• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Takintilarim

Okudum kizlar :KK43: komik bile degilmis bos yere okudum :KK43:
Boş yere değil bence görmezden gelmek oku gör böyle şeyleri mesela metal kaşığı çatalı bugün yemek yerken değdir ağzına bak bir şey olmadığını zehirlenmediğini göreceksin ağzına metal tadı gelmeyecek emin ol :KK51:

Dudaklarini buzerek oku. Nedensiz takinti yoktur. Oyle olsaydi butun OKB lilerin takintilari tek tip olurdu. Nedenini anlamazsin belki ama takintinin hayatini ele gecirmesine izin vermezsin.
Hayatimi ele gecirmiyorlar ama kalitesini biraz dusuruyorlar

Normal değil ve hayatınızı ciddi anlamda zorlayacak şeyler bahsettikleriniz. Hepimizde var takıntı,bende mutfak tezgahında fazladan birşey görmek istemem,o tezgah bomboş olmalı,lavaboda bulaşık olmamalı,makineye yerleştirmeden uyuyamam ama başkasının evinde beni rahatsız etmiyor bu bahsettiklerim,dolayısıyla bana fazla zararı olmuyor bu durumun.
Ama sizinki biraz ciddi gibi,en basitinden remix dinleyememek,heryerde çalıyor,her defasında ortam değiştirmek zor olur.

Normal değil ve hayatınızı ciddi anlamda zorlayacak şeyler bahsettikleriniz. Hepimizde var takıntı,bende mutfak tezgahında fazladan birşey görmek istemem,o tezgah bomboş olmalı,lavaboda bulaşık olmamalı,makineye yerleştirmeden uyuyamam ama başkasının evinde beni rahatsız etmiyor bu bahsettiklerim,dolayısıyla bana fazla zararı olmuyor bu durumun.
Ama sizinki biraz ciddi gibi,en basitinden remix dinleyememek,heryerde çalıyor,her defasında ortam değiştirmek zor olur.
Ortam degistirmiyorum zaten. Kendi elimdeyse hemen kapatiyorum. Degilse odak noktami degistiriyorum rahatsiz olsam da katlaniyorum yani.
Dedigim gibi hepsi kontrol altinda ama beni rahatsiz eden seyler.

Sapur supur yemek yiyenlere, cakir cakir her ortamda patlatarak sakiz cigneyenlere, cekirdegi ben yemeyince sesine , ellerini yikamadan haldur huldur heryere sokanlardan ve daha bisuru...maalesef birde bu insanlar etrafimda fazlasiyla mevcut buna fazlasiyla takintiliyim :eek:

Daha ne duruyosun arkadaşım hen git doktora ..
Çoluğun çocuğun varsa onlarada da yansıtırsin onları da takılır duruma getirirsin
Ay bende bi ara sürekli ocağa bakardım .kapıyı kilitledim halde açar tekrar kilitlerdim bende de takıntılar vardı ama zamanla gitti dedim böyle vakit harcayamam bi de sinir yapiyodu bende bu takıntılarım bakmaya bakmaya alıştım şimdi sadece göz ucuyla bakıyorum ocağa o kadar kapıyı da sadece bi kere kontrol ediyorum tekrarlicak diye de çok korkuyorum ama şimdilik iyiyim çok şükür
Ama senin kesin doktora gitmen lazım ben okurken şok ola ola okudum Allah im dedim ne tuhaf takıntılar varmış sizi kıyamıyorum yanlış anlamayın sonuçta benim de takıntılarım vardı ama sizin daha bi çok bi de çocuklarınız var onlar da takıntılı hale gelir yazık
Ben bu takıntılarımı annemden aldım annem de öyle ocağı kontrol eder içinden konuşur sizin gibi o da kendi annesiyle vefat ettiği zaman gülme tuttu sinirlenince de güler
Ama işte git diyorum doktora yanlış anlıyor ama artık kendi kendine konuşmuyo mırıldanarak. Ama sinirlendiğinde gülme tutar ve bende çok sinir olurdum
Psikolağa gidin lütfen

herkesin takıntıları vardır
mesela sakız kimse yanımda çiğneyemez beni tanıyanlar bilir farklı bir ortamda isem terk ederim

Bende takıntıları olan bir insanım kötü sese hiçbir şekilde tahammülüm yok, gürültü sapirti hopurtu vs vs sesle ilgili bir sürü takıntım var

Sizincir takıntılarınız daha farklı ama doktorluk musunuz bilemedim siz karar verin hayatınızı ne kadat etkiliyor

Ben ses takıntım bu ara çok arttığı için eşim doktora gitmem konusunda taktı mesela bana bu ara :)

