Bazı yörelerde böyle malesef.Dugunde takmak için geri istiyorlar.Arkadasimin kv istemişti kız ben nisanliyken takmak istiyorum demişti vermemişti. İstemiyorsa takmak ıstiyorum vs diyebilirMerhabalar çok yakın bir arkadaşımın isteme ve evde yapılan küçük bir nişan töreni olacak . Erkek tarafı başka bir kültür ve memleketten . Takı konusunda sorun şu ki : birkaç bilezik ve set takacaklar lakin isteme sonrasında geri götürmek istiyorlarmış . Bu çok onur kırıcı değil mi biz mi yanlış düşünüyoruz ?
Böyle olduğunu bende duydum altım gerçekten çok pahalı insanların durumu olmayabilir bence düğünde aynı şeyi takmalarını sorun etmemek lazımMerhabalar çok yakın bir arkadaşımın isteme ve evde yapılan küçük bir nişan töreni olacak . Erkek tarafı başka bir kültür ve memleketten . Takı konusunda sorun şu ki : birkaç bilezik ve set takacaklar lakin isteme sonrasında geri götürmek istiyorlarmış . Bu çok onur kırıcı değil mi biz mi yanlış düşünüyoruz ?
Düğün yakın zamandaysa normal , benim dugunum nisanim arası 23 gündü tüm akrabalarım uzaktan yatılı gelecek diye kaynanama vermiştim zaten düğünde tekrar takılıyor diye hem de güvenlik açısından ama eğer arası varsa düğünle saçma tabi ki nişanlı kız o takılırıyla falan düğüne gider bizde yani Nisan zamanı kızda kalırMerhabalar çok yakın bir arkadaşımın isteme ve evde yapılan küçük bir nişan töreni olacak . Erkek tarafı başka bir kültür ve memleketten . Takı konusunda sorun şu ki : birkaç bilezik ve set takacaklar lakin isteme sonrasında geri götürmek istiyorlarmış . Bu çok onur kırıcı değil mi biz mi yanlış düşünüyoruz ?
Hangi yöreMerhabalar çok yakın bir arkadaşımın isteme ve evde yapılan küçük bir nişan töreni olacak . Erkek tarafı başka bir kültür ve memleketten . Takı konusunda sorun şu ki : birkaç bilezik ve set takacaklar lakin isteme sonrasında geri götürmek istiyorlarmış . Bu çok onur kırıcı değil mi biz mi yanlış düşünüyoruz ?
değil, hatta daha mantıklı en azından kız evinin kafası rahat eder.Merhabalar çok yakın bir arkadaşımın isteme ve evde yapılan küçük bir nişan töreni olacak . Erkek tarafı başka bir kültür ve memleketten . Takı konusunda sorun şu ki : birkaç bilezik ve set takacaklar lakin isteme sonrasında geri götürmek istiyorlarmış . Bu çok onur kırıcı değil mi biz mi yanlış düşünüyoruz ?
Ya sanki ertesi gün bozdurup kaçacak gibi bir tavır buBazı yörelerde böyle malesef.Dugunde takmak için geri istiyorlar.Arkadasimin kv istemişti kız ben nisanliyken takmak istiyorum demişti vermemişti. İstemiyorsa takmak ıstiyorum vs diyebilir
Düğün yakın zamandaysa normal , benim dugunum nisanim arası 23 gündü tüm akrabalarım uzaktan yatılı gelecek diye kaynanama vermiştim zaten düğünde tekrar takılıyor diye hem de güvenlik açısından ama eğer arası varsa düğünle saçma tabi ki nişanlı kız o takılırıyla falan düğüne gider bizde yani Nisan zamanı kızda kalır
Hayır tarih belli bile değil henüzDüğün yakın zamandaysa normal , benim dugunum nisanim arası 23 gündü tüm akrabalarım uzaktan yatılı gelecek diye kaynanama vermiştim zaten düğünde tekrar takılıyor diye hem de güvenlik açısından ama eğer arası varsa düğünle saçma tabi ki nişanlı kız o takılırıyla falan düğüne gider bizde yani Nisan zamanı kızda kalır
Zaten nisanda takılan geri alınıp salonda geri takılır ama nisanliyken kızda kalır gene. Kız yeni altin alın demiyorsa kızda kalsın yani gene düğünde alıp takarlarBöyle olduğunu bende duydum altım gerçekten çok pahalı insanların durumu olmayabilir bence düğünde aynı şeyi takmalarını sorun etmemek lazım
Maras ,Antep, Yozgat, konya falandie benceHangi yöre
Dediğim gibi benim tarih belliydi ve evimiz çok kalabalıktı ben korktum şahsen bir seu olur diye ama bazi yörelerde var ciddenYa sanki ertesi gün bozdurup kaçacak gibi bir tavır bu
Hayır tarih belli bile değil henüz
Tabi kızda kalabilir o zaman ama ben sanki düğünde yeni altın istiyor gibi anladımZaten nisanda takılan geri alınıp salonda geri takılır ama nisanliyken kızda kalır gene. Kız yeni altin alın demiyorsa kızda kalsın yani gene düğünde alıp takarlar
Bizim de böyledir ilk kez şahit oldumNe kayinailem benim nisanimda ne de biz kardesimin nisaninda taktigimiz takilari geri almadik. Onun uzerine dugunde ilave taki takildi. Cevremde de acikcasi sahit olmadim bu duruma.
Maras ,Antep, Yozgat, konya falandie bence
BursaHangi yöre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?