yorum yapayım mı yapmayayım mı kara kara düşünürken yazmaya karar verdim. Evli değilim,bekarım. Belki mantıksız olur diye ama isteyerek ve severek evlendim demişsiniz üstelik 5 yıl olmuş.Anladığım kadarıyla bebeğiniz yok hiç düşünmediniz mi bu 5 yıl içinde siz veya eşiniz? Kendinize sormanız gerek ben bu adamı seviyor muyum? Ömrümün geri kalanını bu insanla geçirebilir miyim? diye.. İnsanların takıntıları olabilir bunlar ileri düzeydeyse bir psikoloğa gidip tedavi olunabilir. Erkekler bu konulara sıcak bakmazlar bilirim,ama hiç psikolog konusunda ikna etmeyi denediniz mi? Ya da eşinizle bu takıntı mevzunu konuştunuz mu?
dr a ikna edemiyorum ben böyleyim diyor ve kapı orada demeye getiriyor işte ben bu adamla ömrüm boyunca yapabilirmiyim hiç bilmiyorum...evet kendim istedim evlendim 5 yıl içinde kah düzeltmeye çalıştım dr için ikna etmeye çalıştım kah bıraktım mevzuyu aldırmamaya çalıştım bu beş yılda 2.5 yılı doldurduğumuz zamn eşim istedi ama o zamn ben daha 23 yaşında idim çok erkendi en azından benim için şimdi ise maddi yönden cesaret edemiyoruz birde düzen ve temizlik takıntısı diyorum bebekli evin hali malum o zamn bu adam içi evi mi jilet gb yapçam bebeğime mi bakçam işte onun için cesaret edemiyorum
evet kendim istedim evlendim 5 yıl içinde kah düzeltmeye çalıştım dr için ikna etmeye çalıştım kah bıraktım mevzuyu aldırmamaya çalıştım bu beş yılda 2.5 yılı doldurduğumuz zamn eşim istedi ama o zamn ben daha 23 yaşında idim çok erkendi en azından benim için şimdi ise maddi yönden cesaret edemiyoruz birde düzen ve temizlik takıntısı diyorum bebekli evin hali malum o zamn bu adam içi evi mi jilet gb yapçam bebeğime mi bakçam işte onun için cesaret edemiyorum
Rabbim hayırlısını nasip etsin. Eşiniz psikolog olayına sıcak bakmıyor sanırım. Bizimde öyle çevreden bir komşumuzun simetri sorunu vardı bir zamanlar herşey sırasıyla düzenli ve aynı hizada durmalı falan diye. Eşi artık çıldıracak seviyeye gelmişti ama psikolog yardımı almaya başlayınca düzelmeye başlamıştı daha sonra biz taşındık tabi akıbeti bilmiyorum. Eşinizi seviyorsanız yuvanızı bunun için yıkmayın bence,aşmayı deneyin hiçbir şey çözümsüz değildir. Ne güzel içkisi kumarı yok evine bağlı.
güzel dileğiniz için tşkler..ben takıntılarıyla yargılamıyorum onu düzelmek için çaba sarfetmiyor diye üzülüyorum ve açıkçası sinir oluyorum ona..maalesef.aşmayı deniyorum bekliyorum zamana bırakıyorum ama maddi manevi bütün tekliflerimi yaptım dr. için 3 yıldır götüremiyorum hatta cinselli konusu için ben tek gittim eşinizinde gelmesi dedi adam kadıköyden bakırköye ta o kadar yolmu gidecem dedi
Erkeğin ayda bir kere cinselliği istemesi, devamını getirmemesi biraz garip geliyor kulağa.
Sağlık sorunundan olabilir mi? Ne bileyim belki gizli şekeri falan vardır, yemek sonrası uyur, sızar.
Ya da çok mu yoğun çalışıyor ya da stresli, sıkıntılı ki konsantre olamıyor?
İlk evlendiğinizde de cinsellikle arasında mesafe var mıydı?
Eşiniz cinselliğe karşı evliliğinizin başından beri böyle isteksizmiydi zamanla mı azaldı isteği?Onu canlandıracak hoşuna gidecek bir şeyler yapmayı giysiler giymeyi makyaj,parfüm kullanmayı denediniz mi?
Gizli kullandığı ilaçlar olabilir mi acaba mesela bazı depresyon ilaçları cinsel isteği azaltabiliyormuş,bu kadar üzmeyin kendinizi,düşünelim neler yapabilirsiniz?
Eşiniz zor bir adam belli ,paylaşan iletişime açık bir yapıısı yok.Eşinizi seviyorsanız sizin çok çaba harcamanız gerekecek.Takıntılarına sinir olmayı bırakın,bunu bir rahatsızlık olarak algılayın ki öyle,onu anlamaya çalışıp ya dikkatini başka yöne çekin takıntıları sırasında ya da görmemezliğe gelin..Cinsel konularda da siz kendinizde fiziksel bir takım değişiklikler yapın saçlarınızın rengini değiştirin,yapmıyorsanız makyaj yapın onu güzel kıyafetlerle karşılayın her zaman çok temiz ve bakımlı olun ona güzel sözler söyleyin,sevginizi belli edin,eşinizi tekrar kazanmaya çalışın..
Başka çareniz yok gibi gözüküyor ki aslında bunlar her evlilikte yapılması gerekenler değil mi?
zamanla daha da azaldı..biliyormusun belki yanlış ama içimden gelmiyor yani şöyle canım istesede yanaşamıyorum utanıyorum sıkılıyorum çünkü araya uzun mesafe giriyor..bazen öyle ki sabahkları bazen ereksiyon olduğunu görüyorum bekliyorum isteyecekmi diye yanaşmıyor ve ben gizli gizli ağlıyorum...benimi sevmiyor cinselliğimi sevmiyor konuşmadığı için anlamıyorum...artık konuşmaktan da yoruldum iyilikle de konuşsam olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?