• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Takıntı

Bu konuda evet zor. Herşey geçen yıl evime gelen bir erkek misafirin her klozet kullanması sonrası oturma yerinde idrar damlalarını görmemle başladı. Ve sonra birinin de alaturka sonrası ellerini yıkamadığına şahit oldum. Şimdi de temizliğinden emin olmadığım insanlar tuvalete girince ister istemez ben bi kasılıyorum. @Cok da Seyapmamak Lazim
bendede aynı sıkıntılar var

Yapmamaya çalışıyorum zaten ya başka çaresi yok :)

Ben de bu konuda hassasım pek çoğumuzda olduğu gibi hatta sadece kendim kullanıyor bile olsam klozete oturmadan kullanıyorum, içim almıyor her hangi bir şekilde temas etmeyi çünki. Kendimi engelleme yolunu "ya daha pis koşullarda yaşamak zorunda kalsaydım" demekte buldum. Bende ne umumi wc leri ne de misafir olduğum evdeki wc yi kullanmaya bayılmıyorum da insan ne kadar tutabilir kendini, iyice sıkıştığınızda napıyorsunuz? Gözüm bir şey görmüyor o anda doğrusu altıma kaçırmadan tuvalete yetişmek tek derdim oluyor. Ne kadar dikkat etsemde böyle takıntılı birine misafir olup, wc yi kullanmasın diye gözünün içine bakılan iğrenç yaratık muamelesi görmek düşman başına yani :)

Sizde sıktınız valla her konuya alakasiz alakasiz "Calisiyor musunuz?" Calismiyor giydir giydirebildigin kadar, hep bunlar calismamaktan oluyor, iş bul filan... Takıntı bu yahu calisan insanlardada pekala takıntı olabilir.
Ayrica bir tek calisan insanlar yoğun olmuyor.

Konu sahibi her girenin ardindan ugrasma onlar gittiginde temizle sende tuvalete girme o sure icinde :KK70:
Ben sadece bir soru sordum neyinden rahatsiz oldunuz anlamadim. Her insan calisacak diye birse yok, her insanda hayatinin bir dönemi gelir calismaz mutlaka. Kendimde oyle bir donem yasadim ve bircok seyi takmaya basladigimi farkettim okadar. Sanirim sizin calismamakla ilgili bir sorununuz var

Ben sadece bir soru sordum neyinden rahatsiz oldunuz anlamadim. Her insan calisacak diye birse yok, her insanda hayatinin bir dönemi gelir calismaz mutlaka. Kendimde oyle bir donem yasadim ve bircok seyi takmaya basladigimi farkettim okadar. Sanirim sizin calismamakla ilgili bir sorununuz var

Benim bir sorunum yok buradakilerin var. Her konuya calisuyor musun calisiyor musun? Kadinin biri kendine 180tl kozmetik alisveris yapmis herkes yuklenmis calismiyorsun nasil alirsin edersin.
Calismiyorsun evde söz soylemezsin
Calismiyorsun kocana karisamazsin gibi gibi...

Hayir sanki her calisan mutluluktan ucuyor psikolojisi cok normal, kocalari kul köle... Benimde calistiğım dönem oldu ve calisip calismadigim dönemlere göre esimin bana olan saygi seviyesi yükselip alcalmiyor... Ya da nebileyim hayatımda cok buyuk seyler degismiyor. Bu yaklasim sıktı artık göre göre... O soruyu okuyunca tepki verdim artik

Back
X