• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Takıntı

Sen ona yapistikca o seninle gecirdigi 4 aya pisman olacaktir. Yolun dogru yani :KK45:
Pisman olsa ne olmasa ne. 4 ay gecmis hala takmissim adama. Birak ne hali varsa gorsun. Umursamazsan en guzel cevap zaten.
Bir yanım en güzel cevap pişman olunca reddetmek diyor ama reddedebilir miyim emin değilim. Kimisi nasıl başarıyor bu erkekleri kapısında köpek yapmayı ya benimki tam bir gurur adamı zaten pisman olsada zoe döner gibime geliyo ama yinede sansımı denemek istiyorum.

4 ayda sevgi olmaz. .
Gerçekten takıntı etmişsiniz. .
Unut onu ..

4 ayda ne olduk ne heyecani bitti bence yaptigini hazmedemiyorsunuz hos nesi hazmedilir bunun oda ayri ama olmamis varsayin umursamaz davranin ve tinlmayin eger hala sizinle ilgili dusunceleri varsa bu onu delirtir

4 ayda ne olduk ne heyecani bitti bence yaptigini hazmedemiyorsunuz hos nesi hazmedilir bunun oda ayri ama olmamis varsayin umursamaz davranin ve tinlmayin eger hala sizinle ilgili dusunceleri varsa bu onu delirtir
Normalde benden kaçıyordu okulda iki gün önce geldi kantinde yan masaya oturdu dibimdeydi resmen. Bizde arkadaslarla gülüyoduk falan çok kahkaha attım baya güldük sonra kalktık gittik. Allahım salak gibi bide ayy çok güldük gıcık olmustur offf falan diye üzüldüm. Kerizim çünkü. Ama görünce hiiiçç bakmıyorum artık. Çok özledim çok duygusal biriyim mantığımla hareket edemiyorum. :(:(:((

4 ayda gibi kısa bi sürede nasıl oluyoda aynı evde yaşıyorsunuz ben olsam sevgilim olsa tam emin olmadan aynı evde kalmam sapikmidir katılmıyor nedir bilinmez ağırdan almaliydiniz kendinizi

4 ayda gibi kısa bi sürede nasıl oluyoda aynı evde yaşıyorsunuz ben olsam sevgilim olsa tam emin olmadan aynı evde kalmam sapikmidir katılmıyor nedir bilinmez ağırdan almaliydiniz kendinizi
Aynı evde yasamadık tabiki yukarda açıklama yapmıstım. Yeni eve çıkacaktım kışlıkları boşuna memlekete götürmiyim diye ona koyduk iki valiz. Yazın onda kaldı. Okul açılınca evi tutmustum zaten eşyaları alıp benim eve getirdik. Kapıya kadar çıkardı valizleri kendine iyi bak dedi gitti.

Ama evine bi kaç kere gitmisliğim var yrmek yeme tv izleme film izleme vs. Tabi yakınlastığımızda oldu son bi buçuk ayda falan acaba diyorum ondan mı hevesi kaçtı. Heyecanı ondan mı bitti böyle bisey olabilir mi. Öyle abes yakınlasma değil normal öpüşme sarılma max bu

Ama evine bi kaç kere gitmisliğim var yrmek yeme tv izleme film izleme vs. Tabi yakınlastığımızda oldu son bi buçuk ayda falan acaba diyorum ondan mı hevesi kaçtı. Heyecanı ondan mı bitti böyle bisey olabilir mi. Öyle abes yakınlasma değil normal öpüşme sarılma max bu
Yani bizim klasik Türk erkeklerinin biraz surundureceksin öyle kolay lokma olmayacaksin hele sizinki bide macoymus o tipler tam surundurmelik ☺

Yani bizim klasik Türk erkeklerinin biraz surundureceksin öyle kolay lokma olmayacaksin hele sizinki bide macoymus o tipler tam surundurmelik ☺
Bu saatten sonrs nasıl süründürücem ne yapmam lazım. Maço ne kelime kıro kıro. Ağır abi egoist megaloman ama karizmatik iste beni en derinden yakan bu :):)):))

