- 30 Ağustos 2017
- 3.615
- 9.282
- 88
- Konu Sahibi piramses1982
-
Trdeki diplomayla da tum dunya acik. O sorun degil.Doktora olunca eline ne gececek? TR iş imkanin varmi? Bence fazla pembemsi hayaller bunlar. Kal almanyada, çalış... al oturumunu, alman vatandaşı olduktan sonra tüm dünya sana acik. Doktoraya gerek yok bence.
Trdeki diplomayla da tum dunya acik. O sorun degil.
Benim kidr titlei takikligindan...
Bak bir o takintim yok!Bence bu saatten sonra cocuk yapmazsaniz pisman olursunuz gibime geldi.
Yani böyle deyince biraz romantik hatta sempatik bir izlenim yaratıyor kıskançlık. Seda Sayan’ın “ama yalanım yok kıskancım” deyişi gibiBen kıskancım :))
Konu sahibi kesinlikle benden bahsetmiş bende öyleyim bu iğrenç bişey ama elden bisey gelmiyorYani böyle deyince biraz romantik hatta sempatik bir izlenim yaratıyor kıskançlık. Seda Sayan’ın “ama yalanım yok kıskancım” deyişi gibiama “bende fesatlık var, çevreme hasetle bakıyorum” vs bunlar itici özellikler, insan kendine zor kondurur. Kaldı ki çıkıp açıkca bunları söylemek, ne bileyim bence bravo.
Cok sevgili bi arkadasım var hepimize kan kustıruyor keske oda farkına varsa takıntı ve hasetliğinin ama sen ne gzell farkındayım dyorsun buyuk erdem gercekden umarm kurtulursun cnku sadece kendine deil cevrenede cok zarar veriyor. Boyle seylerTakinti ozenti hasetlik....bunlarin hepsi bende var. Hepsi
Hayatim altust oldu.
Ne secersem, digeri icin agliyorum.
Cok istedigim birseye baskasi sahipse, deli gibi kiskaniyorum
Yas olmus 36. Hayir, fakir bir ailede de buyumedim, cok sukur cok seyler gordum yasadim.
Yarin psikoterapiste basliyorum. Bu boyle olmaz. Hayatim alt ust olmus durumda
Bunun için olabilir bu duygunuz.yokluk nedir bilseniz elinizdekilerle mutlu olmayı da bilirdinizfakir bir ailede de buyumedim, cok sukur cok seyler gordum yasadim.
Simdi hatirladim siz doktorayi birakip evlenmistiniz. Sonra ayrilip turkiye donmustunuz. Doktoraya baslayip sonra da Almanyada degilim diye uzulmustunuz. Sonra esinizle barisip bu seferde doktoram yarim kaldi demistiniz. Hersey birden olmaz ki... neyse tedaviye baslamaniz da iyi birsey.Trdeki diplomayla da tum dunya acik. O sorun degil.
Benim kidr titlei takikligindan...
Evet o benim....o problemli kadinSimdi hatirladim siz doktorayi birakip evlenmistiniz. Sonra ayrilip turkiye donmustunuz. Doktoraya baslayip sonra da Almanyada degilim diye uzulmustunuz. Sonra esinizle barisip bu seferde doktoram yarim kaldi demistiniz. Hersey birden olmaz ki... neyse tedaviye baslamaniz da iyi birsey.
Biliyorum, kararlarim asiri keskin, duygu gecislerim cok hizli. Ve hangisini gercekten istiyorum, hangisi iluzyon bilemiyorum.Simdi hatirladim siz doktorayi birakip evlenmistiniz. Sonra ayrilip turkiye donmustunuz. Doktoraya baslayip sonra da Almanyada degilim diye uzulmustunuz. Sonra esinizle barisip bu seferde doktoram yarim kaldi demistiniz. Hersey birden olmaz ki... neyse tedaviye baslamaniz da iyi birsey.
Bu hersey benim olsun isteginden. Kucuk bir cocugun tum oyuncaklari alip arkadaslarina vermeyip sadece kendi oynanasi gibi. Muhtemelen ya hicbir sey sizi taymin etmiyor ya da gercekte ne istediginizi bilmiyorsunuz. Ve elindekilerle yetinmeyi de bilmiyorsunuz sanirim.Biliyorum, kararlarim asiri keskin, duygu gecislerim cok hizli. Ve hangisini gercekten istiyorum, hangisi iluzyon bilemiyorum.
Bu dengesiz ruh halim beni bitirdi. Hayatimi bitirdi.
Hangi secimi yaptigimda hayatim resmen kararacak onumu kesinlikle goremiyorum.
Valla bunları söyleyen nadir insanlardan birisiniz. Tebrik ederim.Takinti ozenti hasetlik....bunlarin hepsi bende var. Hepsi
Hayatim altust oldu.
Ne secersem, digeri icin agliyorum.
Cok istedigim birseye baskasi sahipse, deli gibi kiskaniyorum
Yas olmus 36. Hayir, fakir bir ailede de buyumedim, cok sukur cok seyler gordum yasadim.
Yarin psikoterapiste basliyorum. Bu boyle olmaz. Hayatim alt ust olmus durumda
bdvde kendiyle ilgili herşeye sölenir ama burda gerçekten gerçekleri sakliyorlar.Valla bunları söyleyen nadir insanlardan birisiniz. Tebrik ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?