Takıntılarım ve şimdiden kurban bayramı tartışması

İşi bencilliğe dökmeye gerek yok; nefret etseniz de kocanızın ailesi ve eğer istiyorsa mecbur görüşeceksiniz ki anlattığınız kadarıyla zaten eşiniz size bayağı sabrediyor...
Ben eşimin ailesine zamanında çok sabrettiğim için o bana sabrediyor.
Eşime bencillik yapmamak için teklif sundum sen gelme bende gelmiyim zorla götürmüyorum dedim ama o geldi benide götürmek için zorluyoe

Banyo ve mutfak tek yer miki?
Köy evi 70 80 yılı var. Nasıl desem mutfak dediğim yerde açık raflar var tabak çanak dizili yan tarafı sobalık şömine gibi alanı var onun yan tarafı da köy evlerinde dolap gibi banyo yapılan yerler oluyor ya ondan var içine girip kapıyı kapatıyorsunuz banyo yapıyorsunuz öyle modern evler gibi fayanslı tuvaletli bir yer değil.

Köy evi 70 80 yılı var. Nasıl desem mutfak dediğim yerde açık raflar var tabak çanak dizili yan tarafı sobalık şömine gibi alanı var onun yan tarafı da köy evlerinde dolap gibi banyo yapılan yerler oluyor ya ondan var içine girip kapıyı kapatıyorsunuz banyo yapıyorsunuz öyle modern evler gibi fayanslı tuvaletli bir yer değil.

Hala anlattığınız gibi köy evleri var mı ya?

anlattığınız benim babannemin köy eviydi. ki zamanla ayri fayanslı tuvalet banyo yaptirdilar ayrica mutfaktaki banyoyu iptal edilip mutfaga lavobo ve dolap yaptirmislardi.

simdi vefat ettiler ama su an o köyde yasayanlarin cogu eski koyevlerini yiktirip ayri tuvaletli banyolu mutfak dolaplı ev yaptırdı.

esiniz ikna etse eve tadilat yaplilsa? belki sizde biraz daha rahat edersiniz kalırken.

Hala anlattığınız gibi köy evleri var mı ya?

anlattığınız benim babannemin köy eviydi. ki zamanla ayri fayanslı tuvalet banyo yaptirdilar ayrica mutfaktaki banyoyu iptal edilip mutfaga lavobo ve dolap yaptirmislardi.

simdi vefat ettiler ama su an o köyde yasayanlarin cogu eski koyevlerini yiktirip ayri tuvaletli banyolu mutfak dolaplı ev yaptırdı.

esiniz ikna etse eve tadilat yaplilsa? belki sizde biraz daha rahat edersiniz kalırken.
Benim anneannem ve babaanemlerin kerpiç evlerinde bile tuvalet içeride ve banyo ayrı ayrı bir yerde eşimin tarafının ki böyle işte.
Dediğiniz doğru eskiler yıkıldı genellikle yenileri yapıldı tek tük kaldı bunlar.
Ev ortaklı ev eşimin halası amcası filan. Onlarında ortak olduğu yere tek başımıza tadilat yaptırın diyemem dersem ben işin içinden çıkamam ev zaten yamulmuş iyice yıkıldı yıkılacak tepemize.

Back
X