- 4 Eylül 2017
- 6
- 2
- 1
- Konu Sahibi Kubraacikk
-
Kendinize yorucu bir meşgale bulun, sosyallesin.
Boş kalmaktan oluyor, tecrübeyle sabit
Tabiiki unutulur, kaç aydır tv almak istiyorum. Internetten bi bakayım dediğimden bu yana aylar oluyor. Kaldiki hastalık araştıracağım. Buraya bile meraktan girip girip çıkarım. Kaçırıyorum güzel güzel konuları:)unutulur yani :/
2 hafta sonra kursum başlayacak inşallah unuturum o zamanTabiiki unutulur, kaç aydır tv almak istiyorum. Internetten bi bakayım dediğimden bu yana aylar oluyor. Kaldiki hastalık araştıracağım. Buraya bile meraktan girip girip çıkarım. Kaçırıyorum güzel güzel konuları:)
Meşgale şart.
Çok tesekkur ederim deneyecegim , İnşaAllah düzelecekCanım benim öncelikle başın sağolsun... İnsanın başına hayatta Korktukları, Kalpten istedikleri ve Kınadığı durumlar gelir, dolayısıyla hastalanmamak için takıntılarından ve korkularından arınman gerekiyor. Bunun için dik bişekilde otur geriye yaslan, derin derin birkaç kez nefes al, sonra deki; Benim hastalanma korkum var, ben hastalanma korkumu kabul ediyorum, ben hastalanma korkumu sevgiyle dönüştürmeye niyet ediyorum, ben hastalanma korkumu farkettiğim için kendimi takdir ediyorum, ben hastalanma korkumu seviyorum, ben hastalanma korkumu sevgiyle dönüştürdüğümü biliyor bunun için şükrediyorum hergün birkaç defa tekrarla bunu. Sonra gün içerisinde, Sağlığım her geçen gün daha iyi oluyor, Ben sağlıklıyım, Takıntılarımdan kurtuluyorum, şeklinde olumlamaları kendi kendine söyle, bir süre devam et, sorunun çözülecektir inşaAllah.
Düzeleceğine inanıyorum , güven bana :)Çok tesekkur ederim deneyecegim , İnşaAllah düzelecek
:) Allah razi olsunnDüzeleceğine inanıyorum , güven bana :)
K Kubraacikk
Oncelikle başın sagolsun. Annenin mekani cennet olsun..
Yapacak bisey olmayinca insan biseylere sariyor. Sen de kimse olmadigindan kendine sarmissin
Ugras bul derim. Hobi edin. Cok maliyetli olmayacak kurslar var. Resim, ebruli, takı, dikis, boyama vs vs..
Psikolog istemezsen yoga dene. Seversen tam terapi gibi olur. Yogaya alışırsan zamanla tum negatif etkilerden kendini soyutlamis olacaksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?