Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben bu sorudan hic hoslanmadim..ihtiyac olur esin icin harcanir ihtiyac olur kendin icin..bu taki para muhabbetlerine
gercekten uzuluorm..hepsi esimin olabilr benim icin en son konusulacak sey bu
normalde islama göre her iki taraftanda takılan takılar kızın mihridir. Benim eşim tarafından hiçkimse altın ve paraların mevzusunu etmedi ama bütün takılar benim rızamla eşimin borçlarına falan gitti. En son iki bilezikte eşimin kardeşi çok daralmıştı borçlardan dolayı eşim söyleyemedi ama ben anladım onlarıda kaynıma verdik:) el elde baş başta kaldık işte:) hayırlısı olsun...
Benim aldılar,sormadılar bile![]()
eşim hak veriyor onlara çok borç yaptı diyorlar ama konuşulur böyle şeyler ben ne kadar takıldığını bile bilmiyorum halen 1 aylık evliyimsizce ne yapmalıyım eşimin ailesini bu sebeple hiç görmek istemiyorum benim ailem mi konuşmalı ben mi söylemeliyim ?
eşimle sözlüyken konuşmutuk bu konuları asla böyle bir şey olmayacağını söyledi ama düğün günü geldi takılar takıldı en son salonda gördüm bi daha da hiç birşey görmedim 1 ay oldu geçiyo konusu bile yok![]()
eşimle sözlüyken konuşmutuk bu konuları asla böyle bir şey olmayacağını söyledi ama düğün günü geldi takılar takıldı en son salonda gördüm bi daha da hiç birşey görmedim 1 ay oldu geçiyo konusu bile yok![]()
hiç olur mu öyle şey? Ben de altınların yüzünü görmedim diyebilirim ama eşim benimle evlenmeden önce bunu konuşmuştu bende razı olmuştum bu şekilde altınları kullandı. Sen istemediğin müddetçe o altınların harcanması günah. Senin hakkını yemiş oluyorlar. Eşinle bunu konuşma imkanın varsa konuş. Senin tarafından takılan para ve altınlar sana yani geline verilen hediyelerdir ve senindir. Eşin tarafının taktığı para ve altınlarsa senin mehrindir. Sen ''ben mehrimi helal ettim'' demediğin müddetçe eşinin ve ailesinin harcadığı takı ve paralar harama girer... Bunu eşine söylemelisin razı olmadığını bilsin...
aileni karıştırırsan olay yapılabilir sen kendin eşinle konuşacaksın...
Senin ailen yaptıysa bnm ailemde yaptı evlenmeden söz verdin bende sana güvendim sonuçta kocam olacak adamım olacak dedim inandım.. Ama sen daha ilk pşsyda ailem dedin deyin...
Aiesinede altınlarını istediğinizi söyleyin.... Benim altınlarımı benm haberim olmadan nasıl alırsınız... Sonuçta mihrim olarak geçiyor, rızam olmadan alınan şeyle dini n,kahım ne kadar geçerli bunun günahı kime deyin... çat telefonu kapatın...
çok sinir oluyorum böyle erkeklerin kızları kandrmasına![]()
Normalde islama göre her iki taraftanda takılan takılar kızın mihridir. Benim eşim tarafından hiçkimse altın ve paraların mevzusunu etmedi ama bütün takılar benim rızamla eşimin borçlarına falan gitti. En son iki bilezikte eşimin kardeşi çok daralmıştı borçlardan dolayı eşim söyleyemedi ama ben anladım onlarıda kaynıma verdik:) El elde baş başta kaldık işte:) Hayırlısı olsun...