- Konu Sahibi Shostakovich
-
göz altından bakıp sonra bir sebep yaratıp laf sokuyorlar...sırf beni üzmek için...çemkiriyorlar bazen...şaka değil gerçek bunlar valla...yabancı bir tür olduklarını düşünüyorum...
mesela guzel giyinince mutlu olunca boyle yaptılar hep bir de bileziklerimi görünce surat ifadelerinden anladım kıskandıklarını.
sonra sofradan kalkarken katı bir ses tonuyla sofrayı topla diyor kayınvalidem...hep sert bakmaya başlıyor.. eltim de surat asıyor
ama ben paspal giyinsem kolum boş olsa böyle değiller...iyi olayım güzel giyineyim takıp süsleneyim istemiyorlar işte..
ben de aksine takmayı sevmezdim, kayınvalidem ve görümcelerim özellikle misafir geleceği zaman veya misafirliğe gideceğimiz zaman gösteriş olsun diye zorla taktırırlardı
ailevi sıkıntılarımı bir konuyla dile getirdim....yazan arkadaşlarım çok çok sağolsunlar içimi ferahlattılar...
sizlere sorum şu olacak arkadaşlar benim 3 tane bileziğim var...koluma takamıyorum çünkü eltim ve kayınvalidem her defasında inceliyor ve surat asıyorlar...ama değerleri düşük olduğu halde ben takmak istiyorum...biraz zaman geçince kıskançlıktan saldırıya geçiyorlar...dışarıya vuruyorlar nefretlerini....
ben altın takı takamayacak mıyım....
ne yapmalıyım sizce...bana kötü davransınlar istemiyorum...bir türlü rahat davranamıyorum...bıktım artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?