Takı kiralama

Venus1995

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Mart 2019
185
112
33
Arkadaşlar selam. Bu saatte yazıp dertlesecek birini bulamadım.... Nişanlım takı almayalım kiralayalım onun yerine banka hesabına sana altın yapalım bozarken işçiliğinden zarar etmemiş oluruz dedi. Çok sinirlendim kan beynime sıçradı kiralamak nedir resmen hakaret gibi bende kızdım bayağı kendimi çok kötü hissediyorum böyle bi teklif sunması üzücü değil mi ben mi abartıyorum. Takılan altın geline verilen değeri gösterir diye düşünüyorum dedim. Bunu söyleyince sanki takacak mısın günlük hayatta durumu olmayanlar gelinine değer vermiyo mu dedi. İkimizde devlet memuruyuz kiralayacak kadar kötü durumda değiliz sinirimden ağlıyorum. Sizce kim haklı

Bana saçma geldi. İşçiliği olan şeyler almayalım. Bir iki yatırımlık birşeyler alıp geçelim dese neyse de beyefendi havasından da geri kalmak istemediğinden takı kiralamak istiyor. Durumu olmayan bir yüzük iki bilezik takıp geçer. Takı kiralamak gibi bir yöntem tercih etmez bence.

Şimdi "almak zorunda değil" ekibi gelir. Aynı ekip eşler arasındaki bir sorunda "altınlar kadınındır" diyor 😂

Evet altınlar kadınındır. Lakin kadının olabilmesi için önce altınların takılmış olması lazım.

Neyse..

Onlar gelmeden ben düşüncemi bırakayım şuraya.

Altınları nasıl degerlendieceginiz sizin kararınız olmalıydı. Kiralamak filan kulağa hos gelmiyor. Ben de rahatsız olurdum sanırım. Durumu olmayanlar ile empati yapmak yerine sizinle empati yapması daha isabet olurdu.

Ne mana taksit taksit mi alıp koyacakmış bankaya ne alaka anlamadım
Verilen değerle ölçülmez ama maddi durumu yoksa hiç takmasın gerek yok.
Zaten düğünde takılır takı sonra siz bankada kasa kiralar koyarsınız. Düğünde takılan takı gelinindir
Damat çok mu uyanık acaba?
Yarın bi gün boşansam alamam diye mi düşündü
Değişik bilemedim.

Mesleginiz var , cahil bir kadin degilsinizdir diye dusunuyorum , takilan altinla mi deger biciyorsunuz kendinize? Gercekten mi?
Tercih sizin tabi ki ama bu cumle cok yanlis bir dusunce , yeni uyesiniz , beni kk da pek cok arkadasimiz bilir tanir , cok mutlu bir evliligim var , esim cok sever , cok deger verir ama ne ben evlenirken ondan altin istedim ne de o bana altin takti alyansimiz ve nisan yuzugum haricinde , bir insanin degerini altin belirlemez , size duyulan saygi ve sevgidir aslolan

Şimdi "almak zorunda değil" ekibi gelir. Aynı ekip eşler arasındaki sorun da "altınlar kadınındır" diyor 😂

Evet altınlar kadınındır. Lakin kadının olabilmesi için önce altınların takılmış olması lazım.

Neyse..

Onlar gelmeden ben düşüncemi bırakayım şuraya.

Altınları nasıl degerlendieceginiz sizin kararınız olmalıydı. Kiralamak filan kulağa hos gelmiyor. Ben de rahatsız olurdum sanırım.

Kısacası haklısınız.
Yavrucum bosanirken altinlar tabi ki gelinindir , orda bahsettigimiz kocasinin taktiklari degil ki , dugune gelenlerin taktiklari , kocasi da birsey takiyorsa o zaten hediyedir , bosanirken hediye de geri verilmez mantiken
Bir kadinin degerini de ona takilan altin belirlemez

Mesleginiz var , cahil bir kadin degilsinizdir diye dusunuyorum , takilan altinla mi deger biciyorsunuz kendinize? Gercekten mi?
Tercih sizin tabi ki ama bu cumle cok yanlis bir dusunce , yeni uyesiniz , beni kk da pek cok arkadasimiz bilir tanir , cok mutlu bir evliligim var , esim cok sever , cok deger verir ama ne ben evlenirken ondan altin istedim ne de o bana altin takti alyansimiz ve nisan yuzugum haricinde , bir insanin degerini altin belirlemez , size duyulan saygi ve sevgidir aslolan

Tebrik ederim.

Durumları kötü değil ki sevgimiz yeter bize diyelim. Az takalım bu kadar oluyor deseydi niye ağlayayım ben. Kiralayalım diyor çok kırıcı değil mi sizce

Durumları kötü değil ki sevgimiz yeter bize diyelim. Az takalım bu kadar oluyor deseydi niye ağlayayım ben. Kiralayalım diyor çok kırıcı değil mi sizce
Benim mantigima gore almak da kiralamak da sacma o yuzden o kisma yorum yapmadim bile , bizim de durumumuz kotu degil , evlenirken hele cok superdi yani ben baska birsey anlatmaya calismistim ama neyse

Size tamamen katılmakla birlikte eşiniz size böyle bir teklifle gelse asla kabul etmeyeceğimizi hatta böyle birisiyle evlenilir mi yeniden değerlendireceğinizi düşünüyorum. Düğünde takılan takıların tamamını ertesi hafta bozdurup borç kapatmış sonra da lafını bile etmemiş birisi olarak takı kiralamak biraz iki yüZlülük oluyor bence.

Yavrucum bosanirken altinlar tabi ki gelinindir , orda bahsettigimiz kocasinin taktiklari degil ki , dugune gelenlerin taktiklari , kocasi da birsey takiyorsa o zaten hediyedir , bosanirken hediye de geri verilmez mantiken
Bir kadinin degerini de ona takilan altin belirlemez
Milana abla. Çok seviyorum seni 😂🥰😍

Takılan altının geline verilen değeri gösterdiğini düşünmüyorum ama nisanlınızın teklifi rahatsız edici geldi.

İşçiliği olmayan kendisini zorlamamayacak 1-2 tane bilezik takabilir hediye olarak size. Kiralamak fikri ancak size ait olursa kabul edilebilir. İlişkileri bu kadar iş ortaklığı düzeyine getirmek hoş gelmiyor bana.

Son düzenleme:
Back
X