• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Takıntı

Bu konuda evet zor. Herşey geçen yıl evime gelen bir erkek misafirin her klozet kullanması sonrası oturma yerinde idrar damlalarını görmemle başladı. Ve sonra birinin de alaturka sonrası ellerini yıkamadığına şahit oldum. Şimdi de temizliğinden emin olmadığım insanlar tuvalete girince ister istemez ben bi kasılıyorum. @Cok da Seyapmamak Lazim

E böyle bir şey görüp de tiksinmemek elde mi

Her normal insan tiksinir bence bundan

Baskasinin evinde tuvalete gidenlere sasiriyorum ...
Biz oyle buyutulmedik
Kimsenin evinde tuvalete girmem ..
Coook acil olmadiktan sonra ..
Ama siz evde gorusmeyebilirsiniz
Aklima bi tek o geldi :KK66:
Ben de girmem. Ha mecbur kaldım girdim diyelim o zaman kendi evimdekinden daha dikkatli davranırım. Bazıları var ki benle selamlaşıp salona buyur etmeden tuvaleti soruyor.

Ben de girmem. Ha mecbur kaldım girdim diyelim o zaman kendi evimdekinden daha dikkatli davranırım. Bazıları var ki benle selamlaşıp salona buyur etmeden tuvaleti soruyor.

Bana ve kardesime kucukken ogretildi bu ..
Bizde hic yeltenmedik
Paldir kuldur tuvalete sormadan giren insanlar var hic hazetmem ..
Iki tuvalet var evimde bendeki takinti da misafir girdiyse alaturka ya o gittikten hemen sonra yikayamam tiksinirim ..
Agzim burnum kapali bi kac saat sonra girip camasir suyu dokuyorum terliklere kadar sonra cikiyorum bi kac saat sonra girip fosur fosur sadece orda kullandigim fircayla yiKiyorum
Teeeee kapi koluna kadar :(
Soylerken bile igrendim

Alafrangaya zaten giremez :işsiz:
Orasi bana ait ...:kahve:

Annem de sizinle aynıdır. O da dolmuşta giderken yanına sürekli altına kaçırarak gezen bir adamın oturmasından itibaren bu takıntılarına başladı. Misafir gittiğinde tuvaletleri iyice temizler, hatta oturdukları koltukları bile siler. Uzman yardımı aldı, şu an daha iyi. Size de tavsiyem aynısı olur.

Bizde de bana ait de. Bugün gelen kişi ellerimi yıkayacağım diye girdi ardından klozetin kapağının kaldırma sesini duydum. Kadınlara bir derece daha tahammülüm var ama erkeklere hiç.

Aslinda biliyor musun erkekler cok daha temiz tuvalet konusunda
Avmler
Havaalanlarindaki kadin tuvaletleri kadar igrenc bi yer gormedim ben ..
Gorsen herkes cok temiz
Cikardigi pedi ortaliga atanlar var ya
Ne lanetler :110:

sensorlu tuvaletler var suyu kendi akitan uzerine dusen agirliktan tuvaletin kullanildigini bilen icinizi rahatlatirmi acaba

ay yaaa simdi okuyunca bi dusundum de ben de icin icin sinir olurum tuvalete girdiklerinde keske girmeseler diee:KK70: gerci bende takinti boyutunda degil. baska yerde de cook zor durumda olmam lazim girmem icin

Calisan insanin bu gibi seyleri takmaya pek vakti olmaz diye dusundum

Sizde sıktınız valla her konuya alakasiz alakasiz "Calisiyor musunuz?" Calismiyor giydir giydirebildigin kadar, hep bunlar calismamaktan oluyor, iş bul filan... Takıntı bu yahu calisan insanlardada pekala takıntı olabilir.
Ayrica bir tek calisan insanlar yoğun olmuyor.

Konu sahibi her girenin ardindan ugrasma onlar gittiginde temizle sende tuvalete girme o sure icinde :D

Bir arkadasim evine gelen misafir tuvaleti kullandiyss halilarina kadar yikatiyor.
Ya ayagina sicrattiysa diye dusunerek.
Aama o ciddi okb hastasi, tedavi goruyor .
Ben de pek hoslanmam ama sinir de olmam cisi gelmiş iste ne yapsin :)
Çok sıkıştıysam ya da yolda zor durumda kalacaksam ggittigim yerde de kullanirim tuvaleti.

Merhaba. Çok temiz titiz bir insan olmamakla birlikte bazı takıntılarım var. Mesela evime gelen insanların tuvaleti kullanmasından hiç hoşlanmıyorum. Tabiki misafir geliyorsa kullanacak ama bu beni yedi bitirdi. Her girenin ardından tuvaleti yıkıyorum. :mad:
Klozet kullanılsa ayrı alaturka kullanılsa ayrı dertliyim. Ay napıcam ben??
Aynen!!!
Sırf bu yüzden misafir banyosu ayrı olan bir ev arayıp bulmuştuk çok şükür.

Bence de misafir gittikten sonra wc çamaşır suyuna boğulmalı. Hatta benim gibi klozetin içi dışı köpük banyosu yaptırılmalı. Ayy düşüncesi bile güzel :) tuvalet miss gibi domestos kokmalı girince.

Merhaba. Çok temiz titiz bir insan olmamakla birlikte bazı takıntılarım var. Mesela evime gelen insanların tuvaleti kullanmasından hiç hoşlanmıyorum. Tabiki misafir geliyorsa kullanacak ama bu beni yedi bitirdi. Her girenin ardından tuvaleti yıkıyorum. :mad:
Klozet kullanılsa ayrı alaturka kullanılsa ayrı dertliyim. Ay napıcam ben??
Ayy konuyu hem üzülerek hem kahkaha atarak okudum :D kusura bakmayın çünkü aynı ben :D annem ve kız kardeşimle tuvaleti paylaşabiliyorum sıkıntı yok genelde kadın olursa da dert etmeyebilirim ama alaturkaya erkek girince deliriyorum kesinlikle yıkanacakta öyle girceğim :) neyseki babam ve erkek kardeşim klozet kullanıyor da bağımsızız. Banyoyuda sadece kız kardeşimle kullanıyorum yoksa orası da sıkıntı olurdu.
Hatta o gün erkek kardeşimin bir arkadaşı girdi uyardım söyle ona hoşlanmıyorum girmesin ben söylersem ayıp olur diye. Çocuk da arsız yüzsüz birşey o gün yine girdi. Sen misin girdiren erkek kardeşime tuvalet yıkattım :D

Back
X