• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Takili kalmak

manzarlet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2014
669
194
53
Size de hic oluyor mu? Mesela bir erkek arkadasiniz var ve ona yapisip kaliyorsunuz, sebep de ondan baska birini bulamayacaginizi dusunuyor musunuz? Onun gibi birini veya ondan daha iyisini bulamayacaginizi dusunup o kisiye yapisip kaliyor musunuz? Kendimden nefret ediyorum bazen cok mu gurursuzum? nasil asilabilir?

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Hayy ben bu erkeklerin :)

Ben teee yillar once takilip kaldim marifetmis gibi anlatiyorum ya guluyorum suan kendime :)
4,5 yil verdim sevmenin disinda aliskanlik olmustu sonucu hic ic acici degil sirkelen kendine gelll.

"Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene..."

Hayy ben bu erkeklerin :)

Ben teee yillar once takilip kaldim marifetmis gibi anlatiyorum ya guluyorum suan kendime :)
4,5 yil verdim sevmenin disinda aliskanlik olmustu sonucu hic ic acici degil sirkelen kendine gelll.

Tesekkur ederim yorumunuz icin, bu aliskanliktan nasil vazgectiniz? Telefonu elime alinca ona mesaj atmadan edemiyorum ve artik ortaliktan kaybolmam gerek fakat yapamiyorum.. :(

Tesekkur ederim yorumunuz icin, bu aliskanliktan nasil vazgectiniz? Telefonu elime alinca ona mesaj atmadan edemiyorum ve artik ortaliktan kaybolmam gerek fakat yapamiyorum.. :(

Vazgecmek zorunda oldugum yoksa vazgecemezdim beni istemedigini soyledi bende cok aci cektim ama kendi kendime soz verdim ve aramadim sende bitiyor hersey aslinda

Vazgecmek zorunda oldugum yoksa vazgecemezdim beni istemedigini soyledi bende cok aci cektim ama kendi kendime soz verdim ve aramadim sende bitiyor hersey aslinda

Arkadasimin davranislariyla soyledikleri uyusmuyor, cok israr ettim beni istemiyorsan ayrilalim diye ama sozde istiyormus gibi icraatte istemiyormus gibi, ne dusundugunu anlayamiyorum, Ondan baskasini bulamam gibi hissediyorum o yuzden de ayrilamiyorum tamamen.. Gururum yerlerde sanirim..

Arkadasimin davranislariyla soyledikleri uyusmuyor, cok israr ettim beni istemiyorsan ayrilalim diye ama sozde istiyormus gibi icraatte istemiyormus gibi, ne dusundugunu anlayamiyorum, Ondan baskasini bulamam gibi hissediyorum o yuzden de ayrilamiyorum tamamen.. Gururum yerlerde sanirim..

Hayat sana en iyisini vericek emin ol

Size de hic oluyor mu? Mesela bir erkek arkadasiniz var ve ona yapisip kaliyorsunuz, sebep de ondan baska birini bulamayacaginizi dusunuyor musunuz? Onun gibi birini veya ondan daha iyisini bulamayacaginizi dusunup o kisiye yapisip kaliyor musunuz? Kendimden nefret ediyorum bazen cok mu gurursuzum? nasil asilabilir?

Niye bir kadın daha iyisini bulamayacağını düşünüp bir erkeğe takıl kalır?

Asalak mıyız biz?

Hayatımızı idame ettirmemizi bir erkeğe mi borçluyuz?

Once o ne istedigini anlasin.birak birak ki akli basina gelsin....bende takildiydim birine yapmadigim sapsallik kalmadi..istemiyorum,bitti dedi de yinede cabaladim..ama geriye pismanlik ve kaybettigim gururum kaldi..kisaca ben ettim sen etme...birakkk....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kendinize guveniniz yoksa, bedeninizde ya da ruhunuzda memnuniyetsiz oldugunuz noktalar varsa, mesgul olacaginiz bir isiniz, okulunuz, hobileriniz vs yoksa ya da omrunuzun bir doneminde sevgi - ilgi acligi cektiyseniz veya hali hazirda cekiyorsaniz bu bosluklari hayatinizda biri olursa dolduracaginizi sanirsiniz... Hayatinizdaki acigi kapatmak icin yama gorevini gorur o kisi...

Bunlari soyledigimizde 'hayir hicbir sorunun yok hayatim dort dortluk' diyen ya kendisinin farkinda degildir ya da bunlari gormezden gelmeye calisiyordur kafasini kuma gomer gibi...

