• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Takintilarim

O kadar kolay degil yurtdisindayim, aylarca surer randevu gelmesi. Ozel olarak anca rehber danisman bulurum onun da faydasi olur mu bilmiyorum.
Yurt dışında nasıl oluyor bilmiyorum ama en azından bir yerden başlanmalı sonuçta bunca zaman beklemişsiniz 1-2 ay daha bekleyebilirsiniz hiç bir şey yapmamaktan iyidir.

Yurt dışında nasıl oluyor bilmiyorum ama en azından bir yerden başlanmalı sonuçta bunca zaman beklemişsiniz 1-2 ay daha bekleyebilirsiniz hiç bir şey yapmamaktan iyidir.
Ya doktor beni sallamaz diye korkuyorum biraz da. Ayagimda topallama var. otup kalkinca 2 dk flaan topalliyorum. Bilegim aciyor. Surekli burkuluyor.
zar zor kendimi ikna ettim gittim belki rontgen falan cekerler diye.
Doktorun umrumda bile olmadi. Agri kesici merhem verip yolladi.
Simdi normal herkes boyle seyler yasayabilir falan deyip kovmaktan beter edecek beni. Hastalik hastasi yapacak diye korkuyorum.
Kizimin sirtinda beyazlik olustu, vitiligo mu acaba diye goturdum. Ilgilenmedi bile.

Ya doktor beni sallamaz diye korkuyorum biraz da. Ayagimda topallama var. otup kalkinca 2 dk flaan topalliyorum. Bilegim aciyor. Surekli burkuluyor.
zar zor kendimi ikna ettim gittim belki rontgen falan cekerler diye.
Doktorun umrumda bile olmadi. Agri kesici merhem verip yolladi.
Simdi normal herkes boyle seyler yasayabilir falan deyip kovmaktan beter edecek beni. Hastalik hastasi yapacak diye korkuyorum.
Kizimin sirtinda beyazlik olustu, vitiligo mu acaba diye goturdum. Ilgilenmedi bile.
Doktorunuzu değiştirin bence doktorda bir sıkıntı var :işsiz:

öncelıkle bir doktora gitmekte fayda var takıntılar devam ettıkce hayat kalitenizi düşürmeye başlar..
hiçbir sorun olmadan devam eden bir günde bile sorun bulup sıkıntı yaşayabılrsınız..
ama şöyle düşün ölüm dışında herşeyin bir çözümü vardır,herşey yoluna girer zamanla,sadece telaş edip panıkleyip hastalık hastası olmak yerine,ben ne yaşıyorum acaba bunu nasıl aşabilirim tarzında düşünmeyi dene..daha olumlu yani

O doktora gitmiyorum artik ama geneli boyle zaten. Kizima ve kendime gittigim ayni doktor degil.
Anladım inşallah bu durumunuz için iyi birine denk gelirsiniz başka da buradan pek çözüm bulunamaz gibi sonuçta kendi kendinize takmayacağım derseniz değişecek mi durum o_O

Anladım inşallah bu durumunuz için iyi birine denk gelirsiniz başka da buradan pek çözüm bulunamaz gibi sonuçta kendi kendinize takmayacağım derseniz değişecek mi durum o_O
Simdi mesela ilk sayfada ceyz in gonderdigi resimde ne yazdigini merak ediyorum ama bakmaya korkuyorum. Ben de uyeyi goz ardi ettim :D

eski bir okb li olarak takıntılarını kendin de yenebilirsin bence.. üzerine git.. büyüttükçe büyüyorlar, o şekildeki yazım seni çok mu sinir ediyor, özellikle üstüne git, ne var ki bunu okuyunca ne olacak sanki diye kendini şartla okumaya çalış..
sevdiklerini kaybetme korkusu herkeste olabilir, düşünmemeye çalış, şu anolumsuz bir şey yok, bugünümü kendime neden zehir ediyorum diyerek durumuna şükret..
tavukla ilgili şey normal, kimi de şeftaliye dokunamaz filan..ben de yılan bahsi geçince istemsiz ayaklarımı kaldırasım geliyor.. bunlar için tedavi şu aşamada gerekmiyor gibi bence..

metal kaşık olayını atlamışım.. o da ilk söylediğim şeyle aynı.. metal kaşık ve i'li o'lu kelimeleri okumayamamanın üzerine git.. gitmezsen yakında yeni takıntılar eklenebilir..

