Düğün Takı kurdelesi yerine öneriler

aabbcc1122

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2015
636
243
23
Merhaba arkadaslar düğünlerde takı kurdelesi yerine ne yapılabilir bu merasim nasıl gerceklestirilebilinir?
sizler düğünlerinizde nasıl yaptınız yada gittiğiniz düğünlerde kurdeleden baska merasim oldu mu yardımcı olur musunuz cunku boynuma kurdele takmak istemiyorum

Bir arkadaşımın düğününde takı merasimi olmadı.
Çift danstan sonra sıra sıra tüm masaları dolaştı, gelinin elinde küçük bir bohça şeklinde çantacık vardı, onun içine takılarımızı koyduk.

ben bi düğünde şöyle gördüm
bi sandık konulmuştu masaya
gelin damat sandığın yanına geçti
her masada zarf vardı
zarfın içine para /altın koyuldu üstüne isim yazıldı
gelini damadı tebrik edip zarf sandığa atıldı

Bizim düğünümüz bin kişiye yakın olacak masaları gezmek imkansız

bir yerde daha bu fikri okumustum yani gelinin damadın üzerne takmak yerine sandığa atılıp fotograf cekildiler bu sekilde mi oldu

sandikli merasimi bende gördüm. gelinden damat yine ayni sekilde ayakta ama sandiga atiliyordu hediyeler. benim kendi dugunumde gelin sepeti vardi sadic onu tutuyordu tabi bizde ayaktaydik herkes onun icine atiyordu hediyesini ama altinlar takiliyordu..

Bizim düğünümüz bin kişiye yakın olacak masaları gezmek imkansız

O düğünde toplamda 30-40 masa vardı muhtemelen.
Ancak bu şekilde olmasa da kurdele yerine küçük bohça çantalardan (ay adı ne bunun ) kullanan gelinler gördüm. Ama o durumda bazen aileler memnun olmuyor. Sonuçta kim ne taktı tam göremiyorsun ve üzerine de yazmadıysa hesapta sorun olabilir :)

yine boynunuza kurdele takmak zorunda kaldınız sanırım dimi peki diğer hediyeler zarfa mı koyuluyordu

Bundan ben de gordum, cantayi gelin degil ama pesinden gelen nedime tutuyordu.

evet takmistik altinlar icin :S ama paralar sepete koyuldu tabi kimin ne taktigi duyurulmustu zarf olayi yoktu.
yine boynunuza kurdele takmak zorunda kaldınız sanırım dimi peki diğer hediyeler zarfa mı koyuluyordu

Kese işinizi çözer. Sadece bilezik kolye takılır size. Diğerleri keseye atılır.

Ama böyle olan Düğünlerde boş kutular sahte altınlar çok oluyo.
Ve kimin ne taktığını bilemiyosunuz.

benim düğünüm de de takı merasimi olmadı
annem ve kayın validem misafirlere hoş geldiniz diyerek masalarına gittiler, onlar da hediyelerini verdiler
bizim düğün de çok kalabalıktı ama problem olmadı, sonuçta bir aile üç dört kişi geliyorsa, bir tane takı takıyor

Kese işinizi çözer. Sadece bilezik kolye takılır size. Diğerleri keseye atılır.

Ama böyle olan Düğünlerde boş kutular sahte altınlar çok oluyo.
Ve kimin ne taktığını bilemiyosunuz.
insanlar ne enteresan güya yakın bulup dugununuze geliyorlar ve yanlarında sahte yada degeri cok dusuk altın getiriyorlar. isim yazılsa sanırım kimin ne taktığı çözebilir peki kese dediginiz nasıl birsey

Gelinlige uygun kese tarzi bi canta diktirip onun içine koyabilirsiniz. Gelinlikciler yapiyor bu tarz şeyler.
Ben krem rengi kurdele taktim taki töreni biter bitmez çıkardım.

Gelinlige uygun kese tarzi bi canta diktirip onun içine koyabilirsiniz. Gelinlikciler yapiyor bu tarz şeyler.
Ben krem rengi kurdele taktim taki töreni biter bitmez çıkardım.
birde bizim düğün kına farklı sehirlerde olucak birinin üzerine takılırken birinin üzeri bos kalabiliyor hos bir görüntü olmuyor maalesef

biz de masaları dolaşıp güya keseye koyacaktık ama herkes sağolsun biz dolaşmadan geldi taktı, yine benim gelinliğim değil ama eşimin takımının ceketine filan taktılar hep. bir de anons yaptık yani gelmeyin takı takmaya diye.

birde bizim düğün kına farklı sehirlerde olucak birinin üzerine takılırken birinin üzeri bos kalabiliyor hos bir görüntü olmuyor maalesef
Benim gelinlikcim güzel bii altin kesesi dikti.en iyisi öyle bişey yap içine atar tebrik edip geçerler zaten kamera var kim ne yapmış görürsünuz

insanlar ne enteresan güya yakın bulup dugununuze geliyorlar ve yanlarında sahte yada degeri cok dusuk altın getiriyorlar. isim yazılsa sanırım kimin ne taktığı çözebilir peki kese dediginiz nasıl birsey

Gelin kesesi. Gelinlikçiler yapıp veriyolar beyaz top gibi. Beyaz kurdela var üstünde işi bitince büzüyosunuz.

Yani herkes isim yazmıyo ki. Benim düğünümde canı isteyen Üstüme canı isteyen keseye attı. Ama benim tarafım hep üstüne isim yazdığı için kim ne takmış biliyorum. Eşimin Tarafından şu nazar boncuklu çeyreğe benzeyen Çengelli iğnede 25kr a satılan şeyler var ya ondan da atmışlar içine 30 liralık 0,5 gr altında
Üstünüze takılması eniyisi

türk milleti işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…