Yani siz sorunlarini asmadan o kisiden de kurtulamazsiniz, size boyle hissettirdigi icin o kisiden kurtulmadan sorunlarinizi da asamazsiniz... Kisir dongu... Zaten meselenin ozunu kavramaz, rahatsiz oldugunuz seyleri ortadan kaldirmazsaniz o kisiyi hayatinizdan cikarsaniz bile bundan sonra gelenle de aynilarini yasarsiniz, hic sasmaz...

Yapma arkadaasım arama msj atma yani bilemeyiz sonuçta sizin aranızda olanları onun karakterini ama bnde bi sebeple terkedildim ve cok yalvardim arkasindan hep bni istiyomus gbi davraniyodu kesin bsy soyle cikayim hyatindan derdim hic kesin knusmazdi beni sevdigini soyluyodu ama olamayiz dyodu zaman ver tarzi... Konusuyoduk yinede aramasam ariyodu.. Bi kizla ciktigini duydum inkar etti.. Sonra face sifresini kirdim megerse o kizla cikiyomus aylardir.. Dunyam basima yikildii... Aradim sana soyliycektim kaldiramazsn die soylemedim kiyamadim seni istemiyorum boyle dyydugun iyi oldu dha az aci cekersin diyip kpatti.. Cok beddua ettim kendisinede.. Kizi bile aradim.. Anlattm herseyii... Ama hala devam ediyolar .. Siz ne dersiniz bu duruma icim cok yandii hala da yediremiyorum kendime 2 sene sonra baskasina gitti...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben bu durumu dibine kadar yasadim. Su anda bosanmak uzere oldugum esimle 9 sene once tanistik ve cikmaya basladik. Cikis o cikis. Evliligimizin son anina kadar arayan, af dileyen, yalvaran, kabullenen, degismeye calisan, suclanan, boyun egen, ozur dileyen hep ben oldum. Bu da beni onun gozunde degersizlestirdi.

Fakat evlilik oyle bir sey ki pembe gozlukler cikiyor, hayat tum ciplakligiyla karsina dikiliyor. Iste o zaman ben ne yaptim diyor insan.

Evimden ayrilali 3 ay oldu. Toplamda 9 aylik evliyim. 6 aylik gelinken bosanmak isteyen bir adam tarafindan hayal kirikligina ugratildim.

Cunku vajinismustum, 6 aydir onunla sevisemiyordum. Bu ona hayir demekti.

Cunku yaptiklari ikimizi de etkiliyordu, susamiyor, yanlis yaptigini ima ediyordum. Bu ona itiraz etmekti.

Cunku hicbir sey hayal ettigim gibi olmamis, esim ve ailesi tarafindan ihmal edildigim, onemsenmedigim icin mutsuz bir hale gelmistim. Bu onun gozunde haddim olmayan bir tepkiydi.

Ve olmadik bir nedenden, sonradan da itiraf ettigi uzere sirf burnum surtsun, yeniden ona yalvarayim diye bosanmak istedigini soyledi. Sirf bana degil... Evden gitmemi saglayip ailesine haber vererek pekistirdi bu durumu.

Uzatmak istemiyorum; su uc ayda cok agladim. Esimle yeniden birlesme ihtimalimiz dogdu, sirf annem bosanma isi cikinca esime verdigi borc parayi tahsil etti diye ailesi kinlesmis bize, esim ailem seni istemiyor, onlari ezip gecemem dedi.

Dua ederek, Rabb'ime yalvararak cok zor bir uc ayin ardindan cok sukur atlattim o zavalli hallerimi. Simdi esimi sevdigimi filan hissetmiyorum. Sadece feci ofke doluyum.

Ve kendime kiziyorum. Bu zamana kadar ona bulunmaz hint kumasi muamelesi yapip onu gereksiz buyuttugum icin. Kendimi kuculttugum, kucuk gordugum, kucuk hissettigim ve kucuk gosterdigim icin.

Halbuki ondan bir kere gercekten vazgecseydim beni kaybetme korkusunu tadacak, ayagini denk alacakti.

Bosanma isi ciddilesince bana sunu soyledi: "Seni kaybetmekten ilk kez korkuyorum. Hic inanmiyordum bitecegine."

Inandirmak lazim canim. Yol yakinken degerini belirle. Kimse vazgecilmez degil. Oyle olsaydi 9 sene sonunda ben vazgecemezdim.

Kimse de yok aklimda, hayatimda. Belki de bir daha olmayacak, kismet. Ama eskiden yalniz kalmaktan korkan o kiz yok artik. Zira o cok deger verdigin insan sana kendini degersiz hissettirdigi surece bir gun oluyor yeter be diyorsun.

Keske ben bu tepkiyi imzayi atmadan once verseydim.

Bana Allah yeter...

