- 13 Ağustos 2015
- 636
- 243
- 23
- Konu Sahibi aabbcc1122
-
Merhaba arkadaslar düğünlerde takı kurdelesi yerine ne yapılabilir bu merasim nasıl gerceklestirilebilinir?
sizler düğünlerinizde nasıl yaptınız yada gittiğiniz düğünlerde kurdeleden baska merasim oldu mu yardımcı olur musunuz cunku boynuma kurdele takmak istemiyorum
Bizim düğünümüz bin kişiye yakın olacak masaları gezmek imkansızBir arkadaşımın düğününde takı merasimi olmadı.
Çift danstan sonra sıra sıra tüm masaları dolaştı, gelinin elinde küçük bir bohça şeklinde çantacık vardı, onun içine takılarımızı koyduk.
bir yerde daha bu fikri okumustum yani gelinin damadın üzerne takmak yerine sandığa atılıp fotograf cekildiler bu sekilde mi olduben bi düğünde şöyle gördüm
bi sandık konulmuştu masaya
gelin damat sandığın yanına geçti
her masada zarf vardı
zarfın içine para /altın koyuldu üstüne isim yazıldı
gelini damadı tebrik edip zarf sandığa atıldı
Bizim düğünümüz bin kişiye yakın olacak masaları gezmek imkansız
yine boynunuza kurdele takmak zorunda kaldınız sanırım dimi peki diğer hediyeler zarfa mı koyuluyordusandikli merasimi bende gördüm. gelinden damat yine ayni sekilde ayakta ama sandiga atiliyordu hediyeler. benim kendi dugunumde gelin sepeti vardi sadic onu tutuyordu tabi bizde ayaktaydik herkes onun icine atiyordu hediyesini ama altinlar takiliyordu..
Bir arkadaşımın düğününde takı merasimi olmadı.
Çift danstan sonra sıra sıra tüm masaları dolaştı, gelinin elinde küçük bir bohça şeklinde çantacık vardı, onun içine takılarımızı koyduk.
yine boynunuza kurdele takmak zorunda kaldınız sanırım dimi peki diğer hediyeler zarfa mı koyuluyordu
bir yerde daha bu fikri okumustum yani gelinin damadın üzerne takmak yerine sandığa atılıp fotograf cekildiler bu sekilde mi oldu
insanlar ne enteresan güya yakın bulup dugununuze geliyorlar ve yanlarında sahte yada degeri cok dusuk altın getiriyorlar. isim yazılsa sanırım kimin ne taktığı çözebilir peki kese dediginiz nasıl birseyKese işinizi çözer. Sadece bilezik kolye takılır size. Diğerleri keseye atılır.
Ama böyle olan Düğünlerde boş kutular sahte altınlar çok oluyo.
Ve kimin ne taktığını bilemiyosunuz.
birde bizim düğün kına farklı sehirlerde olucak birinin üzerine takılırken birinin üzeri bos kalabiliyor hos bir görüntü olmuyor maalesefGelinlige uygun kese tarzi bi canta diktirip onun içine koyabilirsiniz. Gelinlikciler yapiyor bu tarz şeyler.
Ben krem rengi kurdele taktim taki töreni biter bitmez çıkardım.
Benim gelinlikcim güzel bii altin kesesi dikti.en iyisi öyle bişey yap içine atar tebrik edip geçerler zaten kamera var kim ne yapmış görürsünuzbirde bizim düğün kına farklı sehirlerde olucak birinin üzerine takılırken birinin üzeri bos kalabiliyor hos bir görüntü olmuyor maalesef
insanlar ne enteresan güya yakın bulup dugununuze geliyorlar ve yanlarında sahte yada degeri cok dusuk altın getiriyorlar. isim yazılsa sanırım kimin ne taktığı çözebilir peki kese dediginiz nasıl birsey
türk milleti iştebiz de masaları dolaşıp güya keseye koyacaktık ama herkes sağolsun biz dolaşmadan geldi taktı, yine benim gelinliğim değil ama eşimin takımının ceketine filan taktılar hep. bir de anons yaptık yani gelmeyin takı takmaya diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?