- 5 Mart 2007
- 3.864
- 3
- 683
O bana ne taktıysa bende onu takardım..
Bu konularda çok hassasım.. kısas a kısas..
ben evlenirken kaynım bekardı canım.
bişey takmadı yani
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O bana ne taktıysa bende onu takardım..
Bu konularda çok hassasım.. kısas a kısas..
vallahi canım ben sana kendi tecrubelerime dayanarak söylüyorum 8 yıllıkta evliyim aklın varsa bileziği takma olan senin bileziğe olur ben en yakın kızkardeşime taktım kıymet bilmedi evlenirken doğumundada taktım ayrıca şimdiki aklım olsa param yok kusura bakma yarım takabiliyorum derdim
canım sana iyi olucak insan zaten olur bu işin inan takıyla falan hiç ilgisi yok kardeşime ilk taktığım 700 liraydı
doğumdakide 600 ne oldu kıymetmi bildi
oysa benim eşimde zor kazanıyor parayı
şimdi ben doğum yapıcam yırtıyolar kendilerini beş kuruşumuz yok diye
oysa eşi düzgün bir yerinde düzenli maaşı olan biri herkeze öyle diyorlar
bende zamanında salak gibi iki üç kuruşu denkleştiriym iyi bir şey takıym diye uğraşıyodum
şimdi takmassan rağbet görüyosun canım artık akıllandım ben
haklısın canım.
takı için bana iyi olacaklarsa hiç olmasınlar daha iyi.
büyük eltime doğumu oldu altınını götürdüm taktım.
ev aldı,ev hediyesi götürdüm
kızının doğum günü oldu hediyesini götürdüm vs vs.
benim kızım doğdu.getirmiş. incecik halka bi küpe.
bozdurmaya götürdüm adam bu para etmez diyo.
25 milyon etti küpe.
yapıyorum ama karşılığı yok.
ben bişey görmuyorum..
sende iyi niyetlisin anlaşılan bu devirde iyilik para etmiyo canımbende öyle hep imkanlarımı zorlardım ama baktım kimse başkası için kendini sıkmıyo herkez rahat
okadar dersler aldımki evlendikten sonra hayattan artık kimse kolay kolay beni ezemez
Gönlünüzden geçeni takın.
Ben birine değer görüp takmaya karar verdiğim şeyi ötekilerin takacaklarına göre değiştirmem.
Bekardı,annesi babası birşey takmadı vs..değil.
Kaynınıza,müstakbel geline hisseleriniz ne ise ona göre hareket edin derim ben.
canım ben evlenirken üni. okuyodu.
belki parası yoktur bilemiyorum.
yani yarım tak diyosun.
çoğunluk yarım tak demiş.
bildikleri yaşadıkları bişey varki öyle diyolar.
büyük ihtimal yarım takarım.
Arkadaşa katılıyorum,gönlünüzden ne geçiyorsa,sonunda rahat edeceğinizi düşündüğünüz şeyi yapın.
şu mesajı okumasaydım sana diyicektimki gönlünden geçirmiş,niyetlenmişsin,kalbini bozma,tak bileziği gitsin...
ama diyosunki ben evlenirken bana bişey takmadı!!üni okuyan adam çocuk değil dimi,onun yaşında millet baba oluyo..hiç bişey takmasa 20 tl takardı yine takardı..ailesidemi diyemedi oğlum al şu çeyreği,tak yengene diye!:1closedeyes:
sana madalya takmıycaklar,tak çeyreği gitsinbırak şanın yürümeyiversingamyoncuiremsu
Utanacak birsey yokk .. Durumun nasılsa öyle yap .. Zaten kardesleri de bilezik takmadıgından yadırganmazsın ..
ben bu konularda biraz katıyım.kayınbiraderiniz siz evlenirken birşey takmamış bekar bile olsa takmalıydı bir şekilde,ve herkes yarım altın takarken siz bilezik takmayın bence,taksanız da yarın öbürgün sagolsun bilezik taktı demeyecek ya,bence bir çeyrek siz takın bir çeyrek eşiniz olsun bitsin..
ben bu konularda biraz katıyım.kayınbiraderiniz siz evlenirken birşey takmamış bekar bile olsa takmalıydı bir şekilde,ve herkes yarım altın takarken siz bilezik takmayın bence,taksanız da yarın öbürgün sagolsun bilezik taktı demeyecek ya,bence bir çeyrek siz takın bir çeyrek eşiniz olsun bitsin..