Ben bu durumu dibine kadar yasadim. Su anda bosanmak uzere oldugum esimle 9 sene once tanistik ve cikmaya basladik. Cikis o cikis. Evliligimizin son anina kadar arayan, af dileyen, yalvaran, kabullenen, degismeye calisan, suclanan, boyun egen, ozur dileyen hep ben oldum. Bu da beni onun gozunde degersizlestirdi.

Fakat evlilik oyle bir sey ki pembe gozlukler cikiyor, hayat tum ciplakligiyla karsina dikiliyor. Iste o zaman ben ne yaptim diyor insan.

Evimden ayrilali 3 ay oldu. Toplamda 9 aylik evliyim. 6 aylik gelinken bosanmak isteyen bir adam tarafindan hayal kirikligina ugratildim.

Cunku yaptiklari ikimizi de etkiliyordu, susamiyor, yanlis yaptigini ima ediyordum. Bu ona itiraz etmekti.

Cunku hicbir sey hayal ettigim gibi olmamis, esim ve ailesi tarafindan ihmal edildigim, onemsenmedigim icin mutsuz bir hale gelmistim. Bu onun gozunde haddim olmayan bir tepkiydi.

Ve olmadik bir nedenden, sonradan da itiraf ettigi uzere sirf burnum surtsun, yeniden ona yalvarayim diye bosanmak istedigini soyledi. Sirf bana degil... Evden gitmemi saglayip ailesine haber vererek pekistirdi bu durumu.

Uzatmak istemiyorum; su uc ayda cok agladim. Esimle yeniden birlesme ihtimalimiz dogdu, sirf annem bosanma isi cikinca esime verdigi borc parayi tahsil etti diye ailesi kinlesmis bize, esim ailem seni istemiyor, onlari ezip gecemem dedi.

Dua ederek, Rabb'ime yalvararak cok zor bir uc ayin ardindan cok sukur atlattim o zavalli hallerimi. Simdi esimi sevdigimi filan hissetmiyorum. Sadece feci ofke doluyum.

Ve kendime kiziyorum. Bu zamana kadar ona bulunmaz hint kumasi muamelesi yapip onu gereksiz buyuttugum icin. Kendimi kuculttugum, kucuk gordugum, kucuk hissettigim ve kucuk gosterdigim icin.

Halbuki ondan bir kere gercekten vazgecseydim beni kaybetme korkusunu tadacak, ayagini denk alacakti.

Bosanma isi ciddilesince bana sunu soyledi: "Seni kaybetmekten ilk kez korkuyorum. Hic inanmiyordum bitecegine."

Inandirmak lazim canim. Yol yakinken degerini belirle. Kimse vazgecilmez degil. Oyle olsaydi 9 sene sonunda ben vazgecemezdim.

Kimse de yok aklimda, hayatimda. Belki de bir daha olmayacak, kismet. Ama eskiden yalniz kalmaktan korkan o kiz yok artik. Zira o cok deger verdigin insan sana kendini degersiz hissettirdigi surece bir gun oluyor yeter be diyorsun.

Bana Allah yeter...
anlayana..........................

Eski sevgilimde olmusdu bu ama onu unuttugumu gördügüm icin bu lafi dedigime pisman olmusdum gurursuzluk diye suclamayin kendinizi.. eminim karsidaki kendini cok agirdan alan biri naz yapan biri :97:

Kendinize guveniniz yoksa, bedeninizde ya da ruhunuzda memnuniyetsiz oldugunuz noktalar varsa, mesgul olacaginiz bir isiniz, okulunuz, hobileriniz vs yoksa ya da omrunuzun bir doneminde sevgi - ilgi acligi cektiyseniz veya hali hazirda cekiyorsaniz bu bosluklari hayatinizda biri olursa dolduracaginizi sanirsiniz... Hayatinizdaki acigi kapatmak icin yama gorevini gorur o kisi...

Bunlari soyledigimizde 'hayir hicbir sorunun yok hayatim dort dortluk' diyen ya kendisinin farkinda degildir ya da bunlari gormezden gelmeye calisiyordur kafasini kuma gomer gibi...

Yani siz sorunlarini asmadan o kisiden de kurtulamazsiniz, size boyle hissettirdigi icin o kisiden kurtulmadan sorunlarinizi da asamazsiniz... Kisir dongu... Zaten meselenin ozunu kavramaz, rahatsiz oldugunuz seyleri ortadan kaldirmazsaniz o kisiyi hayatinizdan cikarsaniz bile bundan sonra gelenle de aynilarini yasarsiniz, hic sasmaz...

Kendime guvenim zayif, sismanim ve cildim berbat, cirkinim bir erkek beni nasil boyle kabul edebilir?

Bana Allah yeter...

