Takıntı..olecegim artık bu acidan

Beni asosyal yapan da eşim hiç bir yere yalnız gönderemez kendini nde işi çok yogun

ne bencil adammış.
arkadaşın da yoksa ne yapacaksın?
eve tıkılı yaşayıp kafayı mı yiyeceksin?
ne kadar düşüncesiz bir insan.

kendini ifade et o zaman. bu kadar acımdan ölücem diye başlık açıyorsun da ona söylemiyor musun durumu?

eş bu. bize en yakın olması gereken, bizi en iyi anlaması gereken kişi yani.

esir gibi yaşatamaz seni. sen sağlıksız olursan çocuğuna da asla verimli olamazsın. mutsuzluğundan bahset. evden çıkmadan sosyallik olmaz. konuş bunları.
akşama kadar evde çocuk bakıp koca bekleyerek vakit geçirme.
kafanın dağılması gerek. bir yürüyüş, bir etkinlik, alışveriş vs. illa lazım bunlar.

Esin o kadini arayip seni seviyorum mu demis? Ay o cumleleri bogazina dizerdim o adamin ben..
Birde intikam icin demis...salak midir yoksa nedir bu sacmalik.
Ilk anlattigindan yola cikaracak diyecektim ki karsi tarafin eside haberdar felan birsey yoktur. Belkide gercekten birsey yoktur a baska birine inat yuzunden seni seviyorum ne demek yahu...sende bilinen seylerden yola cikarak hesap sor. Mesela bu cumleden...ay cok sacma..

Hasta falan degılsın konu sahıbı.
Esın arkadasının karısını arayıp 'senı sevıyorum' demıs.
Az bıle yapmıssın. Hatta Bosanmadıgına sasırdım

İntıkam ıcın baskasının karısına 'senı sevıyorum' dıyorsa ya mıde konya ovası yada yakında ölecektir onun belirtileri.

oha aferdersin
kocan o kadını arayıp seni seviyorum demiş
kocası da benim bilgim var diyip beraber mi geziyolar hala?

26 yaşına bi sürü şey sığdırmışsın... universitede arkadaslarinla huzurlu, eglenceli bir genclik dönemi yaşaman gerekirken büyük sorumluluklarin altina girmişsin... üstüne bu son olanlar tuzu biberi olmuş, psikolojinin bozulmasi normal. bence ilk etapta psikologa git. bir de kafani dagitacak aktiviteler bulup rahatlamaya çalış

Sevgili konı sahibi eşin, arkadaşı ve eşinin arkadaşında büyük sorunlar var. Dikkatli ol. Aklıma türlü türlü şeyler geldi yazmayacağım.
Arkadaşının eşini arıyor seni seviyorum diyor ve arkadaşı bunu normal karşılıyor. O kadar gurur yapan erkek öncelikle görüşmezdi arkadaşıyla. Adamla görüşüp sonra arkadaşının eşine seni seviyorum demesi, bunu da intikma bağlaması hiç inandırıcı değil. Kafayı yedirtir bunlar sana.

İlkin şunu kafanıza büyük harflerle bir yazın: Hiçbir annenin, kendini öldürmek gibi bir lüksü olamaz. Bunu laf olsun diye bile kendinize tekrarlamayın, beyin çok acayip bir şey. Böyle diyerek kendinizi çukura gomersiniz diri diri. Demeyin.

Psikolog desteği alabilirsiniz, biraz çekilin, çekin elinizi gözünüzü eşinizin üzerinden ve kendinize yönelin. Bu kıskançlık, güvensizlik, bu kadar açıklamaya, tarafları dinlemeye, kadınin eşinin bilgisine kadar baş vurmaya rağmen böyle saplantılı bir hale geldiyse, sorun sadece sizin öz güven eksikliğinizle ilintili. Geçmiş yaşananlar, geçmişe ait, şimdiye bakın. Neyiniz eksik? Neyiniz fazla? Kilolu musunuz, fiziğinizi mi yüzünüzü mu beğenmiyorsunuz, iyi kalpli biri değil misiniz, mutsuzlugu mu hak ediyorsunuz? Kendinize bi bakın, gerekirse imaj değiştirin tazelenin, saçınızla oynayın iyi gelir. Spor yapın, daha fit bir görünüme kavuşun. Önce bi kendinizi kabul edin, "Ben iyiyim, ben güzelim, ben akıllıyım ve kendimi sevmeyi hak ediyorum" diye tekrarlayın kendinize.

Aşılmaz şeyler değil bunlar, elbette gerekirse ilaç desteği de alın, birlikte çift terapisine de gidin ama önce bi silkelenip kendinize, kendinizi bu süreçte ne kadar ihmal ettiğinize bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…