Merhaba 6 aydır nişanlıyım nişanlımın ailesini gerçek anlamda ailem gibi görüyorum hepsine değer veriyorum onlarda öyleler sağolsunlar hep belli ederler sevdiklerini. Belki kimine göre çok basit bir dert olabilir bilmiyorum ama takılı kaldım resmen. Şöyle ki nişanlımın annesi inanılmaz hayat dolu sevecen süsü püsü çok seven bir kadın bende tam tersi süsten hoşlanmayan daha sade yaşamayı seven hep böyle hayat süren biriyim bu konuda bir türlü anlaşamıyoruz. Kendisi sürekli evime süs eşyası dantel örtü alan birisi birde ben pembe rengi ciddi anlamda sevmeyen biriyim ama o tam tersi bildiği halde ki kendisi sormuştu sevmediğim renkleri pembe tabak pembe pijama pembe havlu böyle şeyler almış bana bozuldum açıkcası çünkü o renge karşı aşırı takıntım var ve muhabbet arasında bunu söylüyorum tabiki kibarca.. Nasıl çözebilirim biblo alıyor mesela bunları yatak odana koy diyor ama güzel değil tamam deyip geçiyorum ama rahatsız oluyorum boş yere parasını harcıyor benim zevkime saygı duymuyor perde beğeniyorum bunlar mutfak perdesi gibi elalem ne der diyor saygı duyuyorum ama bunlar beni ondan soğutuyor kötü biri olmadığını biliyorum hep iyi olalım sevelim sayalım istiyorum ama ne yapabilirim bilmiyorum bana fikir verebilir misiniz?