eski bir okb li olarak takıntılarını kendin de yenebilirsin bence.. üzerine git.. büyüttükçe büyüyorlar, o şekildeki yazım seni çok mu sinir ediyor, özellikle üstüne git, ne var ki bunu okuyunca ne olacak sanki diye kendini şartla okumaya çalış..
sevdiklerini kaybetme korkusu herkeste olabilir, düşünmemeye çalış, şu anolumsuz bir şey yok, bugünümü kendime neden zehir ediyorum diyerek durumuna şükret..
tavukla ilgili şey normal, kimi de şeftaliye dokunamaz filan..ben de yılan bahsi geçince istemsiz ayaklarımı kaldırasım geliyor.. bunlar için tedavi şu aşamada gerekmiyor gibi bence..
Evet boyle yendigim takintilar da var.
Mesela bulasik eldivenine elimi sokamazdim artik sokabiliyorum :)
Icim giciklansa da Tirnaklarimi torpuleyebiliyorum.
Temizlikte kullan at olmayan bezler kullanabiliyorum.
Pismis tavuk kemigine dokunabiliyorum vs. eskiye nazaran daha iyiyim.

metal kaşık olayını atlamışım.. o da ilk söylediğim şeyle aynı.. metal kaşık ve i'li o'lu kelimeleri okumayamamanın üzerine git.. gitmezsen yakında yeni takıntılar eklenebilir..
Ne diyorsun su ilk mesaji okuyayim mi? Dusuncesi bile saclarimi kabartti :27:

Evet boyle yendigim takintilar da var.
Mesela bulasik eldivenine elimi sokamazdim artik sokabiliyorum :)
Icim giciklansa da Tirnaklarimi torpuleyebiliyorum.
Temizlikte kullan at olmayan bezler kullanabiliyorum.
Pismis tavuk kemigine dokunabiliyorum vs. eskiye nazaran daha iyiyim.

bak işte üstüne gittikçe çözmek kolaylaşıyor.. diğer takıntılarını da yenebilirsin bence:)

Simdi mesela ilk sayfada ceyz in gonderdigi resimde ne yazdigini merak ediyorum ama bakmaya korkuyorum. Ben de uyeyi goz ardi ettim :KK70:

Aslında o kelimeyi okuduysan altında daha kötüsü yoktu bence arkadaşın dediği gibi üzerine gidebilirsin takıntılarının sana belki de sıradan gelecektir kafanda taktığın için dikkatini çekiyor :KK53:

Aslında o kelimeyi okuduysan altında daha kötüsü yoktu bence arkadaşın dediği gibi üzerine gidebilirsin takıntılarının sana belki de sıradan gelecektir kafanda taktığın için dikkatini çekiyor :KK53:

okumalısın.. ben de o tarz yazımlardan hoşlanmıyorum hatta birçok insan nefret ediyordur bence, ama üff çok saçma deyip geçiyoruz.. sen de yapabilirsin bencee :KK70:

Okudum kizlar :( komik bile degilmis bos yere okudum :(

Benimde bi takıntım var sadece psikolojik tedavi yetmiyor. Çok gittim ama ilaç diyor ve hamilelik emzirme vs bi türlü başlayamadım. Bunun hastalık olduğunu öğrenmem uzun zaman aldı ve bazen düşünüyorum ne zaman başladı diye, öss ye hazırlanırkendi yani 13-14 sene öncesinde..

Bende evlenmeden bir kaç zaman önce uyumadan evdeki fırının ocaklarını kontrol ederdim açık kalıp kalmadığına bakardım hol de duran terlikleri aynı hizaya koyardım simetri hastası gibi kapıyı 3 kere kilitler sonra kilitlendi mi diye kontrol ederdim evlendim şimdi aklıma bile gelmiyor sadece hala kapıyı hem üstten hem alttan 3 kere kilitliyorum:KK70:Bir de yemek yerken ağzından ses çıkaran insanlardan nefret ederim acayip uzak durmaya çalışırım yemek yiyemem hatta biri yaptıysa şimdi eşim yapıyor bazen tv nin sesini yükseltiyorum en azından üzerine gitmeye çalışıyorum :KK53:

Back
X