- Konu Sahibi bulbulkusu001
-
Doğru muhabbet doğru soru sormak aslında.. sen anlatırken birden ben yazmışım gibi geldi aynı durumdaydım seninle kayınvalidemle aynı evde yaşıyorum bi sıkıntı yok ama kocamla sanki iletişime geçemiyorum gibi geliyordu. her ne kadar senin kocan olsa da onlar birbirlerini çok daha iyi tanıyorlar ve yıllardır zaten bi muhabbetin içindeler. hemen değişeceğini bekleme kocana da yüklenme bu konuda bence..
dedim ya benim de aynıydı kendimi dışlanmış hissediyordum ama bazı konular var ki eşim zamanla benden fikir danışır oldu. mesela bilgisayar parçası eve alınacak elektronik aletler. biz beraber bunu konuşurken aslında ortak bir yön bulmanın önemli olduğunu anladım. yani bir konu bul ki eşin sadece senden akıl danışabilsin sonra gerisi geliyo zaten.
birde aynı evde yaşıyorsunuz ama bütün akşam kayınvalidenle aynı odada mı oturuyorsunuz bu olayı değiştir eşinle birlikte yapacağınız şeyler bul
Kisa bir tanisma donemimiz oldu ama pekte guzl gecmedi, onunda etksi olabilir. Benim annem cok zor bir insan ve nisanli donemimizde zor gunler gecirdik. Malesef diyemeyecgm cunku benimde payim var tabiiki, anneme karsi gelemedim.Evlenmeden önce nasıldı eşinizle muhabbetiniz bir sevgililik dönemi oldu mu ??
Bende gicik oluyorum isn tuhafi kayinvalidemde benimle goz temasi kurar ama esim yapmaz.Aynisi cnm. Bnde bir oturdum 3 sene. Bir konu konusuldugu zaman esim annesi ve babasina bakarak konusurdu. Ben birsey anlattigim zamanda yuzume bakmazdi. Sinir olurdum
Eşin biraz ilgi istiyor galiba senden , annesinden gördüğü şeyi senden de bekliyor olabilir. Hani sen diyorsun ya soruyorum ediyorum acıkcası çok ilgilendirmiyor diye. İşte bunun farkında da olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?