• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Takıntı

catgirla7204

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2015
409
104
53
Üniversite öğrenciyim geçen sene aynı fakülteden iki üst sınıf biriyle beraberdim. 4 ay çıktık sonra heyecanın bittiğini söyleyerek ayrıldı. Yıkıldım tabiki. Koca yaz ağladım ağladım sürekli. Ama bir kere bile aramadım sormadım mrsaj atmadım. Okul açılınca onun evindeki kışlıklarımı almaya gittim, iki büyük valiz vardı o yüzden beni arabasıyla evime kadar bıraktı kendine iyi bak dedi gitti. Bende salak gibi barışmak ister diye düsünmüstüm.

Neyse ben dayanamadım bi ay sonra falan bununla görüsmek istedim, buluştuk. Eşyalarımı almaya gidince gayet insancıl konusan adam ne elimi sıktı ne bisey öfkeliydi. Konustuk ama olumlu bi sonuc cıkmadı. Seni seviyorum barısalım demedim bu ayrılığı anlamadığımı, bu iliskiden ne beklediğini falan sordum. Etrafı izleyerek klasik cevaplar verdi vs. Neyse kalkarken parayı masaya koyup gitmeler yok arabayla yanımdan vınnn diye geçmeler vs.

Okulda karsılasıyoruz o bakıyosa asssla bakmıyorum belli oluyo baktığı, ne zaman o baksa ben bakmasam o akşam beni bi yerden siliyor tesadüf mü bu bende sildim onu heryerden. O da sildi. Ayrılalı dört ay oldu zaten dört ay çıktık. Ama atlatamıyorum tam olarak.

Aklım hep onda hep. Hep takip ediyorum sosyal medya hesaplarını kurcalıyorum. Aşamıyorum. Dönsün istiyorum ama sıkılmış artık heyecanı bitmis, monotonlasmıs. Bide ilk sevgilisiyim ha. Kendisi ayrıca biraz maço biri. Pisman olsa döner mi nasıl pisman olur lütfen yardım edin. Bırak artık vs demeyin pisman olsun istiyorum, ne yapmalıyım......

Son düzenleme:
kendinize hiç acımıyor musunuz?
sizi istemeyen biri için değer mi yahu?
ilerde aklınıza gelince kendimi boşuna hırpalamışım diye düşüneceksiniz

Aynen zaten mazoşist olduğumu düşünüyorum. Bazen görüyorum böyle içim hiç kıpır kıpır olmuyor sevmiyorum diyorum bazen de gelenler geliyor. En büyük korkum bizim fakülteden baskasıyla çıkması. Nasıl döncek aşırı takıntı yaptım aşırı. Kafamdan atamıyorum dört aydır. :(

Birak demeyelim de ne diyelim?
Hic bisey yapamazsin o pisman olur yada olmaz sen pisman edemezsin. Hem pisman olsa nolucak kollarini acip kucaklicak misin? Bi aciklama bile yapmamis bitmis gitmis iste.
Biraz gurur lazim

Bırak demeyin demişsin de gurursuz bir şekilde seni sevmeyen, istemeyen birinin peşinden koşmak mazoşistçe değil mi?:KK14:
Aynen zaten mazoşist olduğumu düşünüyorum. Bazen görüyorum böyle içim hiç kıpır kıpır olmuyor sevmiyorum diyorum bazen de gelenler geliyor. En büyük korkum bizim fakülteden baskasıyla çıkması. Nasıl döncek aşırı takıntı yaptım aşırı. Kafamdan atamıyorum dört aydır

Aynen zaten mazoşist olduğumu düşünüyorum. Bazen görüyorum böyle içim hiç kıpır kıpır olmuyor sevmiyorum diyorum bazen de gelenler geliyor. En büyük korkum bizim fakülteden baskasıyla çıkması. Nasıl döncek aşırı takıntı yaptım aşırı. Kafamdan atamıyorum dört aydır. :KK43:
Bir uzman yardımı alsan daha iyi olur bence...:KK14:

Bence hersey cok hizli ilerlemis.. 4 ay icinde ne ara tanisdiniz da ayni evi paylastiniz ve iki valiz dolusu esya vs..
Hayır yanlıs anladınız biz bir sene önceden birbirimizi biliyorduk zaten çıkmadan önce merhaba merhabamız vardı. Aynı evde falan yasamadık ben eve çıkacaktım kışlıkları boşuna memlekete götürmiyim diye buna verdim bu da evine koydu yazın onun evinde durdu iste iki valiz. Okul açılınca aldım evimi de tutmuştum zaten.

