Takılmalık ilişki isteyen erkek??

Hpv ve aids virüs yükü doludur bu kişinin tüm sıvıları. Tükürük, teri, cinsel sıvıları.

Sadece para konularından boşanma davası uzamaz. Boşanma gerçekleşir mal paylaşım davası devam eder. Eşlerden biri doğrudan boşanmaya itiraz ediyordur. Orada da biraz yalan var sanki.

Selamlar,

Kız arkadaşımla aynı ofisten biriyle tanıştım, arkadaşıma beni sormuş bende onu sormuştum ancak arkadaşıma demişki " ben takilmalik iliski anlaminda beni yoracak beklentileri olan birini istemiyorum" bu arada konuştuğu kişi beklentilere girdiği için ayrılmış.

Ayrıca evliymiş, 6 aya boşanacak, iki yılı aşkındır çekişmeliymiş ve çok kısa süre evli kalmışlar kızın annesi kaynaklı olduğunu duydum.

Tamam travması olabilir de, takılmalık ne demek, efendi yardımsever biri ama bu tavır iyi bir izlenim bırakmadı. İlk görüşme de ne yapmalıyım ya da hiç görüşmemek mi?
adam evli bayaa tabi ki görüşme yada görüşeceksen de düzgün bir ilişki bekleme takılmak sadece amacınsa seninde kısa süre takılırsın geçersin. ama çekişmeli boşanma sürecini yaşamış adam henüz bitmemiş bile kolay kolay yeniden evliliğe sıcak bakmaz

Eeee adam soylemis iste acikca, gunubirlik seviyesiz ilisi seviyorsan takil , istemiyorsan takilma bu kadar.

Çekişmeliyse yıllar sürer o dava 6 aya kadar boşanamaz adam resmen sadece birlikte olacağı kadın arıyor böyle ilişkilerin sonu genellikle kadın adama bağlanır adam ama ben sana baştan beklentimin farklı olduğunu söylemiştim der ve adam başka takılmalık kadın ararken kadın adamı kendine bağlamanın yollarını arar.

Back
X