Takıntı

Kusura bakmayın biraz acımasız olucam ama dört ayın içinde adamın evine taşınıp orda yaşamaya başlarsanız bu işte neheyecan kalır ne başka birşey karısı gibi olmuşsun ne değerin kalmışki belki bana eski kafalı diyenler olur ama herzaman kız dediğin ağır olmalı, kendini ağırdan satmalı, erkek milletinin kolay ulaşacağı yemi olmamalı peşinden koşturmalı kendi değerinin farkında olmalı kendini basitleştirmemeli.bundan sonra ağır bir duruş sergileyin sizi bırakan adamı sizde umursamayın

aynı evde yaşamamışlar
kız yazın tatile giderken eşyalarını taşımasın diye valizleri çocuğun evine bırakmış

Daha önce de belirrttim evine taşınmadım tabiki. Yeni eve çıkacaktım kışlıkları boşuna memlekete götürmiyim diye ona koyduk. Öyle bi durum yok yani. Yazın iki valiz onun evinde kaldı okul açılınca aldım geri evimi de tutmuştum zaten.

4 ayda neyden sıkılabilir ki
belki sevmediğini anladı
Büyük ihtimalle öyledir ama ben aramızda bi sorun olduğunu bile bile ayrılamadım yapamadım. Yine olsa yine yapamam. Onun bu ayrılışı beni yıktı. Bide utanmadan mesajla ayrıldı.. Yüzyüze görüşüncede haklıısn ya orda bi öküzlük ettim kusura bakma mesajla ayrılmamalıydım dedi.

Adam kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyor seninle.

Sıkılmışmış. "Totom kalktı ya benim" diyemiyor da..

Pişman olmayacak kızım bunu bil. Sen o görüşmeyi istedin ya. Şimdi arkadaşları arasında " ay bu kız da peşimi bırakmıyo be üfff" muhabbeti dönüyor.

Anladım canım kusura bakma yanlış anlamışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…