Sen ona yapistikca o seninle gecirdigi 4 aya pisman olacaktir. Yolun dogru yani :KK45:
Pisman olsa ne olmasa ne. 4 ay gecmis hala takmissim adama. Birak ne hali varsa gorsun. Umursamazsan en guzel cevap zaten.

Sen ona yapistikca o seninle gecirdigi 4 aya pisman olacaktir. Yolun dogru yani :KK45:
Pisman olsa ne olmasa ne. 4 ay gecmis hala takmissim adama. Birak ne hali varsa gorsun. Umursamazsan en guzel cevap zaten.
Dönse kabul ederim belki bu kerizlik potansiyeli var. Bazen seviyorum diyorum bazen sevmiyorum. Düsününce hiç kötü seyleri gwlmiyo aklıma hep iyi düşünüyorum. Aslında bana boş yere yaptıkları hiçde iyi değil. O yüzden pisman olsun istiyorum...

Vhalla sen onu istedikce gelmez...
bu kuraldir...dikkati baska yerlere dikiceksin ki
enerjini cekesin adamin ustunden...
Kaldi ki bence sen onu istemessin gibime geliyor
ego yapmissin

Hayır yanlıs anladınız biz bir sene önceden birbirimizi biliyorduk zaten çıkmadan önce merhaba merhabamız vardı. Aynı evde falan yasamadık ben eve çıkacaktım kışlıkları boşuna memlekete götürmiyim diye buna verdim bu da evine koydu yazın onun evinde durdu iste iki valiz. Okul açılınca aldım evimi de tutmuştum zaten.

Hmm anladim. Bende hersey cok hizli ilerlemis belki adamin gözü korktu sanmistim.
Aranizda bir tartisma vs gectimi? Öyle birden sogudum demesi normal degil.. belki sen farkina varmamisindir ve ayrilik sinyalleri daha önceden vermis olabilir. Gerci bunlari düsünmek zaman kaybi. Kendin de takinti yaptigini biliyorsun. Belki egon kirildi sadece.. onu seviyormusun asik misin? Geri dönse onunla bir ömür boyu birlikte olmak istermisin? Bunlari sor kendine...

Hmm anladim. Bende hersey cok hizli ilerlemis belki adamin gözü korktu sanmistim.
Aranizda bir tartisma vs gectimi? Öyle birden sogudum demesi normal degil.. belki sen farkina varmamisindir ve ayrilik sinyalleri daha önceden vermis olabilir. Gerci bunlari düsünmek zaman kaybi. Kendin de takinti yaptigini biliyorsun. Belki egon kirildi sadece.. onu seviyormusun asik misin? Geri dönse onunla bir ömür boyu birlikte olmak istermisin? Bunlari sor kendine...
Geri dönse kabul ederim gibime geliyor. Ya soğumuştu neden anlamadım bilmiyorum. Bişeyler olduğu belliydi ama yapamadım ben ayrılamadım. Yine olsa yine ayrılamam bağlanmıştım çünkü. Egosu çok yüksek biri biraz da ağır abi. Ben bunla görüsmek isteyince tekrar zaten bi havalara girmis kıro kıro hareketler yaptı. Ama karizması beni her zaman cezbediyo. Kopamadım atamadım kafamdan, ben ayrılsaydım zaten ummrumda olmazdı. Egom zedelendi o ayrılınca bide dönüş yapmadı. Yıkıldım yani açıkçası. Dönsün pişman olsun istiyorum, bi kaç tavsiye bekliyorum. Lütfen..

Vhalla sen onu istedikce gelmez...
bu kuraldir...dikkati baska yerlere dikiceksin ki
enerjini cekesin adamin ustunden...
Kaldi ki bence sen onu istemessin gibime geliyor
ego yapmissin
Evet ego yaptım benden nasıl ayrılır nasıl dönmez vs modundayım. Ama dönse kabul edicek kerizlik mevcut bende. Pişman olsun istiyorum bunu görmek istiyorum ne yaoabilirim....

Back
X