Takıntı Hastalığı

myth86

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2015
9
1
38
Selamlar arkadaşlar,

Erişebildiğim tüm konulara baktım ama yine de yazma ihtiyacı duydum. Ben bugün itibariyle psikolojik destek almayı bıraktım, burada birbirimize daha rahat yardım edebileceğimizi düşünüyorum çünkü.

Ben özellikle geçmişe, söylenen sözlere acayip takık birisiyim, naptıysam da düzelmedi, bi ara ilaç kullanmıştım, doktor bıraktırttı ama yine başladım ben. Bilinçaltımı tedavi edecekmiş güya ama bi işe yaramadı.

Sonuç olarak aslında 2 gün önce evleniyordum, her şey iptal oldu. Çünkü nişanlımın eski eşine takığım, kavga anında bana söylediği şeylere takığım. Aman şöyle olmasaydı da böyle olsaydı senaryolarına takığım. Kafayı yiycem. Böyle şeyler yaşayanlar var mı aramızda?

Bizler burada her ne kadar birbirimize destek olsakta
Bir uzmanin yardimi daha saglikli olur
Takintilariniz ileri boyutta beni dinlerseniz tedaviye devam edin.
Belli bir yol katettiğnnz zmn birkrsnz

• Beğen
Reactions: ols
buarada borderline ım aynı zamanda.. aşırı fikir değişikliğim oluyor. mesela şu an tüh keşke psikiyatristimi aramasaydım diyorum falan filan.

Canım uzulme..

Ben 19 yaşındayım, sanki 19 değil de 50 yaşında bir kadının kafa yapısına sahibim, sanki benim 3 çocuğum var sanki biri askerde sanki 3 ününde sorunları ile uğraşıyorum, o derece yıpranmış hissediyorum..
Çok ince düşünceli olmak derdinden muzdaribim. Hiç kafaya takılmayacak şeyleri büyütüyorum. Hobim haline gelmiş.

Açar sevgilimin eski kız arkadaşına bakarım facebooktan. Kimler beğenmiş incelerim falan. Hayatını araştırırım. Kendi sevgilimin beğenilerindeki kızları incelerim belki bir gençlik takıntısı ama bu takıntı halleri inanın beni yaşlandırdı. Daha sayamadığım bir çok şey. Hiç karşımdakini dinlemem kendi kafama ne uyarsa onu sayarım.

Daha çok yıpranmamak için bu tarz şeylerle beyni yormamalıyz. Bu inatlar sevgimizin güven duygumuzun önüne geçmemeli değil mi? Nede olsa bir kez geliyoruz dünyaya :KK66:

bazi insanlar boyle seyler yasayabiliyor
kimse takintili, obsesif, depresyonda veya herhangi bir ruh sagligi sorunu yasamak istemez
bunu degistirmek biraz elimizde ama biraz buyuk kisim profesyonel destek

su an icin sen birakmissin belkide artik degisime ugradin, ihtiyacin oldugunu dusunmuyorsun bu guzel birsey
durumuna uzuldum ama belkide hayirlisi boyletmis insallah karsina iyi biri cikar, ama sen bu takinti halindeyken dunyanin en iyi insani bile ciksa karsina sorun yasarsin, o yuzden elinden geldiginde dusunceleri degistirmeye odaklan
insallah hersey duzelir senin icin

X