Hala pisman olsun diyorsun..olsa coktan olurdu.seni silmis belli ki.sen niye onu dusunup guzel zamanlarini heba ediyosun.deger mi...BIRAK :KK66:

Bu saatten sonrs nasıl süründürücem ne yapmam lazım. Maço ne kelime kıro kıro. Ağır abi egoist megaloman ama karizmatik iste beni en derinden yakan bu :):)):))
Oooffff uzak durun böyle tiplerden ama yinede taktik olarak yeni bir sevgili bulmuş gibi yapabilirsiniz bi arkadaşınız la anlaşarak hiç onu takmiyormus gibi yanından geçin çok mutluyuz havası verin yada bence en iyisi siz yeni bir sevgili bulun gerçekten onu size unutturmak birini

Hala pisman olsun diyorsun..olsa coktan olurdu.seni silmis belli ki.sen niye onu dusunup guzel zamanlarini heba ediyosun.deger mi...BIRAK :KK66:
Güzel zamanlarımı heba ediyorum çünkü salağım. Hâlâ gönlümde baska benimle ilgilenenler var ama kimseye içim ısınmıyor istemiyorum, ama onun içi başkssına ısınırsa yıkılırım..... Bide ailem de biliyordu herseyi anlatırım anneme babama. Ayrılınca çok ağladım çok destek oldular. Doğu kültürlü biri bense batılıyım. Yani aramızda biraz fark vardı kültür olarsk kıroluğu da memleketinden geliyo. Ailem zaten ilerde de olmazdı uyusmazdınız dedi ama hâlâ onu düsünmeden edemiyorum. Brn galiba kıro seviyorum.....

Oooffff uzak durun böyle tiplerden ama yinede taktik olarak yeni bir sevgili bulmuş gibi yapabilirsiniz bi arkadaşınız la anlaşarak hiç onu takmiyormus gibi yanından geçin çok mutluyuz havası verin yada bence en iyisi siz yeni bir sevgili bulun gerçekten onu size unutturmak birini
Böyle bisey yapamam tüm arkadaslarımı falan biliyo öyle bisey olmicağını anlar. Ama yinede umursamaz böyle o yakındayken kahkaha falan atıyorum ama bilerek kasti değil komik bisey oluyo öyle. Bakıyo mu bakmıyo mu napıyo bilmiyorum çünkü ben bakmıyorum. Max yapabildiğim sey bakmamak ama stalk sevdamdan vazgeçemedim dedektif gibiyim.....

Böyle bisey yapamam tüm arkadaslarımı falan biliyo öyle bisey olmicağını anlar. Ama yinede umursamaz böyle o yakındayken kahkaha falan atıyorum ama bilerek kasti değil komik bisey oluyo öyle. Bakıyo mu bakmıyo mu napıyo bilmiyorum çünkü ben bakmıyorum. Max yapabildiğim sey bakmamak ama stalk sevdamdan vazgeçemedim dedektif gibiyim.....
Kendinize mesgale bulun kurslara katılın spora gidin kafanızı dağıtın onu düşünmeye zamanınız olmasın

sizinde dediğiniz gibi bu bir takıntı ve başka bişi değil. insanlarda genelde şu düşünce vardır beni bırakamaz beni terkedemez bu birazda şok gibi bişey bence. sizi istemiyorsa unutmak ve peşinden gitmemek en mantıklısı

Sanki ben bu konuyu daha önce de okumuştum.
Bırakın adamın peşini istemiyor sizi belli. Büyük ihtimalle başka birisi vardır.

Canım bırak seni biraz özlesin.Bir daha sakın arama ve kantinde bile seni görmesine müsade etme.. O seni görmek için çabalasın bunlar olur mu diye düşünebilirsin ama olabilir çünkü örneklerini gördüm.Biraz kaçan balık ol canım.

Back
X