Yorumunuz icin cok tesekkur ederim, nasil vazgectiniz, 9 yil hic az degil , tebrik ediyorum sizi, gercekten

Eski sevgilimde olmusdu bu ama onu unuttugumu gördügüm icin bu lafi dedigime pisman olmusdum gurursuzluk diye suclamayin kendinizi.. eminim karsidaki kendini cok agirdan alan biri naz yapan biri :97:

Artik bitiriyorum sagolun kizlar, kendime geldim, bugun ona mesaj attim ve artik bu is bitti, sayenizde cesaretlendim tesekkur ederim, cok yorulmustum ne hissettigini bile anlamiyordum, davranisiyla sozleri cok farkliydi, gercekten simdi goruyorum

Kendime guvenim zayif, sismanim ve cildim berbat, cirkinim bir erkek beni nasil boyle kabul edebilir?

Fizigi baz alirsak sozunu ettiginiz adam da bi Johnny Depp degildir muhakkak ama siz kendinizden memnun olmadiginiz icin ufak bir isik gordugunuz insanda 'sizi boyle kabullendigi icin' basliginizda oldugu gibi takilip kalmissiniz...

Sizin icin pek bir sey ifade etmeyecek ama disaridan kusursuz gorunup sohbet acilinca yaninda iki dakika oturamayacagimiz cok insan da var fiziginde sayisiz kusur olup harika evlilikler yapan kadinlar da... Bunlari klise gibi degerlendiriyoruz, kuru bir teselli gibi geliyor ama her is ortaminda, mahallede vs yok mudur sohbeti harika, pozitif elektrik veren ama bi Adriana Lima olmayan kadinlar?

Bizim fiziksel kusurlarimiz ancak biz farkina vardigimizda insanlarin gozune batiyor... Koca gobekliyim diye nefesini tutup egri bugru duran bir kadindan, kel oldugu icin peruk takan bir adamdan, kisa boy takintisini abartip on cm topukla yurumekten aciz hale gelmis bir kizdan kim etkilenebilir? Birakin bu kompleksler yuzunden yapilan garip hareketleri kendi hallerinden duyduklari rahatsizligin yuzune yansimasi iter insanlari...

Diyelim bunlar bizim anlamsiz avuntularimiz... O zaman ne yapacagiz? 'Ben kusurluyum, eksigim, beni kim ister ki' diye dusunup zaafimizi fark etmis, herkese mavi boncuk dagitan, fizigi duzgun ama karakteri yamuk adamlara prim mi verecegiz? Kendimizi onlarin vazgecilmez olma komplekslerine yem edersek daha iyi mi hissedecegiz yoksa berbat mi? Fizigimiz icin yapilabilecek seyler var, diyet, tedavi vs ama karakterimizde verdigimiz tavizlerle yara acarsak bunun telafisi cok zor olur, tercih edilir hissetmek icin yanlis tercihler yaparsak yasadigimiz olumsuz duygulara bir de pismanlik eklenir...

Dusunmeden de edemedim bu arada... Jennifer Lopez vaktiyle kalcalarini cok dert eder, kucultme yolu ararmis... İyi ki bu safsatadan kurtulmus da o guzel sarkilari, tasarimlari yapmis... İyi ki Jason Statham kelliginden utanip spor kariyerinde israr etmemis de sinema sektorune girip karizmasini bizlere sunmus... İyi ki siyahiler tarih boyunca hor goruldukleri icin kendilerini tumden geri plana atip sanattan uzaklasmamislar da zenci girtlagi denen muthis sesin varligindan haberdar olmusuz... İyi ki İzel cildi kotu oldugu icin medya sektorunden kacmamis, muzige baslamis ve ben okul yillarimda onun o guzel sarkilarini, kadife sesini dinleyebilmisim... Sizin hayatinizda kimbilir kac tane 'iyi ki' vardir dusunsenize... 'İmaj hicbir seydir' dedikleri bu olsa gerek...

Takili kaldigim oldu fakat ondan iyisini bulamayacagimdan degildi.
Sevgi sorunlariMizi halleder saniyordum, cocukluk iste, anladim ki oyle degilmis...

Sizin problem "tek basina" kalmaktan korkmakmis gibi.
Bunu aşarsaniz degil daha iyisini bulamamak, erkek cinsinin nesli tukenmek uzere bile olsa kafaniza uymuyorsa donup bakmazsiniz.

Bu arada daha iyisini bulma konusu da ayri bir sorun... tam olarak neyi ifade ettiginizden emin degilim fakat arayista olmayi barindiriyorsa;
Yasadiginiz iliskiye, karsinizdaki kisiye ve kendinize biraz olsun sayginiz varsa uzatmadan bitirin derim.
Boylelikle sizi huzursuz eden seylerin de son buldugunu goreceksiniz...

Son düzenleme:
Back
X