• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Takı meselesi bizmi yanlışiz

Bayanlar ablam cumartesi günü nisan olacak geçen hafta damat ailesi geldi nisanda takı takılacak dedi bu cumartesi alışverişe çıkışın dendi .... bizde bu gün gittik hem alyanslari alırız hem Takıları hemde kıyafetleri alır geliriz dedik ... Alyanslar alındı ama nisan Takıları beğenilmedi ablam damat beye sorunca düğüne yakın annemler alacak demiş ... Annemde kızdı nisanda takı takılacak dediler şimdi düğüne kaldı ve kıza begendirmeyip kendileri alacakmis olmaz öyle Takıları kız beğenir yoksa bozulur bu iş diyor ...Ayrıca bu gün damat beyin annesi babası gelmedi teyze ve abisiyle karısı geldi annem onada kızdı anne gelmez mi hc die ...Sizce bizmi abartiyoruz yoksa annem haklimi ... Söz atılacak galiba böyle giderse

Damat anasinin agzina bakiyosa baslamadan bitirin. benide cok uyardilar zamaninda ama dinlemedim simdi cezasini cekiyorum

Canim burda okuduklarimdan veyasadiklarimdan zerre kadar ders aldiysam basta ipi ne kadar saglam tutarsan sonra o kadar rahat edersin.evlenene kadar kral sensin.takilari sen takicaksin tabiki sen seciceksin.ha sana derler ki butcemiz bu buna gore alin sende ona gore hareket edersin.ama onlarin begenip alma hakki yok. Sen takacaksin cunku. Ayrica bir ses cikarmissiniz hemen kaynana triplerde gelmemeler felan.yok yaaa! Arayip mazeret bildirmekte yok.ustelik kucuk annenden. Bak o cocukta annesini kumanda edemiyo anne kumanda ediyo. Demek evlendikten.sonra kok.sokturcek...gayet acik yazdim.

Isteklerini söylesin ablan birak annende tavrini koydun sonrasan sahipsiz görüp ezmezler ...

damat tarafının bütçesi dahilinde tabiki kız seçer altının modelinide seçmeye hakkımız yoksa evlenmesin böyle anne sözünden çıkamayan adamlar

bu eski konuları niye hortlatıyonuz
şimdi merak ettim konu sahibinin ablası ayrıldı mı evlendi mi
kaynanası sonradan sorun çıkardı mı

şimdi okudum ayrılmış ablası
öbür konulara bakınca ablasını Allah kurtarmış bunların elinden

Bayanlar ablam cumartesi günü nisan olacak geçen hafta damat ailesi geldi nisanda takı takılacak dedi bu cumartesi alışverişe çıkışın dendi .... bizde bu gün gittik hem alyanslari alırız hem Takıları hemde kıyafetleri alır geliriz dedik ... Alyanslar alındı ama nisan Takıları beğenilmedi ablam damat beye sorunca düğüne yakın annemler alacak demiş ... Annemde kızdı nisanda takı takılacak dediler şimdi düğüne kaldı ve kıza begendirmeyip kendileri alacakmis olmaz öyle Takıları kız beğenir yoksa bozulur bu iş diyor ...Ayrıca bu gün damat beyin annesi babası gelmedi teyze ve abisiyle karısı geldi annem onada kızdı anne gelmez mi hc die ...Sizce bizmi abartiyoruz yoksa annem haklimi ... Söz atılacak galiba böyle giderse
nişanda kıza set alınır oda en az yani hic bırsey takmamaları tuhaf...

Back
X