- 1 Ekim 2010
- 21.740
- 53.880
- 798
- Konu Sahibi piramses1982
-
Bak canım, belki banlanirim ama yazmadan gecemiyorum. Kendine düzgün bir iş bul ve verimli olmaya odaklan.
Olmadı git bir cafede çalış ama verimli ol.
Helal haram ayrimi yapiyormusun bilmiyorum ama "hak" yediğin sürece ruh halin değişmez. Devletden aldığın para benim gibi yetimin didinip çalışarak ödediği vergi
Dunku konusuna istinaden yazmis sanirimBunun açıklaması nedir? Farklı durum varsa ona göre yazalım
Evet. Dunkune istinaden yazdimDunku konusuna istinaden yazmis sanirim
Dunku konu da bir faciaydi
Dun actigim konu basligina bakin. Ve ne durumda oldugumu anlayin....Bunun açıklaması nedir? Farklı durum varsa ona göre yazalım
Bunun açıklaması nedir? Farklı durum varsa ona göre yazalım
Ulkeden cikis yaptigimda tabi ki hemen job centera gidip haber verdik ve benim aldigim harzt 4 kesildi.Canim, Hartz 4 alarak nasil 6 ay TRde kalmayi başardın? Devlet sorun cikartmadimi? Eşin seni nasil almanyaya getirdi? Geliri olmadan? Bi anlatsana... almanyada yaşayan bir avukat olarak merak etdim... nasil oluyor bunlar? Nas
Ulkeden cikis yaptigimda tabi ki hemen job centera gidip haber verdik ve benim aldigim harzt 4 kesildi.
Vizeme gore, en fazla 6 ay almanya disinda kalabilmek yasal hakkiniz. Bu sure dolmadigi icin vizem geceiligini korudu
Tabi eksik bilgi verdim. Eskiden adamakilli bir iste calisiyordu. Tam zamanli. Ilk vize basvurum sirasinda durumu gayet iyiydi. Ben almanyaya geldikten sonra isten cikarildi ve minijob buldu.Eşiniz Hartz4 alırken sizi nasil getirdi almanyaya?
Tabi eksik bilgi verdim. Eskiden adamakilli bir iste calisiyordu. Tam zamanli. Ilk vize basvurum sirasinda durumu gayet iyiydi. Ben almanyaya geldikten sonra isten cikarildi ve minijob buldu.
Yoksa 2 yildir almanyada tam zamanli calisiyordu
Peki ya turkiyedeki doktora? Gidersem burafaki oturum bitiyor.Anladim.
Kendine yazik ediyorsun. Güzelce Master yapmış bir kadinsin. Bence kendine güzel uğraşlar bul ve oturum sorunu çözüldükten sonra bosa bu adami
Peki ya turkiyedeki doktora? Gidersem burafaki oturum bitiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?