- 14 Temmuz 2016
- 4.839
- 5.584
- 108
- 45
- Konu Sahibi Suleymanin Hurremi
Psikonet yayınlarının. H burada da satılıyor.. hemen bakınÖnerebilirseniz güzel olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Psikonet yayınlarının. H burada da satılıyor.. hemen bakınÖnerebilirseniz güzel olur
Sende aynısını yap alttan alttan laf sok hatta eşin olmayınca yap onun ne üstünlugu varmıs gecen gunde ben esimle kayinvalideye laf soktum ikiside anlamadı ama neyse.Tartışma olmuyor kv çok sakin konuşan bir insan kadın beni azarlarken bile normal konuşma havasında yapıyor eşim anlamıyo bile öyle laf sokar sürtüşür.
Haklısınızda işte napim,temmuzun başında 15günlügüne gidicez.önceden olsa bi kaç gün ailemde kalıyodum ama 4 aydır falan konuşmuyorum annemle,artık orayada gidememSizin için tüm polis aileleri mi yansın, düşünmeyin öyle şeyler :)
Aslında düşünüyorum ama şöyle bişey var geçen sene gittiğimde sinirden stresten gece acillik oldum. Yalan söylememe gerek kalmıyor zaten orada hasta oluyorum su dokunuyor falan filan. O bana uyum sağladı geldi bende ona öyle yapmaya kıyamıyorumSorun çıkarma
Tartışmak istemiyorum gidicez mecbur ama içim huzursuz de
İşin son günü doktora git ayağımı burktum krem yazar mısınız de doktora gittiğine dair kanıt olsun yani
Sonra git eczaneden bandaj al ayağını sar taksiyle eve dön
Merdivenden düştüm ayağımı burktum vs vs duygu sömürüsü eşliğinde anlat
Nefret edilen kvye gitmektense ben olsam bunu yapardım gitmek istemediğimi idrak edemeyen kıt bir eşim var ise haketmiştir bu yöntemi
Anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az demişler...Sende aynısını yap alttan alttan laf sok hatta eşin olmayınca yap onun ne üstünlugu varmıs gecen gunde ben esimle kayinvalideye laf soktum ikiside anlamadı ama neyse.
Orneklendirebilir misiniz mesela ne der? En azından niyetini demek istediğini başka bir gözle değerlendirelim veya size nasıl cevaplar vereceğiniz konusunda yardımcı olalimTartışma olmuyor kv çok sakin konuşan bir insan kadın beni azarlarken bile normal konuşma havasında yapıyor eşim anlamıyo bile öyle laf sokar sürtüşür.
Ne yazık kiDurun bi bismillah, daha ramazan bayrami konularini yeni toparliyoz.. kurban simdiden basladiysa..ben sevgili kv ile gecirecegim kurban bayramini, ben cok mesudum onca seye ragmen
Ama esin hakli![]()
Öyle Valla köye gittik geldik bebegım var on aylık her kafadan ses cikiyo deli oluyorum hepsi ayrı karısıyo sanki ben düsünemıyorum gerızekalı yada aptalı, hele kayinvalide kendını oglumun annesi sanıyo cocuk benı ıstıyor kvnın tepkisi oglum m ben burdayım annemmm gelde delirme.Anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az demişler...
Sinirden stresten acillik olduğunu göre göre yine de ısrarla gidelim diyen eşe kıyamıyorsunAslında düşünüyorum ama şöyle bişey var geçen sene gittiğimde sinirden stresten gece acillik oldum. Yalan söylememe gerek kalmıyor zaten orada hasta oluyorum su dokunuyor falan filan. O bana uyum sağladı geldi bende ona öyle yapmaya kıyamıyorum
Bunlar mi sadece nefretinizin sebebiMaalesef haklı çünkü o benim aileme geldi ve elinden geleni yaptı maddi manevi. Tabi benim ailem kesinlikle onu zorlamadılar aksine keyif aldı burada. Ama onun ailesi beni çok zorluyorlar. Sabahleyin 6 da görümcemin çocukları kalkar mutfak odasında yattığımız için sürekli girip çıkıyorlar yada kapıya dayanıyorlar kalkın acıktık diye. Ki gece 2de filan yatıyoruz. Diğerleri uyuyor ben çocuklar yüzünden ayağa dikiliyorum. Kurbanı kesiyorlar 3 4 hisse büyükbaş. Kendi ailemiz arasında kesiyoruz ve büyükbaşı tamamen eşimle biz temizliyoruz kıymasını çekiyoruz filan. Birde memnun olmuyorlar temizlik bayram hazırlığı filanda oluyor misafir de ağırlıyorum geceleyin bizi tek kişilik yerde yatırıyorlar ki biz eşimle kalıplı insanlarız sığmıyoruz. Bile bile vermiyorlar gezmeye gidemiyoruz falan falan ama benim ailem arabayla heryere götürüyor denize falan filan eşimden de bir gün şu işi de sen yap demediler bu yüzdende ben haklıyım. Bilmiyorum kaç gün kalıcaz ama 9 güne tamamlar yıllık izini ile sanırım.
