• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Takıntılarım beni hasta ediyor :(

yaseminbudak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2018
381
89
28
Günaydın kk.
Buraya yazıyorum çünkü gercekten dert oldu bana.
1 haftadır kolumda bi agrı uyusukluk söz konusu gece uyuyunca geciyor sabah uyanmamla başlıyor.
Bu agrı ilk olarak koltuk altımda başladı ve ordan sol gögsüme yayıldı.
Gitmediğim doktor kalmadı film cektiler mr istediler.sonuc bekliyorum ama kolum hala aynı.
Durup durup mememi koltuk altımı kontrol ediyorum şişlik vs. Var mı diye :( insan hep en kötüsünü düşünür ya internette açıp açıp kötü hastalık belirtilerini okuyorum.
Sol koltuk altından başlayan ve bütün kola yayılan agrı için hep köyü şeyler yazmışlar. Kafamda kuruyorum sürekli biliyorum ama bu durumdan nasıl kurtulacagım?

Kurtulamiycaksin unutacaksin bazen sonra geri hatirlayacaksin ve boyle yasamaya alismaya calisacaksin, tecrube konusuyor

Canım tecrübeyle sabit maalesef ki takinti bitmiyor. Hobi edin kendine. Bende takıntı yapa yapa kemik eğriliği, baş ağrısı,fitik,sivilcelenme ve sac dökülmesine oluştu. Drlar sinir,stresden uzak durcaksjn dedi ama ne mümkün. Kafani dağıtacak birşeyler bul en kısa zamanda

Solak mısın acaba ? Solaksan telefon tutuş, mouse kullanımı gibi şeyler etkiliyor.

mr temiz çıkarsa yapacakları tek şey psikolojik, strese bağlı diyip antidepresan vermek.. evet strese bağlı olabilir, boş kalmaman gerekiyor senin kendine uğraş bulabilirsin mesela. istanbulda mı oturuyorsun?

Bu ara göğüs kanseri olan biri var mı çevreniz de?
Ben teyzemi göğüs kanserinden kaybettim ve annem o vefat ettikten sonra göğsümde bir şişlik var sanki bi kitle var ağrı da var demeye başlamıştı sonra doktora gittik psikolojik dedi

Aynısı bana da olmuştu . Takıntı bu insanın hayatını mahvediyor . Sonra tahliller temiz çıkınca hemen bi psikoloğa gittim . Sonra kafam rahatladı .

Canım tecrübeyle sabit maalesef ki takinti bitmiyor. Hobi edin kendine. Bende takıntı yapa yapa kemik eğriliği, baş ağrısı,fitik,sivilcelenme ve sac dökülmesine oluştu. Drlar sinir,stresden uzak durcaksjn dedi ama ne mümkün. Kafani dağıtacak birşeyler bul en kısa zamanda
Sürekli internette bi araştırma halindeyim kötü seyler buluyorum.ve kolumun agrısı normal hayat kalitemi de düşürdü. Korkumdan bir şey yapamıyorum

Aynısı bana da olmuştu . Takıntı bu insanın hayatını mahvediyor . Sonra tahliller temiz çıkınca hemen bi psikoloğa gittim . Sonra kafam rahatladı .
Sanki yeteri kadar ilgilenmediler yeteri kadar tahlil istemedilet gibi geliyor hap vs kullandığım halde gecmiyor agrı uyusma.bide kanlar temiz film temiz diyolar.tek mr sonucu kaldı almadıgımız.her sey temizse neden agrıyor diye tekrar bir takıntı hali of :(

Kardeşimde var bundan. Strese bağlı eklem ağrısı demiştiler. Omzundan itibaren kollari agriyodu. Doktorlaremiz bulduysa kötüyü cagirmana gerek yok

mr temiz çıkarsa yapacakları tek şey psikolojik, strese bağlı diyip antidepresan vermek.. evet strese bağlı olabilir, boş kalmaman gerekiyor senin kendine uğraş bulabilirsin mesela. istanbulda mı oturuyorsun?
İstanbul’da oturmuyorum.uğras bulucam ama bu kolım agrıyacak daha kötü olacak diye bişey yapamıyorum evdeyim akşama kadar

Bu ara göğüs kanseri olan biri var mı çevreniz de?
Ben teyzemi göğüs kanserinden kaybettim ve annem o vefat ettikten sonra göğsümde bir şişlik var sanki bi kitle var ağrı da var demeye başlamıştı sonra doktora gittik psikolojik dedi
Yok yakınımda kimse de ama duyduklarımdan etkileniyorum hemen. Böyle ufak bi belirti verdi sonra böyle hasta oldu hikayeleri beni çok etkiliyor

Günaydın kk.
Buraya yazıyorum çünkü gercekten dert oldu bana.
1 haftadır kolumda bi agrı uyusukluk söz konusu gece uyuyunca geciyor sabah uyanmamla başlıyor.
Bu agrı ilk olarak koltuk altımda başladı ve ordan sol gögsüme yayıldı.
Gitmediğim doktor kalmadı film cektiler mr istediler.sonuc bekliyorum ama kolum hala aynı.
Durup durup mememi koltuk altımı kontrol ediyorum şişlik vs. Var mı diye :KK43: insan hep en kötüsünü düşünür ya internette açıp açıp kötü hastalık belirtilerini okuyorum.
Sol koltuk altından başlayan ve bütün kola yayılan agrı için hep köyü şeyler yazmışlar. Kafamda kuruyorum sürekli biliyorum ama bu durumdan nasıl kurtulacagım?
ben de az önce mr dan çıktım ,
sonuç beklerken sanıırm herkes en kötüsünü düşünüyor,
geçen ay da aylardır beni çıldırtan meme ağrısı ile gitmiştim bişey yok dediler,
çok çok geçmiş olsun, inş kolay bi rahatszıklıtır

ben de az önce mr dan çıktım ,
sonuç beklerken sanıırm herkes en kötüsünü düşünüyor,
geçen ay da aylardır beni çıldırtan meme ağrısı ile gitmiştim bişey yok dediler,
çok çok geçmiş olsun, inş kolay bi rahatszıklıtır
Cok tesekkür ederim insallah Allah bütğn hastalara şifa versin

Back
X