Şükret Böyle Bir Kocaya Sahitsin.Senin İçin Elinden Geleni Yapmış Helal Olsun Ne Diyim..Kvdene Gelince Bir Evi Evirip Ceviren Kişide Kadındır.Bu Zamana Kadar Hiç mi Bişey Etmemiş Beyaz Eşya Gibi..Zor Durumdamı Acaba ?[/QU
çok teşekkür ederim arkadaşım.binlerce şükürler olsun eşim gözümün içine bakıyorama bu maddi sorunlar aile huzurumuzuda etkiliyor inanırmısınız çalışmıyordum sinir hastası olmuştum evde kendi kendime kavga ediyordum resmen kafamda onlarla. öfkemi tazeliyordum herseferinde neden yapmamışlar neden düşünmemişler eşim neden böyle davranmış bi vakitten sonra rest çekseydi onlara die ama olmuyor yüzyüzesin onlar eşimin annesi babası atamaz satamaz ama olan bize oldu işte..resmen gece eşim kalkıp hüngür hüngür ağladığını biliyorum ama annnem babam nabayım bana yanlızca allah razı olsun desinler yeter diyor.kayınvalidem tambir gamsız insan sorsan baban eve bakmıyordu o yüzden diyor ama senin oğlun 30 yaşındaydı otuz 20 değilki vakit olmasın 1 tane çeyrek yoktu yaa 1 tane çeyrek.tamam insan oğluna bi ev bi para biriktirmesi için iki eşin başbaşa vermesi gerekiyor eşimin babası yapmamış ama hiçmi pazar parasından arttırmadın mübarek bundan 10sene önce çeyrek altın 30 tlydi .eşim annesine çok düşkündür deseydiki yusuf etek alcam yusuf hastaneye gitcem para ver bunları kenarı atsaydı yine yeterdi ama sıfır kocaman bi sıfır var ortada.ve belki kayınpederim bi birikim yapmadı bugüne kadar ama biliyomusunuz o güzümde daha dürüst çünkü kayınvalidem mıymıy dürüst değil hep onun üzerine atmaya çalışıyor senin hiçmi suçun yok ama ben söylüyorum açık açık evi kadın tutar kadın 1 arttıramasa yarım arttırır yarım arttırmasa çeyrek arttırır pul arttırır tüy arttırır diyorum zoruna gidiyor ama umrumda bile değil.ama eşim annesini hayatta laf söyletmiyor ama bana hak verdiğini hep söylüyor sadece konuşmayalım olan olmuş diyor.hadi para biriktirmeyi geçin yapamadın yelek şal dantel tülbent battaniye yok anammm azıcık en körleri getirdi.dediki ben gönenden iğne oyası alıp istnblda satıyodum üzerine kar koyup yav insan oğlunun çeyizine bir tane takım ayırmazmı hiç öenemsemiyor böyle şeyleri.eşim ilk okuldan çıkıp çalışmış ve dior askere kadar bütün haftalığımı eve veriyordum askerden sonra kendime harcamaya başladım.düşünün görümcem kız olduğu halde okumuz liseyi kalmış lisede sınıfta rüşvetle geçirmişler görümcem evlenmiş 5 sene evvel yatak odasını 4 bin tlye yaptırmışlar ve biz bir sene oldu evleneli yatakodası yemek odası 5 bin tl. ve bunu eşim aldı.ne diyimki ben ne diyim ben patlamayımda kim patlasın .neolur dua edin bitsin bu borcumuz allah hepimizin yardımcısı olsun çok bunaldım çokkk
canım benim ya sölediklerinde o kadar haklısın ki ama bunu düşünmeyen o kadar çok o kadar çok insan varki sana anlatamam...yani diorum ben bu küçük yaşımda başımda bütün bunları düşünüorum bu kadar sorumluluk sahibiyim bu yaşlı başlı hayat tecribeleri yaşamış görmüş geçirmiş insanlar bunu nasıl düşünemez... aklım almıyo ama karaterle ilgili bişey biliomusun? yani şöle bişe var sen eşinle en az 20 yaşında tanışmış olsaydın belki bu olanların önüne geçebilirdin hepsine tabiki diil ama hadi gel canım beyaz eşyamızı alalım ufaktan dursun kenarda die borca sokrdın en azından o biterdi koltuk takımı aldırırdın falan filan yada para biriktirirdiniz ama sen olmadan olmuş önüne malesef geçemezdin öle diilmi yapabileceğin bişe yok yani...
Allahıma binlerce şükür bizim borcumuz harcımız yok düğünden sonra 3 ay borcumuz vardı oda ufak tefek şeylerdi aylık 750 tl gibi bişeydi bitti gitti çoktan
ben eşimle 2 yıl sevgili kladım 1.5 yılda nişanlı
eşimin aileside farklı bi cinsten benim eşimin en büyük abisi var 35 yaşında adam bu kadarmı şımarık ukala olur .... 35 yaş ya ne demek 2 çocuk babası ama sölediklerine bakılırsa 5 dk. duramazsın yanında bu bundan 4-5 sene önce kredi kartından içkiler eğlenceler kadınlar kızlar pavyonlarda yemişde yemiş hemde nasıl bide evliyen
kredi kartı batakta adamın
eşimde o ara tayin olmuş göreve başlamış polis bu arada ki bi polisin maaşıda az diil hani
o ara bunların evine icra gelio eşimde onlarda kalmış bi süre , kaynananın haberi var ama kocasına sölememiş ve çocuklarınıda söletmemiş veeeeee borcu eşim üstlenmiş kaynanada dur oğlum napıosun dememiş..... sseninde bi geleceğin var sende yuva kurcan en azından yarısını sen öde yarısını biz ödeyelim yok hepsini eşim ödemiş güzelce biz sevgiliyken çıkmaya başladık son 2 taksidi ödemiş ... neyse bide o ara eşim doguda maaşı dahada fazla yane...
