Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
senin işe girmene yardım etmiş. aslında sen işe girince bir jest yapmalıydın onlara, bir hediye gibi.selamlar,
eşimin abisinin oğlunun sünnet mevlütü var. şöyle ki neden takı konusunda kararsız kaldığımı anlatayım sizlere. bizim sözlü, nişanlı ve evlilik hazırlığı süreçlerimizde eşimin abisi ailesiyle eşimle konuşmuyordu. ama önceden benimle tanışmışlığı vardı. buna rağmen sözümüze nişanımıza ve düğünümüze abisi ve yengesi gelmedi. düğünden sonra eşim abisiyle barıştı. eşimin abisi sağolsun bana kendi çalıştığı yerde iş ayarladı. (çok uzak mesafede işe gidip geliyordum)
ama düğün hediyesi olarak bir iğnesini bile görmedim. tahminime göre eşi hediye almasına müsade etmedi. kaç kez gidip geldiler bundan hiç rahatsızlık duymadılar bile. şimdi benim sormak istediğim siz olsaydınız takı takarmıydınız çocuğunun sünnetine. bu arada ciddi sıkıntımız var borcumuz ev kredimiz oldukça yüksek ödemeler yapıyoruz. ama yine de çok kararsız kalıyorum. elimde olsa onları mahcup etmek çok isterim. takmasamda ben rahatsız olucam.. ne yapmalıyım bayanlar
seni işe sokması senin için hiç bir şey ifade etmiyor mu?teşekkür ederim vakit ayırdığınız için. son kararım gram altın alıp takıcam. ben ezilmek istemiyorum bunun altında
neden ben onlara jest yapayım ki. adam kardeşinin ev hakkını yemiş kardeşinin ev kredi borcu var. mecburen benim çalışmam gerekiyor. o yüzden ayarladı ki işi kardeşi ev kredisini ödeyebilsin diye. zaten aile ile küs olmalarının nedeni de hep para konuları..senin işe girmene yardım etmiş. aslında sen işe girince bir jest yapmalıydın onlara, bir hediye gibi.
bence şimdi telafi et.
burda çok fazla detaya inmiyorum. emin olun bir fincan kahve hatrını bilecek insanlar değiller.seni işe sokması senin için hiç bir şey ifade etmiyor mu?
bir fincan kahvenin bile 40 yıl hatırı var derler bilmem out mu oldu bu adetler?
kardeşinin ev hakkı derken tam anlamayadım bahsettiysen de eğer okumadım ama kardeşine haksız yere borç yaptıysa ve diğer yaşanmışlıklar da yanına bonussa eğer gitme bile düğüne ya da git hiç bir şey takma.neden ben onlara jest yapayım ki. adam kardeşinin ev hakkını yemiş kardeşinin ev kredi borcu var. mecburen benim çalışmam gerekiyor. o yüzden ayarladı ki işi kardeşi ev kredisini ödeyebilsin diye. zaten aile ile küs olmalarının nedeni de hep para konuları..
eşim bekarken borç adı altında para almış. oturduğu evin yarısı eşimin hakkı ama hem evi alıyor, hemde ailesi ile küsler. şahsen ben babamdan razı değilsem ne evini alırım ne de işim olur. ama eşimin abisi ve yengesi hak alıyorlar, bir de anne babalarını tanımıyorlar.kardeşinin ev hakkı derken tam anlamayadım bahsettiysen de eğer okumadım ama kardeşine haksız yere borç yaptıysa ve diğer yaşanmışlıklar da yanına bonussa eğer gitme bile düğüne ya da git hiç bir şey takma.
eşim bekarken borç adı altında para almış. oturduğu evin yarısı eşimin hakkı ama hem evi alıyor, hemde ailesi ile küsler. şahsen ben babamdan razı değilsem ne evini alırım ne de işim olur. ama eşimin abisi ve yengesi hak alıyorlar, bir de anne babalarını tanımıyorlar.
anladım şimdi.eşim bekarken borç adı altında para almış. oturduğu evin yarısı eşimin hakkı ama hem evi alıyor, hemde ailesi ile küsler. şahsen ben babamdan razı değilsem ne evini alırım ne de işim olur. ama eşimin abisi ve yengesi hak alıyorlar, bir de anne babalarını tanımıyorlar.
babasının üzerine değil. babasıyla aynı apartmanda kardeşlerininde hakkı olan evi satıp kendine ev almış.. kp diyor ki onun sattığı evde kardeşlerininde hakkı vardı.. eşim konuşuyor şuan ama yapılanların hepsi içinde yara..Abisinin şu an oturduğu ev kayınpederinizin üzerine mi? Arada bu kadar şey varken nasıl barışılmış? Barışıldıysa üzerine bir sünger mi çekilmiş.
neden böyleler bunlar anlamam. benimde görümcem nişanımda sırf takı bana kalacak diye takı takmamış eşime söylemiş bunu. bende çok sinirlendim. şimdi onunda seneye sünnet düğünü olacak. bende takmıycam bişey.
Hmm bu ayrıntıyı da ilk mesaja ekleyin yalnız yoksa eksik kalıyor yorumlar. Madem o böyle çıkarcılık yaptı siz de takmayın hiçbir şey. Ya o değil de kardeşlerinin hakkını yemesine ne cevap veriyor peki? hesap sormadınız mı?babasının üzerine değil. babasıyla aynı apartmanda kardeşlerininde hakkı olan evi satıp kendine ev almış.. kp diyor ki onun sattığı evde kardeşlerininde hakkı vardı.. eşim konuşuyor şuan ama yapılanların hepsi içinde yara..
konu sahibi arkadasim sana birsey soracagim;
benimde 2 oglum sunnet oldu erkek kardesimin hicbir seyini gormedim. oysaki cocuklarim onun elinde dogdu buyudu.
param yoktu altin alamadim dedi ama bizim gozumuze cebinden paralarini cikarip "param da var artik sukur" dedi sunnetten hemen sonra.. simdi onun oglu da sunnet olacak seneye, benim esim bende ona takmam diyor.
bu onun hakkiydi diyor yani taki takmak.. sen benim yerimde olsan ne yaparsin bacim ?
banada okuyan birileri cevap versin bir zahmet..benim yuzume dedi size mahcubum taki takamadim cocuklara en kisa zamanda takicam dedi ben bekledigimden degil ama sozunu hala tutmadi.. zaten artik taki alsada degeri kalmadi.. hersey zamaninda guzeldir..
ben senin yerinde olsam ama kiyafet alirim..
taki takmam .. ama bir yanimda herkez ettiginden utansin sen tak takini diyor..
ikilemde kaldim kendi konum gibi..![]()