Takinti Ozenti Hasetlik

piramses1982

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2018
880
493
33
Takinti ozenti hasetlik....bunlarin hepsi bende var. Hepsi
Hayatim altust oldu.
Ne secersem, digeri icin agliyorum.
Cok istedigim birseye baskasi sahipse, deli gibi kiskaniyorum
Yas olmus 36. Hayir, fakir bir ailede de buyumedim, cok sukur cok seyler gordum yasadim.
Yarin psikoterapiste basliyorum. Bu boyle olmaz. Hayatim alt ust olmus durumda

Hayatta her şeye sahip olamayacağıni anladığın an rahatlayacaksin. Çoğu kiskanc insan başkasının ayağını kaydirmaya çalışıyor. O insanlar kötüdür mesela. Sen daha kötülük aşamasında değilsin. Sadece elindeki ile yetinmeyi bilmiyorsun.

Tedaviye devam. Tünelin sonunda belki bir ışık vardır.

Son düzenleme:
Fakir bi ailede büyüdüm ne hasetim ne takıntılıyım ne de başkasının birşeyini kıskanmışlığım yoktur. Her şeyi görmek değil mühim olan gördüğüne sahip olduğuna şükür edip mutlu olmak.
Yanlış anlamayın ama bu doyumsuz insanlar bana nedense hep itici geliyor

Olabildiğince etrafınızdakilere yardım etmeye, verici olmaya çalısın size iyi gelir diye düşünüyorum.

Bende de şey var bir ortamdaki en güzel, en akıllı, en tatlı tatlı hep en en en olma.

Basit şeyler de bile mesela parfümü , ayakkabısı, saçı, gözleri,kilosu, muhabbeti, film zevkleri vs vs sayıp sayamayacağınız bütün fiziksel ve diğer özelliklerde hep ön planda olma durumu vardı.

Sadece kadın erkek ilişkisi olarak değil normal arkadaş ortamında bile benden başkasına ilgi kaydığında deliriyordum. Kendimi mükemmel görmek istiyordum:) herkes etrafımda dönsün. Benden iyisi olmadın istiyordum.

Sonra ne mi oldu. Aslında ortalamanın belki bir tık üstünde normal bir birey olduğumu, bazı şeylerin o kadar abartılmaması ve akışına bırakılması gerektiğini fark ettim. Bir kaç yılımı aldı bu kabullenme.

Hayat şu anda benim için daha kolay. Çevrem içinde. Arkadaşlarım, eşim, dostum sadece bana ait değil başka arkadaşlarının olması beni sevmediği anlamına gelmiyor.

Pembe allık başka bir arkadaşımda bana olduğundan daha çok yakışabiliyor, aynı konumda olsak bile başkası benden çok kazanabiliyor gibi gibi. Arkadaşım araba alıyor ama ben alamıyorum bu gayet olağan ve normaş geliyor artık.

Size tavsiyem varolanı kabul ile başlayın. Arkadaşlara katılıyorum genelde her istediği yapılmış çocuklarda bu durum gözleniyor ve aslında kendi hayatlarını zorlaştırıyorlar.

Simarik olarak mi buyutuldum diye dusunuyorum....sanirim cevabi evet!

Valla konu başlığının altında bir kv ,görümce veya elti olayı bekliyordum şaşırdım. Kendinizdeki olumsuzluğu farkedip çözüm yoluna gitmeniz çok güzel bir şey. Bu da başarabileceğinizin göstergesi bence. Çözüme ulaşıncaya kadar pes etmeyin. Bu kötü düşüncelerden kurtulup çok daha mutlu bir hayata sahip olacaksınız

Farkında olup bundan kurtulmak istemen bence güzel bir adım olmus..
Yalnız küçük bir not düşmek istiyorum soyledikleriniz sadece fakir aile çocuklarında olan şeyler değil..

Bak canım, belki banlanirim ama yazmadan gecemiyorum. Kendine düzgün bir iş bul ve verimli olmaya odaklan.
Olmadı git bir cafede çalış ama verimli ol.
Helal haram ayrimi yapiyormusun bilmiyorum ama "hak" yediğin sürece ruh halin değişmez. Devletden aldığın para benim gibi yetimin didinip çalışarak ödediği vergi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…