Kızlar burda sürekli garip garip takıntılar duyuyoruz ya işte bunlardan biri de bende var. Mesela bir şey akşıma geliyor. Kitaplardan okuduğum bir cümle ya da bilgi ama yarım yamalak geliyor aklıma. Onu bulup her şeyini hatırlayıncaya kadar hayat zindan oluyor bana. Biliyorum anlatamadım böyle ama mesela bir örnek vereyim. Okuduğum kitaplardan birinin dip notunda bir antik kentte hristiyanlık konsili ile ilgili bir bilgiye denk geldim. Bu konsillerde alınan kararlar için önceden papa gizlice şehre gelip lobi yapıyordu falan. Ama nerde okuduğumu bir türlü hatırlayamadım. İnternetten falan araştırdım böyke bir bilgi yok ( bubarada anttik kent de daha yeni kazılar araştırmalar başladı o yüzden pek bikgi de yok hakkında bilinmiyor yani). En son antik kentin kazılarını yöneten bilim insanına mail atacak raddeye geldim. O da bilmiyormuş. Kitaplığımdaki bütün kitapları baştan aşağı tarıyorum şimdi bulayım diye. Deli gibi zaman çalıyor bu takıntı. Hiç duyan oldu mu buna benzer bir şey böyle bir takıntısı olan