- 23 Kasım 2015
- 727
- 747
- 18
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapılır yapanlar var. Düğüne gelmeyecek kişiler için diye belirtilebilir mesela takı merasimini sunacak kişi.Kimseden bişey kaçırdığım yok kına olcak ertesi gün salonda düğün olcak ama bizim konu komşu herkes salona gelmeyebilr kına gecem daha kalabalık olur. Yani diyorum ki kınada yapılır mı takı merasimi?
Iyi akşamlar kızlar içinden çıkamadığım bi konu hakkinda fikirlerinizi almak istiyorum yardimci olursaniz sevinirim.
Mayısta düğünüm olcak nişanlım düğünü kredi çekerek yapicak düğünden gelenlerle borcun bir kısmının kapatiriz diye düşünüyoruz ama şöyle bi sorun var bizim mahallede kına düğün yapıldığı zaman çok kalabalık olur ve gelenler ufakta olsa bişeyler takar ama ertesi gün düğün salonuna herkes değilde belli basli kişiler gelir. Düğün salonuna da herkes gelemeyecegi için takilanlar güme gitsin istemiyorum.
Nasıl yapabiliriz kına da takı merasimi yapip salon da yapmasak olur mu yada başka bi öneriniz var mi?
Ya bırakın isteyen istediğine gelsin, istediğini taksın. Para kazanmak için mi düğün yapıyorsunuz, elaleme güvenerek mi borç yapıyorsunuz? İnsanlardan para koparmak için bu kadar da hesap yapılmaz ki. Sizinki düğün yapmaktan, evlenmekten geçmiş, şu hesaplarınıza bakın ve kendinize gelin bence.
Hem siz ne yaparsanız yapın, bir şey takmak isteyen her şekilde takar, istemeyen takmaz, isterseniz 10 düğün yapın, takı sayısı değişmez. Boşa uğraşıyorsunuz. Keşke bunların hesabını yapacağınıza sevdiğiniz adamla evlendiğiniz filan aklınıza gelse düğün deyince. Valla çok garipsedim.
Olur zaten takmak isteyen.her türlü takar.istemeyende düğüne gelse bile takmazKimseden bişey kaçırdığım yok kına olcak ertesi gün salonda düğün olcak ama bizim konu komşu herkes salona gelmeyebilr kına gecem daha kalabalık olur. Yani diyorum ki kınada yapılır mı takı merasimi?
Kimseden bişey kaçırdığım yok kına olcak ertesi gün salonda düğün olcak ama bizim konu komşu herkes salona gelmeyebilr kına gecem daha kalabalık olur. Yani diyorum ki kınada yapılır mı takı merasimi?
Kimseden bişey kaçırdığım yok kına olcak ertesi gün salonda düğün olcak ama bizim konu komşu herkes salona gelmeyebilr kına gecem daha kalabalık olur. Yani diyorum ki kınada yapılır mı takı merasimi?
para erke tarafınamı gitcek acaba o yuzden kınada yada sizin kapının önünde olan dügünde sana yada ailene verilsin en azındna annenden sen alırsın aam oglan tafafı azda olsa yardım ederse paraları isteyebilirIyi akşamlar kızlar içinden çıkamadığım bi konu hakkinda fikirlerinizi almak istiyorum yardimci olursaniz sevinirim.
Mayısta düğünüm olcak nişanlım düğünü kredi çekerek yapicak düğünden gelenlerle borcun bir kısmının kapatiriz diye düşünüyoruz ama şöyle bi sorun var bizim mahallede kına düğün yapıldığı zaman çok kalabalık olur ve gelenler ufakta olsa bişeyler takar ama ertesi gün düğün salonuna herkes değilde belli basli kişiler gelir. Düğün salonuna da herkes gelemeyecegi için takilanlar güme gitsin istemiyorum.
Nasıl yapabiliriz kına da takı merasimi yapip salon da yapmasak olur mu yada başka bi öneriniz var mi?