bu takı konusu beni geriyor arkadaşlar. Yok o onu taktıydı, yok o aldı saydı annem yoktu o sırada bilmem ne.. Düğün takılarımın hepsini bozdurup harcamak istiyorum ben. Takı olmayınca takı muhabbetide olmaz:) takılarda hiç eşimle ortak malımmış gibi gelmiyor, benimmiş gibi geliyor bana. Zaten %80 ni benim tarafım taktı belki ondan öyle geliyordur. O yüzden heralde eşim takılarımızla şöyle yapalım deyince geriliyorum. 1 ay önce altının en fırladığı dönemde evlendik. Eşim altının düşeceğini, hazır yüksekken bozdurup bankaya ortak hesaba yatırmamızı istedi. Hemde azıcık altın için kasa kirası vermeyelim dedi. Mantıklıydı altında gerçekten düştü, ama ben biliyorumki her ay sonu ordan çekip çekip harcayacağız. Herşeyimizi kendimiz aldık bir sürü borcumuz var ay sonunu getiremiyoruz. Zaten 13-14 milyarlık takı ve para var toplam, bende paralarıda altına çevirip hepsini kasaya koydum. Kasada çalıştığım şehirde değil, mesai saatlerinde bulunamadğım için ordan altın alma şansım bile yok. Bilerek böyle yaptım, başka türlü harcamadan yapamayacaktık.