Takıntılarım ve ben ☹

Kendinizi çok dinlemeyin , ilaçsız geçiştirmeye çalışmayın , her ilaç her bünyeye uyku yapmıyor - doktorunuzdan farklı bir ilaç isteyin ya da farklı bir doktora gidin. Kendinizi oyalayın ancak mutlaka doktor kontrolünde.

öncelikle çok geçmiş olsun. Bu psikolojik bir durum. Psikoterapi şart gibi. Size bi tavsiyem var. Psikonet yayınları var. Onun bi kitabı var. Takintilarla ilgili hemen netten yazıp bulun. D&R da satılıyor
Evet o kitaplar gerçekten çok güzel. Hemen edinip okumanızda fayda var. İyi Hissetmek, Takıntılarla Başa Çıkmak diye hatırlıyorum ikisinin adını. Bende de var kitaplar.

İlaçlar başta uyku ve dikkat dağınıklığı yapar. En fazla 1 Aydan sonra vücut alışır ve yalnızca sebepsiz bir rahatlık verir :) diğer türlü takıntılı ve ağlayan bir anne olarak çocuğunuza daha kötü örnek olursunuz.

Psikolojik sorunları ve ilaçları diğer hastalıklar kadar ciddiye almama eğiliminde oluyor insanlar ama ben ilaç kullanmam, uyutuyor deyip evde terör estiren babadan, ilaçlarını kullanmaya başlayınca sakin eşi ben çocuklarıyla mutlu bir babaya dönüşen bir arkadaş tanıyorum. Bazen ailenin huzuru için bile önemli.

Back
X