Valla sunu soyleyim, negatiflik kolay yayilan birseydir.. psikolojin iyi degil senin ve daha iyiye gitmez. Tecrubeyle sabit. Ne zaman uzerine daha baskin acilar gelir.. iste o zaman ofken diner onlara karsiNe yazık ki![]()
Mesela geçen sene kurbanı hallettik akşam kavurma için et koydu önüme bir kazanlık doğra bunları sobayı yak pişir dedi gitti ben hayatımda soba yakmadım neyse etleri başladım doğramaya bıçakda kör kesmiyor yarım saat sonra geldi başladı konuşmaktan iş yapamıyorsun filan diye ki konuştuğum da yok kimseyle. Eşim gelen misafirle konuşuyordu ben işimi yapıyordum. Yada evime arkadaşlarım geldiği için sen tanımadığın insanları ye eve alıyorsun diye çıkıştı. Eşimin benden önce satın aldığı evi sattırıp yenisini almak istediğimi söylediğimde sen çalışırsan öyle alırsınız benim oğlum borca girince sıkılıyor demesi falan falan uzar giderOrneklendirebilir misiniz mesela ne der? En azından niyetini demek istediğini başka bir gözle değerlendirelim veya size nasıl cevaplar vereceğiniz konusunda yardımcı olalim
Psikolojim öyle bi durumda ki onları taktım kafaya acaba ne zaman ölürler gibi bi düşünce içerisinde bulabiliyorum kendimi sonra suçluyorum o benim ailem için böyle düşünse ne hissederdim diye ama elimde olan bişey değil tamamen istemeden oluyor engelleyemiyorum. Çok yoruldum sürekli endişe sinir ve gergin olmaktanValla sunu soyleyim, negatiflik kolay yayilan birseydir.. psikolojin iyi degil senin ve daha iyiye gitmez. Tecrubeyle sabit. Ne zaman uzerine daha baskin acilar gelir.. iste o zaman ofken diner onlara karsi
Ama tamamda en nazik ses tonunu kullansada konuşmaktan iş yapamıyorsun kelimesi hiç anlaşılmayacak bir laf sokma değil ki. Sanirim sizin yerinizde olsam bıçağı bırakıp al sen devam et derdim. Hatta en baştan ben yapamam kasaba verin derdim. Niye yapıyorsun anlamadım ki. Yapmam kelimesi eşine gitmemeye diretmekten daha kolayMesela geçen sene kurbanı hallettik akşam kavurma için et koydu önüme bir kazanlık doğra bunları sobayı yak pişir dedi gitti ben hayatımda soba yakmadım neyse etleri başladım doğramaya bıçakda kör kesmiyor yarım saat sonra geldi başladı konuşmaktan iş yapamıyorsun filan diye ki konuştuğum da yok kimseyle. Eşim gelen misafirle konuşuyordu ben işimi yapıyordum. Yada evime arkadaşlarım geldiği için sen tanımadığın insanları ye eve alıyorsun diye çıkıştı. Eşimin benden önce satın aldığı evi sattırıp yenisini almak istediğimi söylediğimde sen çalışırsan öyle alırsınız benim oğlum borca girince sıkılıyor demesi falan falan uzar gider
Hayır bunlar sadece geçen bayramda olanlar. Benim kayınvalidem eşimin sinir hastası olduğunu saklayarak evlendirdi beni. Sonuç olarak en büyük kinim orda başladı çünkü benimde ayarlarım bozuldu. Kayınpederin düğünde param yok diyip 3 bilezik takıp sonra binlerce liraya evini yaptırması ve sürekli eşimden para istemesi görümcemin senin bacakların çirkin senin şuran şöyle diyerek beni ezmeye çalışması eve aldığımız yada harcadığımız herşeye karışmaları gibi gibi. Net büyük bir kavga olmadı aslında bir kere biraz ses yükseldi onda da iyice kin tuttum.Bunlar mi sadece nefretinizin sebebi
Ailem uzakta canım ayrı şehirlerdeyiz hızlı tren var ama annemlerin şok borcu var sık gelemiyorlar mümkün olduğunca biz gidiyoruz. Kv hiç değilse bişeyler veriyor benimki benden ne yontsam kar peşinde... ama ayıp söylediği misafir değil onlar senin ailen onun vereceği tereyağı markette de varAilen uzaktamı kuzum, benim kv de daha demin ayarımı kaçırdı sinir patlaması yaşadım, benim ailem uzakta onlar gelecek haftasonu uzun aradan sonra, kv istemesekte oraya gidince malzeme tutuşturur sebze yiyecek vs. Tereyağ tutuşturdu az koy anne dedim yenmiyor, bana dönüp nefretle misafirlerin gelince ne yapacaksın bakalım dedi delirdim misafir dediği annem babam sanki biz aç kalırız onun artıkları olmasa ne yaparım ağlarım markete gidemeyecek kadar öküzüm veya fakiriz.
Ay çocuğum olmadan bana diyor ki oğlumun adını Abdurrahman koyucam oğlu da diyor ki bende babamın adını koyucam. Bende dedimki kuluçka makinasına mı benziyorum benim fikrimi soran yok herhalde ama ben doğurcam dedim. Yani cocuğum olunca düşünemiyorum allah sabır versin size bu kv haddini aşıyor bazenÖyle Valla köye gittik geldik bebegım var on aylık her kafadan ses cikiyo deli oluyorum hepsi ayrı karısıyo sanki ben düsünemıyorum gerızekalı yada aptalı, hele kayinvalide kendını oglumun annesi sanıyo cocuk benı ıstıyor kvnın tepkisi oglum m ben burdayım annemmm gelde delirme.