sonra bilezik taksın daha iyi
bi çeyrek hakkıdır onun..kendi ne taktı yengesine sanki:dilcikar::hulya:
Haklısın Tanrıça ne kadar iyi niyetlisin,sırtında yükün o kadar fazla olur.Hele maddiyatta babanın oğlu bile acımıyor sana.Mesela ağbimin bebeğine altın taktım,ağbim benim bebeğime takmadı.Küçük görümcemde,kardeşimde düğünümde takı takmadılar eh hakettiklerini alacaklar elbettekİ.
kısss sen bendende gaddar çıktın valla
Şurada yazılanları okuyorum da, çok ayıp yaaaa akannehir Ben de evlilik hazırlığı yapıyorum, ve dürüstçe söylüyorum ki KİMİN NE TAKTIĞINA DİKKAT BİLE ETMEM..Herkes gönlünden ne koparsa onu verir, şu bana şunu taktı, bu bunu taktı diye çetele tutmak ne kadar ayıp birşey yani...Ayrıca karşınızdaki insan maddi durumu olduğu halde birşey takmıyorsa o onun ayıbıdır, kısasa kısas yapıp ben neden aynı ayıbı yapayım???? O zaman benim, eleştirdiğim karşı taraftan ne farkım kalır??? Ünv de okuyordu diyorsunuz, ben ünv de okurken cüzdanımda sadece yol paramın kaldığı günleri bilirim, ayrıca insanların borcu olur, kimseye söyleyemediği bir müşkülü olur, kaldı ki dediğim gibi parası olduğu halde bile takmamışsa onun sorunu, onun kişiliği derim, ben yine bana yakışanı yaparım..İnanamıyorum yani size...
Bunun parayla alakası yok tatlım ben yalnızca "o şunu taktı ben de ona inat bunu takıcam" türü bir hareket içine ASLA GİRMEM...Ayrıca bu benim tavrım, bilezik takmaya gelince, durumum varsa bilezik takarım çünkü ev kuran insanlara yardım etmek akrabalık/insanlık görevidir, ama durumum yoksa da ona göre daha küçük birşey takarım..Benim söylemek istediğim şu: Benim evlenen insanlara takacağım takıyı cebimdeki para belirler, karşıkinin bana ne taktığı değil..Bana yakışan budur çünkü, ötesini kendime yakıştıramam..
bizim çevremizde kardeşler hep bilezik takar düğünde. görümcen ve diğer elti maddi imkanı oysa onu takar ama sizin imkanınız varsa bilezik takın. en nihayetinde siz zaten onun için ayırmışsınız bu bileziği, çoktan gözden çıkartmışsınız... bu devirde evlenmek zor. diğer kardeşlerinden gülmeyecek madem yüzü, sizden gülsün bari... kayınvalidenizla aranız bozuk olsa bile kaynınızın ve yeni gelinin suçu ne?
Şurada yazılanları okuyorum da, çok ayıp yaaaa akannehir Ben de evlilik hazırlığı yapıyorum, ve dürüstçe söylüyorum ki KİMİN NE TAKTIĞINA DİKKAT BİLE ETMEM..Herkes gönlünden ne koparsa onu verir, şu bana şunu taktı, bu bunu taktı diye çetele tutmak ne kadar ayıp birşey yani...Ayrıca karşınızdaki insan maddi durumu olduğu halde birşey takmıyorsa o onun ayıbıdır, kısasa kısas yapıp ben neden aynı ayıbı yapayım???? O zaman benim, eleştirdiğim karşı taraftan ne farkım kalır??? Ünv de okuyordu diyorsunuz, ben ünv de okurken cüzdanımda sadece yol paramın kaldığı günleri bilirim, ayrıca insanların borcu olur, kimseye söyleyemediği bir müşkülü olur, kaldı ki dediğim gibi parası olduğu halde bile takmamışsa onun sorunu, onun kişiliği derim, ben yine bana yakışanı yaparım..İnanamıyorum yani size...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?