Takılmalık ilişki isteyen erkek??

pelo21

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2025
52
54
3
35
Selamlar,

Kız arkadaşımla aynı ofisten biriyle tanıştım, arkadaşıma beni sormuş bende onu sormuştum ancak arkadaşıma demişki " ben takilmalik iliski anlaminda beni yoracak beklentileri olan birini istemiyorum" bu arada konuştuğu kişi beklentilere girdiği için ayrılmış.

Ayrıca evliymiş, 6 aya boşanacak, iki yılı aşkındır çekişmeliymiş ve çok kısa süre evli kalmışlar kızın annesi kaynaklı olduğunu duydum.

Tamam travması olabilir de, takılmalık ne demek, efendi yardımsever biri ama bu tavır iyi bir izlenim bırakmadı. İlk görüşme de ne yapmalıyım ya da hiç görüşmemek mi?

Selamlar,

Kız arkadaşımla aynı ofisten biriyle tanıştım, arkadaşıma beni sormuş bende onu sormuştum ancak arkadaşıma demişki " ben takilmalik iliski anlaminda beni yoracak beklentileri olan birini istemiyorum" bu arada konuştuğu kişi beklentilere girdiği için ayrılmış.

Ayrıca evliymiş, 6 aya boşanacak, iki yılı aşkındır çekişmeliymiş ve çok kısa süre evli kalmışlar kızın annesi kaynaklı olduğunu duydum.

Tamam travması olabilir de, takılmalık ne demek, efendi yardımsever biri ama bu tavır iyi bir izlenim bırakmadı. İlk görüşme de ne yapmalıyım ya da hiç görüşmemek mi?
Ya hu adam hala evli ? Nasıl görüşeceksin midesiz misin !

He bi de görüşmeyi de düşünüyorsun ☺️☺️

Daha boşanmayı bile beceremeyen bir erkek, takılmalık hatun arıyor.. Takılmayı da pek beceremez de neyse..

Selamlar,

Efendi birisine benziyor bence bi şans vermelisin.

2.5 yıldır ayrılar çekişmeli boşanmada ??

efendi yardımsever biri ama bu tavır iyi bir izlenim bırakmadı. İlk görüşme de ne yapmalıyım ya da hiç görüşmemek mi?
Evliyken takılmalık ilişki arayan adama efendi adam denildi bu sitede ey Allahım daha neler okuyacağız 😬

Efendi adam kriterleriniz çok ilginç. Diğer efendi bulduğunuz adamlar aşkı memnu behlül, yaprak dökümü oğuz, doktorlar levent falan herhalde.

ne alaka, dizilerle karakterler ? neyse haklısınız

Evliyken takılmalık ilişki arayan adama efendi adam denildi bu sitede ey Allahım daha neler okuyacağız 😬

Efendi adam kriterleriniz çok ilginç. Diğer efendi bulduğunuz adamlar aşkı memnu behlül, yaprak dökümü oğuz, doktorlar levent falan herhalde.
Aynen ne kadar efendiyse 2,5 yıl çekişmeli boşanma davasında😄 Sen bir de onu boşanacağı eşine sor.

Aynen ne kadar efendiyse 2,5 yıl çekişmeli boşanma davasında😄 Sen bir de onu boşanacağı eşine sor.
Sormasına gerek yok ki adam zaten konu sahibine hiçbir şey vaad etmiyor. Sadece takılırız diyor. Efendi adam olduğu iddiası yok. Adamın efendi olduğu konu sahibinin iddiası.

arkadaşıma demiş ve efendi konusuda arkadaşımın iddiası- ben görüşmedim kızlar

Arkadaşınızla olan ilişkinizi de gözden geçirin bence.
Bana biri hele de resmiyette hala evli olan biri arkadaşım için "takılmak istiyorum" dese canına okurum, arkadaşınız ise "efendi çocuk" diye size pazarlıyor. Saçma sapan işler. Gitsin ebesiyle takılsın. Hadsiz herif.

Adam evli yahu? Ondan boşanıyormuş bundan boşanıyormuş iki senedir falan filan geçin bunları. Daha boşanmadan takılmalık kız aradığına göre kadının bunu niye çekişmeli boşadığı belli.🙄

Selamlar,

Takılmalık düşünüyorsanız adam mı kalmadı da evli barklı sorunlu tiple uğraşacaksınız? Açın tinder’ı istediğinizi seçin takılın. Yok bir de ciddi istiyorsanız bu adam bekar bile olsa görüşmeyin zaten. Ayrıca şu boşanan erkeklerden de 1 kere benim de hatalarım oldu lafını duymamışımdır. Ya kadının annesi sorunludur ya eski eşi delidir de yeni fark etmiştir.

ne istedigini soylemis gayet acik ve net olarak, siz de ciddi iliski aramiyorsaniz gorusun iste

Back
X