Daha ne duruyosun arkadaşım hen git doktora ..
Çoluğun çocuğun varsa onlarada da yansıtırsin onları da takılır duruma getirirsin
Ay bende bi ara sürekli ocağa bakardım .kapıyı kilitledim halde açar tekrar kilitlerdim bende de takıntılar vardı ama zamanla gitti dedim böyle vakit harcayamam bi de sinir yapiyodu bende bu takıntılarım bakmaya bakmaya alıştım şimdi sadece göz ucuyla bakıyorum ocağa o kadar kapıyı da sadece bi kere kontrol ediyorum tekrarlicak diye de çok korkuyorum ama şimdilik iyiyim çok şükür
Ama senin kesin doktora gitmen lazım ben okurken şok ola ola okudum Allah im dedim ne tuhaf takıntılar varmış sizi kıyamıyorum yanlış anlamayın sonuçta benim de takıntılarım vardı ama sizin daha bi çok bi de çocuklarınız var onlar da takıntılı hale gelir yazık
Ben bu takıntılarımı annemden aldım annem de öyle ocağı kontrol eder içinden konuşur sizin gibi o da kendi annesiyle vefat ettiği zaman gülme tuttu sinirlenince de güler
Ama işte git diyorum doktora yanlış anlıyor ama artık kendi kendine konuşmuyo mırıldanarak. Ama sinirlendiğinde gülme tutar ve bende çok sinir olurdum
Psikolağa gidin lütfen
Benim annem benden beter.

Herkez
de da ,
w kullanimi,
demir kasik catali dise vurmaya ,
agiz sapirdatmaya ,
sakiz ve çekirdek sesine ,
çay höpürdetmeye,
Sigaranin dumanini burundan çikarmaya
Dis gicirdatmaya
Poset fisir fisir yapana
Ayaklarinin topuklarini birbirine surtmeye
Ayak parmaklarin ustundeki killara ragmen terlik giyenlere
Kasinana
bende uyuz olurum
Ters ters bakarim ...
Ama yer ayaklarimin altindan kaymiyor
Tersliyorum geçiyor :D

Ben de islak orgu seylere dokunamam.O orme lifler iyyyyyy asla dokunmam bile islaninca :kusmuk:
Bi de sapur supur agzindan ses cikararak yemek yiyenlere :kusmuk:
Baska yok :KK53:

Benim annem benden beter.
İşte bak sende istersen istemez annenden almışsın takıntıları
Bende eskiden annemle dalga geçerdim yeter artık Ocak kapalı görmüyormusun derdim ama sonra bende öyle takıntılı oldum ve dedim ki ilerde çocuklarım olsa (çocuk istiyoruz) onlara da takıntılı olcam benim bundan kurtulmam lazım dedim çok şükür ki kurtuldum ama tam olarak değil inşallah tamamen kurtulurum
Kendi çocuklarınızin da sizin gibi takıntılı olmasını istemiyorsanız bundan kurtulmal için doktora gidin ama yok kendim atlatabilirim diyosaniz iyice üstüne gidin sorununuzu sonra diceksiniz ki " ya ne oluyo ne saçmalıyorum ben ya "deyip bırakcaksiniz bu bi iki kerede olmaz her seferinde üstüne gidin kendi kendinize bırakacaksınız görürsünüz

Herkez
de da ,
w kullanimi,
demir kasik catali dise vurmaya ,
agiz sapirdatmaya ,
sakiz ve çekirdek sesine ,
çay höpürdetmeye,
Sigaranin dumanini burundan çikarmaya
Dis gicirdatmaya
Poset fisir fisir yapana
Ayaklarinin topuklarini birbirine surtmeye
Ayak parmaklarin ustundeki killara ragmen terlik giyenlere
Kasinana
bende uyuz olurum
Ters ters bakarim ...
Ama yer ayaklarimin altindan kaymiyor
Tersliyorum geçiyor :KK70:
Yer kayiyor derken mecazi, icim bi hos oluyor. Tuylerim dikeliyor vs vs.
İşte bak sende istersen istemez annenden almışsın takıntıları
Bende eskiden annemle dalga geçerdim yeter artık Ocak kapalı görmüyormusun derdim ama sonra bende öyle takıntılı oldum ve dedim ki ilerde çocuklarım olsa (çocuk istiyoruz) onlara da takıntılı olcam benim bundan kurtulmam lazım dedim çok şükür ki kurtuldum ama tam olarak değil inşallah tamamen kurtulurum
Kendi çocuklarınızin da sizin gibi takıntılı olmasını istemiyorsanız bundan kurtulmal için doktora gidin ama yok kendim atlatabilirim diyosaniz iyice üstüne gidin sorununuzu sonra diceksiniz ki " ya ne oluyo ne saçmalıyorum ben ya "deyip bırakcaksiniz bu bi iki kerede olmaz her seferinde üstüne gidin kendi kendinize bırakacaksınız görürsünüz
Benim takintilarimla annemin takintilari farkli.
Ben bunun gorerek edinmekten cok genetik oldugunu dusunuyorum. Yani ben kendimi duzeltsem de genetigimde varsa cocuklarimda da olabilir. Sizinkilerde de.

Back
X