Takintilarim

Ayni his evet bendede var
Vardir bence bi sebebi arastirmak lazim

Böyle şeyler genetik olamazkı
Aynı takıntıları yaşamasaniz bile sonuçta annende de bi takıntı varmış ve senin bilinçaltına yerleşmiş
Sen sanki kurtulmak istemiyorsun gibi geldi bana takıntılarından.
Sen bilirsin ama bence hiç normal şeyler değil ve önlem almazsan daha da ilerler
Genetik deyıp onemsememezljk yapmamalisin

ben de ada"m(bu salak moda da yeni cikti)ve herkez yazanlara ve de baglaclarini ayirmayanlara gicigim.onun disinda bicak bilenirken olusan sese,dise dokunan kartona da.felaket senaryolari kurmak da yabana atilmasin lutfen:) okb olabilirsiniz

ben de ada"m(bu salak moda da yeni cikti)ve herkez yazanlara ve de baglaclarini ayirmayanlara gicigim.onun disinda bicak bilenirken olusan sese,dise dokunan kartona da.felaket senaryolari kurmak da yabana atilmasin lutfen:) okb olabilirsiniz
o ad'm akıllı telefonlar yüzünden oluyor
Bu arada o bicak bilemesi beni de ifrit eder.
Bu konuyu açtıktan sonra ilk yazdığım takintimi azalttim. Az da olsa tahammül edebiliyorum.

o ad'm akıllı telefonlar yüzünden oluyor
Bu arada o bicak bilemesi beni de ifrit eder.
Bu konuyu açtıktan sonra ilk yazdığım takintimi azalttim. Az da olsa tahammül edebiliyorum.
Sizin saydıklarınıza yakın takıntılar bende de var. Yazım bozuklukları, bıçak bilemesi, çocuğumla ilgili felaket senaryoları, ağız şapırdatma, evden çıktığımızda kirlendik düşüncesi. Eve girince eşimi çocuğumu hiç bir yere dokundurmadan hemen üst baş banyo. Ama eve misafir gelince onlara aynı şeyi yapamadığım için bi mutsuzluk hali. Üstüne gitmeye çalışıyorum eve sık sık misafir davet ederek. Yoksa iyi değil gidişat :)

Takinti herkeste var.. bendede var genetikte, tedavisi cok kolay.. hatta 3 yasindaki yigenimdede oldugunu farkettim gecen gun.. cocuk arabayi park ettigimiz zaman arabanin tekerlerine bakma mecburiyetinde hissediyor kendini.. gecen gun kayboldu zannettim Allah korusun bi baktim egilmis teker teker arabanin tekerlerini inceliyor..

Orneklemek gerekirse
Elestiri yapmak icin butun sesli harfler yerine i veya o yazanlar.
Böyle beni rahatsız eden diğer bir konu metal kaşıkla karıştıranlar.
Ağzima metal kasigi değdirmeden yemeye calisiyorum. Demir hissi gelirse bayılacak gibi oluyorum.
Tavuk pişirirken eğer içine deri altina falan bir sos sokmak gerekse, bicakla cizgi falan atmak gerekse ayaklarımin altından yer kayiyor gibi hissediyorum.

Ne olmus bunlar ben de de oluyor!

Sürekli çocuklarımın öldügü sahneler goruyorum ve kendi çığlıklarımi duyuyorum.

Bu durum cok buyuk stres altinda veya, tiroid yetmezliginiz olduguna isaret edebilir.

Remix sarki dinleyemiyorum o remixlerde olan genel giris duyar duymaz acelece kapatiyorum sarkiyi.

Tamam ben de oyleyim, no problem!

Gulmemi kontrol etmekte zorlaniyorum. Kızınca guluyorum. Cenazelerde veya kötü haberlerde gülmemek için büyük çaba harcıyorum.

Olabilir. Belki de kendinizi ifade sekliniz boyledir.
Aklıma gelenler bunlar bunun gibi bir çok şey.
Sizce doktorluk muyum yoksa herkeste olabilecek seyler mi?

Bence gayet normalsiniz sayin hanimefendi. herseyi dert etmeyin o zaman gercekten anksiyete olusur.

En iğrenç takıntı bende sanırım evden başka yerde uzun iş için tuvalete giremem kıyafetlerimden üzerimde hiç bişey olmaz ve tuvaletten sonra mutlaka duş alırım bu takıntım ilkokulda başladı 23 yıldır da hiç şaşmadan devam ediyor. Anlamsız olduğunu biliyorum hatta bununla ilgili yardım da aldım ama yok aşamıyorum

Beyin herseyi düşünür düşünmekten korkma.Düşündüklerinden değil yaptıklarından sorumlusun dedi doktor

tamam o çatalı tabağa sürme sesi tebeşirin tahtadaki gıcırtısı hatta bazı kişileri parmak kütletme vs raharsız eder

bitsin diye bekleriz ama mesela remix şarkı dinleyememek çok ilginç geldi

yani yeni bir şarkı o ne fark eder ki

istiklal marşı bile remix oldu eskiden yavaştı şimdi hızlı bir tempoda vs vs

siz küçük bir destek ile bana ne demeyi hissedin yani remix şarkı sevmeyebilirsiniz mesela ben de okuduğum kitabın filmini izlemeyi sevmem ama hemen kapatayım ayyy kötü oldum olağan değil sanki

Bir psikiyatrist ya da psikologa gitseniz sağlığınız için faydalı olur.

gulmemi kontrol edememe bende de var ve cok rahatsiz oluyorum bu sebebten o an doğruyu soyluyorum yalanmiş gibi algilaniyo mesela ayni soruyu beş kere soruyo karşmdaki kişi (annem vs) ve ben daha cok guluyorum artik gulesim geliyo demem de.kurtarmiyo beni
oyle ciddiyetsiz biri de değilim he
veya sinirli ve kizgin ve çemkirmem gereken bir anda ozellikle karsimdaki kisinin yuzune cok bakinca aklima komik şyler geliyo bir anda guluveriyorum ciddiyet kalmyo artik cok sıkıldm kendimi.çok sıkıyorum tam o gulme animi aklima getirdigim an guldugum icin baska seyler dusunmeye calisyorum ama cok zor

Remix sarkidan nefret ediyorum ama bir ortamda calarsa kafami duvarlara vurmam yani. Duymamaya calisirim.
O cistak cistak sesleri kasik surtme gibi tahammul edemedigim bisey. Ama kasik kadar vahim degil.
Parmak kutletme sesinden de nefret ederim

Aynen boyleyim.
İnandiramadigim zamanlar oldu. Guluyorsun demek yalan diyorlar.
Oglum dustu ben siritiyorum halbuki icim kan agliyor

obsesiflik var gibi geldi bana. bence bir doktora görünün. bende de obsesfilk var. ama böyle değil. demekki herkesin takıntıları başka oluyormuş.

Yasam kalitemi etkilemiyor ya da baskalarini rahatsiz etmiyor bu durum diyorsan boyle kalsin
Ama boyle yasayamiyorum diyorsan doktora git.
Zaten herkesin takintisi vardir ama bunu hastalik boyutuna getiren yasam duzenini bozmasidir.
Mesela herkes biraz sosyal fobiktir, topluluk onunde konusurken terler, heyecanlanir.
Ama bu durum yuzunden hayat aksamissa, mesela tez sunup mezun olabilecegin halde fobin nedeniyle sunamamissan, sozlulerde konusamiyorsan, kalabalikta panik atak geciriyorsan o zaman doktora gitmelisindir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…