neyse benle sevgiliyken tuttu araba aldı babasına hediye kaynana yine dur oğlum napıosun demedi ama ben gıcıkoldum biz daha 8. ayımızda falandık beni dinlemedi o zmanlar ben gıcık oldum nasıl
eşimin bi küçük kardeşi o zman çalışmıodu o araba kardeşinin geleceğiymiş bak bak bak o zman benim kardeşimin geleceği nerde beyfendi????
neyse bunlar oldu bitti araba alındı benim salak eşim kredi ödüo annesi babasınada peşin al de demiş ve seline söleme demiş benim haberim yoktu sonradan öğrendim
kredi ödenirken son 6-7 ay eşim annesine para gçndermeye başladı biriktir nişan için diye
diorum sen biriktiremiomusun senin aklın yokmu? var e o zman ? neyse nişana kadar verdi annesine bu para ne kadar verdi bilmiorum
biz nişanlandık.... ben bütün bunları biriktiriorum ttabii yapılanlar yapılmayanlar
nişanda bilezikler alındı masraflar karşılandı kaynana bendeki para bitti dedi eşimde evet o kadar göndermiştim zaten dio ama ben hala emin diilim her neyse...
dedim hadi bakalım siz beni alıosunuz kolay mı bakalım?
eşimle gittik ortak hesap açtırdım paranı burda biriktir bende koycam üstüne diye eşim artık annesine para vermemeye başladı bu arada yanıma geldi benim çalıştıgım şehre
bende nişanlandıktan sonra atandım bu arada önceden ünideydim okuodum
önce annesine para akışını kestim sonra baktım eşimin kardeşinde,kardeşinin karısında,annesinde bi kendinde olmak üzere 4 hat var hepsini kapattırttım
sıra geldi arabaya düğüne 6 ay var babsı arabayı kullanıo araba kardeşinin üstüne o ara kardeşinin ataması oldu çalışmaya başladı
dedim fırsat bu fırsat çünkü eşimin savunabileceği hiçbişe kalmadı
kaynanayı aradım dedimki ''ya o arabayı kaz gibi yoldugunuz eşimin üstüne 1 ay içinde yaparsınız yada bu adamın parası yok bütün eşyayı siz alırsınız o 12 binlik araba olur size 48 bin''
2 hafta sonra hop araba eşimin üstüneydi onuda kurtardım:)))
düğündede bi kaç sayfa önce anlattıgım gibi altınları alıp kaçtım:))
eşimimn bir çeyizi vardı görmeliydin
-1 tane tek kişilk battaniye
-2 tane alyaf yastık onuda ucuz olsun diye kendisi almış dikmiş kilosu 5 tl ye olan elyaflardan varya ondan yapmış kendi dedi
-1 tane elyaf yorgan gene kendi dikmiş çeyiz bu yahu bi tane alıosun git adam gibi bişey al bari yok ucuz olsunda nasıl olursa olsun
-6 tane annanemin evinde olan kaşıklardan bide dioki ben oğlum küçükken çeyizine koyma2k için almıştım bunu ölürüsün öldürürmüsün????
-1 tanede göbekli yorgan bide utanmadan nişanda eşime yaptıgım bohçanın içinde eksikler vardı vermedi utansın die ima ettim anlamadı
evlenedikten 15 gün sonra aradım''ima etttim anlamadınız eşimin bohçasında havlu takımı nevresin takımı yok gönderin ne diye benim eşyalarımın üstüne yatıosunuz dedim''
gözümden kaçmış dedi 1 hafta sonra kargoyla geldi:)))
bide buna çeyiz dio dedim madem adamı bu yaşa kadar yoldunuz bari düzgün bişeler yapsaydınız
cevap ''erkek çeyizinin dntelimi olurmuş onu kız yapar
dedim dantelmi kaldı artık bari bi kaç havlu mavlu koysaydınız ayıptır dedim
hiç utanma yok biz en güzelini yaptık dio
dedimki eşim bu zmana kadar neden birikim yapamadı?
dioki ''erkekler öyledir kızım ne yapsaydım yani erkek tutamaz elindekini''
bende deidmki''anne olarak siz tutaydınız hadi tutmadınız oğlunuza yakıştırıp bu şeylere çeyiz dmeezdiniz dedim utandı sustu...
bu sölediklerim bi anne için çok ağır ama sadece zet geçtim haketti yani bide anneme laf sölemeye kalktı bende düğünde altınları aldım kaçtım artık benle uğraşmıyo :)))))
eşim kaynanamla aramıza girmez ama ikimizede sen neden bunu yaptın demez haklıysan ahkkını savun der ama kalp kırmayın üzmeyin birbirinizi der
bizde üzümüoruz yani o beni üzemiyo ama ben onu üzüosam bilemicem oda üzülceği şeyler yapmasın
yani arkadaşım sadece sneinki diil bunu yapan .....:))) ama ben papuç bırakmıorum yemezler öle ....