valla işte öyle arkadaşlar. Stres oluyorum bende haliyle. Ayrıca trafikte de öyle asabi ki. Kenara çekilmeyen yayalara, bisikletllere, önüde yavaş gideb arabalara herşeye kızıyor sakin olamıyor trafik konusunda. Bir de artık geçiyoruz ama hala söylenmeye devam ediyor tamam diyorum bitti geçti niye hala söyleniyorsun ama yok huyu işte. Bende ne kadar rahat olcam desemde olamıyorum stres oluyorum ve gerçekten herşeye sinirlenen, oflayan puflayan biri oldum çıktım. Annemde zor bir insandır he tamam diye idare etmişimdir ama bekarken bile bu kadar stresli değildim. Tamam mükemmel derecede bir eşe sahibim bana hiç kızmaz,kıyamaz, herşeyde yardım eder, nereye istesem götürür yediri içirir, hasta olsam bakar ilçlarımı aksatmaz,kimseye ezdirmez her saniye öper hep başımdadır bensiz dışarı çıkmaz ama işte bu huyları beni çok sıkıyor. Bugün tüm gün kavga ettim sabrediyorum o kadar sabırlı olan ben taşıyorum. Boğuluyorum bazen. Ama oluruna bırakmak lazım sanırım. Herkesin bir kusuru vardır. Hele çocuk olunca ben hiç dşünemiyorum yaa..