Takinti Ozenti Hasetlik

Bunun açıklaması nedir? Farklı durum varsa ona göre yazalım

Canım benim sen kayınvalidemi tarif etmişsin. Yalnız o durumunun farkında değil.

Kendini tanıyıp yardım alman çok güzel. Umarım terapi ile iyileşirsin.

Vazgeçtim konu başkaymıs, siz ztn Allahtan bulmuşsunuz..

Canim, Hartz 4 alarak nasil 6 ay TRde kalmayi başardın? Devlet sorun cikartmadimi? Eşin seni nasil almanyaya getirdi? Geliri olmadan? Bi anlatsana... almanyada yaşayan bir avukat olarak merak etdim... nasil oluyor bunlar? Nas

Benim arkadasimda uzun yıllar bu sorunlarla mücadele etti.Allah yardımcınız olsun çok zor bir durum.

Her seye sahip olmussunuz simdiye kadar. Yokluk cekmemissiniz biraz ondan kaynakli su anda da kiskanc olmamanin kabullenmenin yoklugunu yasiyorsunuz.. Yasadiginiz yokluk bu. Eminim atlatacaksiniz cunku farkindasiniz

Uzman destegi alman akillica

Haset insan tehlikelidir benim.gozumde
Her turlu seyi beklerim .( yanlis anlama)

Takinti ozenti herkeste olabilir ama hasetlil farkli

Gecmis olsun

Canim, Hartz 4 alarak nasil 6 ay TRde kalmayi başardın? Devlet sorun cikartmadimi? Eşin seni nasil almanyaya getirdi? Geliri olmadan? Bi anlatsana... almanyada yaşayan bir avukat olarak merak etdim... nasil oluyor bunlar? Nas
Ulkeden cikis yaptigimda tabi ki hemen job centera gidip haber verdik ve benim aldigim harzt 4 kesildi.
Vizeme gore, en fazla 6 ay almanya disinda kalabilmek yasal hakkiniz. Bu sure dolmadigi icin vizem geceiligini korudu

Kendini bilmek ne güzel. Durumun farkına varmış ve yardım almaya başlamışsınız. Doğru yoldasınız.
İnşallah aşacaksınız bu sorunlarınızı. Geçmiş olsun.

Eşiniz Hartz4 alırken sizi nasil getirdi almanyaya?
Tabi eksik bilgi verdim. Eskiden adamakilli bir iste calisiyordu. Tam zamanli. Ilk vize basvurum sirasinda durumu gayet iyiydi. Ben almanyaya geldikten sonra isten cikarildi ve minijob buldu.
Yoksa 2 yildir almanyada tam zamanli calisiyordu

Şöyle geniş ölçekli düşünseniz haset etmenin çok aptalca olduğunu anlayabilirsiniz.Hiç birimiz aynı yerden aynı koşullarda başlamadık hayata.Hepimizin kişiliği,yaşanmışlıkları ve görevleri ,öğrenecekleri farklı.Ben şöyle düşünüyorum: Ormanda farklı türde hayvanlar getirin gözünüzün önüne.Köpek,balığı kıskanıyor yüzgeci var diye.Ama köpeğin bulunduğu konum itibariyle yüzgece zaten ihtiyacı yok ki.Kuşta köpekteki dişlere hayran.Oysa gökyüzünde gereken sivri diş değil kanat.Ben kendi yolumdayım ve farklıyım.İhtiyacım olanı zaten ya vermiştir Allah ya da verecektir.Yollar o kadar farklı ki.İstanbul'a gitmek isteyip otobüse binip,sırf başka güzergahtaki bir yolcu uçağa biniyor diye özenip onunla mecburen Ankara'ya gitmek gibi geliyor bana kıskançlık.Ben böyle düşünerek kendi kıskançlığımın saçmalığını anladım.

Tabi eksik bilgi verdim. Eskiden adamakilli bir iste calisiyordu. Tam zamanli. Ilk vize basvurum sirasinda durumu gayet iyiydi. Ben almanyaya geldikten sonra isten cikarildi ve minijob buldu.
Yoksa 2 yildir almanyada tam zamanli calisiyordu

Anladim.
Kendine yazik ediyorsun. Güzelce Master yapmış bir kadinsin. Bence kendine güzel uğraşlar bul ve oturum sorunu çözüldükten sonra bosa bu adami

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…