• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Takıntılarım beni hasta ediyor :(

Günaydın kk.
Buraya yazıyorum çünkü gercekten dert oldu bana.
1 haftadır kolumda bi agrı uyusukluk söz konusu gece uyuyunca geciyor sabah uyanmamla başlıyor.
Bu agrı ilk olarak koltuk altımda başladı ve ordan sol gögsüme yayıldı.
Gitmediğim doktor kalmadı film cektiler mr istediler.sonuc bekliyorum ama kolum hala aynı.
Durup durup mememi koltuk altımı kontrol ediyorum şişlik vs. Var mı diye :KK43: insan hep en kötüsünü düşünür ya internette açıp açıp kötü hastalık belirtilerini okuyorum.
Sol koltuk altından başlayan ve bütün kola yayılan agrı için hep köyü şeyler yazmışlar. Kafamda kuruyorum sürekli biliyorum ama bu durumdan nasıl kurtulacagım?
eğer bir değil birden fazla doktora gittiyseniz ve doktorlar birşey bulamadıysa psikolojik olabilir. odaklandığınız içindir. hamile kalmadan hamile semptomu gösteren karnı büyüyen bile var. beyin öyle birşey işte.

eğer bir değil birden fazla doktora gittiyseniz ve doktorlar birşey bulamadıysa psikolojik olabilir. odaklandığınız içindir. hamile kalmadan hamile semptomu gösteren karnı büyüyen bile var. beyin öyle birşey işte.
Evet beyin sinir ve fizik tedaviye gittim ikiside film ve mr istedi baktılar koltuk altıma falan yok bişey dediler ama gecmeyince agrılarım süpheye düşüyorum ne biliym :(

Evet beyin sinir ve fizik tedaviye gittim ikiside film ve mr istedi baktılar koltuk altıma falan yok bişey dediler ama gecmeyince agrılarım süpheye düşüyorum ne biliym :KK43:
takıntıyı yenmenin en iyi yolu, başka şeye odaklanmaktır. sürekli bunu düşünüyorsunuz ama her aklınıza geldiğinde başka şeye yönelin. zamanla azalacaktır. bir de tetikleyici birşey olmalı. bir kez ağrıyınca mı kafanıza taktınız ya da okuduğunuz şeyden mi etkilendiniz? bunu bulursanız çözüm daha kolay. somut olsun bi ara ben gece 3.05de uyandım üst üste 3 gün hep aynı dakika. önce korktum dedim tövbe tövbe noluyo... sonra baktım yatarken aklımda olup uyuyorum. sonra gece yine uyandım. saate bakmadım bilerek. ertesi gün yine uyandım kendime dedim ki saaat 5... bakmadım bile. böyle yapa yapa 1 haftada gece uyansamda üstünde durmadım. sonra bir gün sabaha karşı uyandım hava aydınlanıyordu. saate baktım 6 falan. demekki dedim ben yapıyormuşum. yoksa konu batıl şeylere kadar gidecekti tövbe tövbe...

Sürekli internette bi araştırma halindeyim kötü seyler buluyorum.ve kolumun agrısı normal hayat kalitemi de düşürdü. Korkumdan bir şey yapamıyorum
O iste stres den den oluyor. Fizik tedaviye git. Korkma o zaten yönlendiiyor. Testler yapılır.

takıntıyı yenmenin en iyi yolu, başka şeye odaklanmaktır. sürekli bunu düşünüyorsunuz ama her aklınıza geldiğinde başka şeye yönelin. zamanla azalacaktır. bir de tetikleyici birşey olmalı. bir kez ağrıyınca mı kafanıza taktınız ya da okuduğunuz şeyden mi etkilendiniz? bunu bulursanız çözüm daha kolay. somut olsun bi ara ben gece 3.05de uyandım üst üste 3 gün hep aynı dakika. önce korktum dedim tövbe tövbe noluyo... sonra baktım yatarken aklımda olup uyuyorum. sonra gece yine uyandım. saate bakmadım bilerek. ertesi gün yine uyandım kendime dedim ki saaat 5... bakmadım bile. böyle yapa yapa 1 haftada gece uyansamda üstünde durmadım. sonra bir gün sabaha karşı uyandım hava aydınlanıyordu. saate baktım 6 falan. demekki dedim ben yapıyormuşum. yoksa konu batıl şeylere kadar gidecekti tövbe tövbe...
Evet haklısınız bende kendimi tartıyorum acana takıntı yapıyorum olmayan agrıyo agrı gibi hissediyorum dşye ama yok ciddi bir agrı söz konusu ve uyusma car bide doktorlar bişey yok diyince iyice kafama taktım internetten bakmak en kötüsüydğ tabi beni cok etkiledi

Sanki yeteri kadar ilgilenmediler yeteri kadar tahlil istemedilet gibi geliyor hap vs kullandığım halde gecmiyor agrı uyusma.bide kanlar temiz film temiz diyolar.tek mr sonucu kaldı almadıgımız.her sey temizse neden agrıyor diye tekrar bir takıntı hali of :KK43:
Ya oluyor biliyorum . Bi hasta arkadası vardı annemin Göğüs kanseri onu görmüştüm bende hasta Olacağım diye göğsüm nasıl ağrıyor nasıl yanıyordu anlatamam sana bence doktora gittiğinde bu takıntılı durumunu da anlat . Bana psikiyatris tavsiye etti ama psikoloğa gittim birkaç seansta da yendim . Sonra da Ağrı vs kalmadı .
Bazen kafamızda biz büyütüyoruz bazı şeyleri halbuki yenemiyorsan psikoloğa git . Ama iyi birini bul artık herkes psikolog oldu iyi bir Dr bulmak zorlaştı .

Back
X