Takintilardan nasıl kurtulabilirim

sweet-73

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2014
8.349
5.272
248
Slm kizlar hamileym bende temizlik takıntısı var nasıl Yenebiliriz.sizin hangi Takintilarinz var

Takıntı derken nasıl mesela?
Kalkıp gece yarısı lavabo mu ovuyorsun ya da düzenli temiz evde yaşamayı mı seviyorsun?

Aynen sürekli temizlik yapıyorum temiz olduğunu bile bile yapıyorum Rahatsız oluyorum artık gece yarısı falan dinlemiyorm saatler sürüyor

Elektro şok yöntemi derken hamileyken mi bide :KK57: bende de evdeyken sorun değilde dışıyla ilgili takıntılarım var otobüslerden iğreniyorum sürekli yanımda minik şise kolonya ve kağıt havlu olur silerim ellerimi hep :temizlik: eşimde işten gelince hemen telini alır silerim ıslak mendille veya kolonyalı mendille aslında bazen yıkayasım geliyor :KK70:
Eşim zaten hergün duş aldığindan rahatım bende dısardan gelince hemen duş alırım.
Başkasının telinide elime almam kolay kolay sigara içen birinede telimi vermem tokalaşıp öpmemede zorda kalmadıkca :KK28:

Sadece terapi seanslariyla da bir sekilde aşabilirsiniz tabiki ilacla terapi daha etkili olur ama hamileyken ilac kullanilmiyor. Bende de anksiyete vardi anksiyetem yuzunden ilac kullanamiyordum zaten o yuzden sadece terapiyle de olsa problemimi kismen aşabildim. Yalniz gideceğiniz psikologa dikkat etmeniz gerekiyor.

Back
X