• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Takı sorunsalı

Nepp

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Mart 2012
323
130
123
Kızlar merhaba . Konu acmayacaktim ama çevremdeki herkesden farklı görüş çıktığı için sizinde fikrinizi almak istedim. Yeni ise başladım ne alaka konuyla diyeceksiniz, hemen soyliyeyim yanında çalıştığım kızın nişanı var. 20 gundur tanıyorum kızı , samimi degiliz ama birlikte çalıştığımız ve salonu evime yakin oldugu icin gitmeyi düşünüyorum. ama ne takmalıyım yada takmalımıyım bilmiyorum. Onerilerinize acigim

Bu durumlarda işyerinde para toplanır giden kişiler hepsini birden takar. kaç kişi çalışıyorsunuz?

Bende oyle düşündüm ama diger kizlar onu konuşuruz diye diye haftalar gecti. Ya takmayacaklar ya da beni ortak etmek istemediler emin değilim:110:

Bende oyle düşündüm ama diger kizlar onu konuşuruz diye diye haftalar gecti. Ya takmayacaklar ya da beni ortak etmek istemediler emin değilim:110:
Nişandan önce tekrar sor. Toplamadılarsa sen topla götür onlar gelmezse

Takı takma bence. Şimdi 20tl tak desek komik kalır. 50 de takma yani , daha yeni arkadaşsın hem nişan, düğün olsa tak 50 gitsin derdim.

Uygun Bi hediye iş görür bu durum da.

git ama takı takma. 20 gün dediğin ne ki. birde düğün falanda değil. gitmen bile yeterli.

Ben hiç düşünmüyorum artık böyle şeyleri. Çok da tanısam az da tanısam 50 Lira takıyorum çıkıyorum işin içinden.

Nişanda sadece aile buyukleri taki takar bizde.benimde nisanim salonda oldu ama 30 a yakin is arkadasim geldi kimsede bisey takmadi. Git gakat taki takmana gerek yok. diger arkadaslarin takarsa sende kalkar takarsin duruma gore

Bizde herkes 10 20 ne vermek isterse verir. Mutfakta çalışıyoruz otelde, Haftalik tipbox'da eklenir para bütünlenir ve takılır. Boyle bir sey yok mu orda acaba?

Hepinize yorumlarınız icin tesekkur ediyorum kızlar takmiyacagim ama 50 tl yanimda bulunduracağım. Eğer diğer kızlar takarsa takarim :halay:

50 lirayı ben düğünde uzak akrabama takıyorum. nişan için fazla ama sen bilirsin.

Hepinize yorumlarınız icin tesekkur ediyorum kızlar takmiyacagim ama 50 tl yanimda bulunduracağım. Eğer diğer kızlar takarsa takarim :halay:
20 günlük
Bana 20 gündür tanıdığım biri 50 tl taksa tuhaf bulurum yani :eek:
Git ama takma kızlar uzun solukludur taksınlar onlar

Kızlar merhaba . Konu acmayacaktim ama çevremdeki herkesden farklı görüş çıktığı için sizinde fikrinizi almak istedim. Yeni ise başladım ne alaka konuyla diyeceksiniz, hemen soyliyeyim yanında çalıştığım kızın nişanı var. 20 gundur tanıyorum kızı , samimi degiliz ama birlikte çalıştığımız ve salonu evime yakin oldugu icin gitmeyi düşünüyorum. ama ne takmalıyım yada takmalımıyım bilmiyorum. Onerilerinize acigim

Bence nişan bildiğin takı olayı gitmeyin
Düğüne gidersiniz is arkadaşımın nisanina gitmem sahsen yakınları gider

Back
X