- 20 Eylül 2016
- 163
- 137
- 18
Gulmek derken siritmaktan bahsediyorum. Sanirim gitsem iyi olacak.
Cenazede gulmedim. Gulmekten korktugumdan sekilden sekile girdim.
Bana o his metal kasikla corba vs karistirilinca oluyor.
Yakinimsa yeteeeeeer diye bagiriyorum, mesafeliysem mutfagi kibarca terkediyorum.
Böyle şeyler genetik olamazkıYer kayiyor derken mecazi, icim bi hos oluyor. Tuylerim dikeliyor vs vs.
Benim takintilarimla annemin takintilari farkli.
Ben bunun gorerek edinmekten cok genetik oldugunu dusunuyorum. Yani ben kendimi duzeltsem de genetigimde varsa cocuklarimda da olabilir. Sizinkilerde de.
o ad'm akıllı telefonlar yüzünden oluyorben de ada"m(bu salak moda da yeni cikti)ve herkez yazanlara ve de baglaclarini ayirmayanlara gicigim.onun disinda bicak bilenirken olusan sese,dise dokunan kartona da.felaket senaryolari kurmak da yabana atilmasin lutfen:) okb olabilirsiniz
Sizin saydıklarınıza yakın takıntılar bende de var. Yazım bozuklukları, bıçak bilemesi, çocuğumla ilgili felaket senaryoları, ağız şapırdatma, evden çıktığımızda kirlendik düşüncesi. Eve girince eşimi çocuğumu hiç bir yere dokundurmadan hemen üst baş banyo. Ama eve misafir gelince onlara aynı şeyi yapamadığım için bi mutsuzluk hali. Üstüne gitmeye çalışıyorum eve sık sık misafir davet ederek. Yoksa iyi değil gidişat :)o ad'm akıllı telefonlar yüzünden oluyor
Bu arada o bicak bilemesi beni de ifrit eder.
Bu konuyu açtıktan sonra ilk yazdığım takintimi azalttim. Az da olsa tahammül edebiliyorum.
Doktora gidinA6yyy bayilacaaaam
Kimli kin kismindan sonrasini okumadim ama aklimdaki hali yetti konusmanin olecem.yapilir mi bu
Silin lutfen yoksa sizi goz ardi etmek zorunda kalicam
Bir psikiyatrist ya da psikologa gitseniz sağlığınız için faydalı olur.Çocukluktan beri takintilara sahibim.
Bazı şeylerden rahatsız oluyorum.
Orneklemek gerekirse
Elestiri yapmak icin butun sesli harfler yerine i veya o yazanlar. Bu cümleleri gorunce ekranı hemen kapatmak istiyorum o mesaji hızlı geciyorum. Burdaysa bu kişi hemen göz ardı ediyorum. Ama maalesef çok moda oldu sözlükte her yerde karşıma çıkıyor.
Ornek gerekirse imi bin ini cik siviyirim. Yazarken bile içim bunaldi su an. En buyuk takintim bu aralar.
Böyle beni rahatsız eden diğer bir konu metal kaşıkla karıştıranlar. Biraz sabretmeye calisiyorum sonra patlayacak gibi oluyorum.
Ağzima metal kasigi değdirmeden yemeye calisiyorum. Demir hissi gelirse bayılacak gibi oluyorum.
Tavuk pişirirken eğer içine deri altina falan bir sos sokmak gerekse, bicakla cizgi falan atmak gerekse ayaklarımin altından yer kayiyor gibi hissediyorum.
Sürekli çocuklarımın öldügü sahneler goruyorum ve kendi çığlıklarımi duyuyorum.
Remix sarki dinleyemiyorum o remixlerde olan genel giris duyar duymaz acelece kapatiyorum sarkiyi.
Gulmemi kontrol etmekte zorlaniyorum. Kızınca guluyorum. Cenazelerde veya kötü haberlerde gülmemek için büyük çaba harcıyorum.
Aklıma gelenler bunlar bunun gibi bir çok şey.
Sizce doktorluk muyum yoksa herkeste olabilecek seyler mi?
Remix sarkidan nefret ediyorum ama bir ortamda calarsa kafami duvarlara vurmam yani. Duymamaya calisirim.tamam o çatalı tabağa sürme sesi tebeşirin tahtadaki gıcırtısı hatta bazı kişileri parmak kütletme vs raharsız eder
bitsin diye bekleriz ama mesela remix şarkı dinleyememek çok ilginç geldi
yani yeni bir şarkı o ne fark eder ki
istiklal marşı bile remix oldu eskiden yavaştı şimdi hızlı bir tempoda vs vs
siz küçük bir destek ile bana ne demeyi hissedin yani remix şarkı sevmeyebilirsiniz mesela ben de okuduğum kitabın filmini izlemeyi sevmem ama hemen kapatayım ayyy kötü oldum olağan değil sanki
Aynen boyleyim.gulmemi kontrol edememe bende de var ve cok rahatsiz oluyorum bu sebebten o an doğruyu soyluyorum yalanmiş gibi algilaniyo mesela ayni soruyu beş kere soruyo karşmdaki kişi (annem vs) ve ben daha cok guluyorum artik gulesim geliyo demem de.kurtarmiyo beni
oyle ciddiyetsiz biri de değilim he
veya sinirli ve kizgin ve çemkirmem gereken bir anda ozellikle karsimdaki kisinin yuzune cok bakinca aklima komik şyler geliyo bir anda guluveriyorum ciddiyet kalmyo artik cok sıkıldm kendimi.çok sıkıyorum tam o gulme animi aklima getirdigim an guldugum icin baska seyler dusunmeye calisyorum ama cok zor
Çocukluktan beri takintilara sahibim.
Bazı şeylerden rahatsız oluyorum.
Orneklemek gerekirse
Elestiri yapmak icin butun sesli harfler yerine i veya o yazanlar. Bu cümleleri gorunce ekranı hemen kapatmak istiyorum o mesaji hızlı geciyorum. Burdaysa bu kişi hemen göz ardı ediyorum. Ama maalesef çok moda oldu sözlükte her yerde karşıma çıkıyor.
Ornek gerekirse imi bin ini cik siviyirim. Yazarken bile içim bunaldi su an. En buyuk takintim bu aralar.
Böyle beni rahatsız eden diğer bir konu metal kaşıkla karıştıranlar. Biraz sabretmeye calisiyorum sonra patlayacak gibi oluyorum.
Ağzima metal kasigi değdirmeden yemeye calisiyorum. Demir hissi gelirse bayılacak gibi oluyorum.
Tavuk pişirirken eğer içine deri altina falan bir sos sokmak gerekse, bicakla cizgi falan atmak gerekse ayaklarımin altından yer kayiyor gibi hissediyorum.
Sürekli çocuklarımın öldügü sahneler goruyorum ve kendi çığlıklarımi duyuyorum.
Remix sarki dinleyemiyorum o remixlerde olan genel giris duyar duymaz acelece kapatiyorum sarkiyi.
Gulmemi kontrol etmekte zorlaniyorum. Kızınca guluyorum. Cenazelerde veya kötü haberlerde gülmemek için büyük çaba harcıyorum.
Aklıma gelenler bunlar bunun gibi bir çok şey.
Sizce doktorluk muyum yoksa herkeste olabilecek seyler mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?