Takıntı :((

Kubraacikk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2017
6
2
1
Merhaba arkadaşlar ..
Çevremdeki herkesi yordum takıntılarım yüzünden artık kendimde yoruluyorum. Sizinle biraz olsun dertlesip rahatlamak istedim başka kimsem yok maalesef
1,5 sene önce annemi kalp krizinden kaybettim evde sadece ikimiz vardık herşey gözümün önünde olduğu için etkisinden çıkamadım çok doktora gittik kalp krizi diye tüm tahliller ekg vs temiz çıktı panik atak dedi doktor.
Şimdi İyice kendimi dinler oldum evde tek başıma olunca vucudumdaki en ufaak değişikliği googleye yazıyorum sonuç kanser, Tümör vs..
Sonuçlar hep temizdi en azından birinde çıkardı kanser olsa desemde korkuyorum ve günlerim hep somurtuk üzgün geçiyor ne yapmam lazim arkadaşlar yardim edin lütfen psikologa gidip ilaç kullanmak istemiyorum (

Psikolog ilaç vermez canım konuşur. Gidip konuşsan rahatlarsın aslında. Hastalık hastası olmuşsun.Vücudunu dinlemeyi bırak. İnternette ne arasam sonucunda kanser çıkıyor. Sağlık kontrollerini aksatma,psikologa git kendine önem ver,boş kalma ki kendini dinleme hep meşgul ol. Başın sağolsun

Psikolog ilaç vermez. İlaçlık bir durumunuz varsa psikiyatriye yönlendirir. Hayatımda hiç bu kadar takıntılı olmadığım için tek başına yenme konusunda yardımcı olamayacağım ama bir doktor şart.

İlaçlı tedaviyle kurtulursunuz..şu ilaçları öcü gibi görmeyin artık !

Canım benim öncelikle başın sağolsun... İnsanın başına hayatta Korktukları, Kalpten istedikleri ve Kınadığı durumlar gelir, dolayısıyla hastalanmamak için takıntılarından ve korkularından arınman gerekiyor. Bunun için dik bişekilde otur geriye yaslan, derin derin birkaç kez nefes al, sonra deki; Benim hastalanma korkum var, ben hastalanma korkumu kabul ediyorum, ben hastalanma korkumu sevgiyle dönüştürmeye niyet ediyorum, ben hastalanma korkumu farkettiğim için kendimi takdir ediyorum, ben hastalanma korkumu seviyorum, ben hastalanma korkumu sevgiyle dönüştürdüğümü biliyor bunun için şükrediyorum hergün birkaç defa tekrarla bunu. Sonra gün içerisinde, Sağlığım her geçen gün daha iyi oluyor, Ben sağlıklıyım, Takıntılarımdan kurtuluyorum, şeklinde olumlamaları kendi kendine söyle, bir süre devam et, sorunun çözülecektir inşaAllah.

2 hafta sonra kursum başlayacak inşallah unuturum o zaman

Çok tesekkur ederim deneyecegim , İnşaAllah düzelecek

K Kubraacikk
Oncelikle başın sagolsun. Annenin mekani cennet olsun..
Yapacak bisey olmayinca insan biseylere sariyor. Sen de kimse olmadigindan kendine sarmissin
Ugras bul derim. Hobi edin. Cok maliyetli olmayacak kurslar var. Resim, ebruli, takı, dikis, boyama vs vs..
Psikolog istemezsen yoga dene. Seversen tam terapi gibi olur. Yogaya alışırsan zamanla tum negatif etkilerden kendini soyutlamis olacaksin

Sağol canım ,Allah razi olsunn. Hobi bulacağım en kısa zamanda. 1 tane arkadaşım var birazda sosyallessem iyi olacak vurası bana iyi gelir umarimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…