Takintilarim

Sismaniye

Guru
Pro Üye
4 Aralık 2015
9.882
23.463
348
Çocukluktan beri takintilara sahibim.
Bazı şeylerden rahatsız oluyorum.

Orneklemek gerekirse

Elestiri yapmak icin butun sesli harfler yerine i veya o yazanlar. Bu cümleleri gorunce ekranı hemen kapatmak istiyorum o mesaji hızlı geciyorum. Burdaysa bu kişi hemen göz ardı ediyorum. Ama maalesef çok moda oldu sözlükte her yerde karşıma çıkıyor.
Ornek gerekirse imi bin ini cik siviyirim. Yazarken bile içim bunaldi su an. En buyuk takintim bu aralar.

Böyle beni rahatsız eden diğer bir konu metal kaşıkla karıştıranlar. Biraz sabretmeye calisiyorum sonra patlayacak gibi oluyorum.

Ağzima metal kasigi değdirmeden yemeye calisiyorum. Demir hissi gelirse bayılacak gibi oluyorum.

Tavuk pişirirken eğer içine deri altina falan bir sos sokmak gerekse, bicakla cizgi falan atmak gerekse ayaklarımin altından yer kayiyor gibi hissediyorum.

Sürekli çocuklarımın öldügü sahneler goruyorum ve kendi çığlıklarımi duyuyorum.

Remix sarki dinleyemiyorum o remixlerde olan genel giris duyar duymaz acelece kapatiyorum sarkiyi.

Gulmemi kontrol etmekte zorlaniyorum. Kızınca guluyorum. Cenazelerde veya kötü haberlerde gülmemek için büyük çaba harcıyorum.

Aklıma gelenler bunlar bunun gibi bir çok şey.
Sizce doktorluk muyum yoksa herkeste olabilecek seyler mi?

hepimizin takıntıları var :)
toptan sıyırdık mı ne :) (Allah korusun şaka tabiki)
internet bazı yazışmalardan bende hoşlanmıyorum kociş hamiş v.s. gibi
hemen laf sokmak istiyorum.. Türkçeyi katledenlere falan
dişlerime kaşık çarptı mı ifrit oluyorum bende

okb derecesinde olabilir sizinkiler.

herkesin takıntıları vardır mesela keyifli geçen bir günde giydiğim giysinin bana uğur getirdiğine inanırım :) dolabımdaki askıların kancaları aynı yöne bakmalı falan :)

Bence doktorluksunuz..e daha ne olacak...

Bence doktora gitmelisiniz herkesin ufak tefek takıntıları vardır ama OKB gibi geldi bana bilemedim belki başka arkadaşlarda yardımcı olabilir
Gundelik hayatimi cok etkilemedigi için doktora gitme geregi duymadim simdiye kadar.
Mesela sizin bu yaptiklariniz kompulsif kismina giriyor. Bende o kisim yok sadece obsesif denen rahatsiz olma kismi var.
Duzelteyim, sayayim, dokunayim vs gibi seyler yok. Ama rahatsiz oldugum sey cok.

Açıkcası hayatınızı etkilemiş gibi görünüyor bazı detaylar önemli değil ama bazı kısımlar ilginç geldi çocuklarınızın ölümlerini düşünmek metali ağzınıza sokamam falan ilginç geldi

A6yyy bayilacaaaam
Kimli kin kismindan sonrasini okumadim ama aklimdaki hali yetti konusmanin olecem.yapilir mi bu
Silin lutfen yoksa sizi goz ardi etmek zorunda kalicam
Şaka mı? Gerçekten bu kadar etkileniyor musun? ama canım normal değil ki bunlar,takıntılarının biraz üzerine gitsen, yardım alsan?

Şaka mı? Gerçekten bu kadar etkileniyor musun? ama canım normal değil ki bunlar,takıntılarının biraz üzerine gitsen, yardım alsan?
Su an en buyuk takintim bu. Cok tuhaf ama icim sirkeleniyor nasil anlatayim. Annemle babami is ustunde yakalasam o kadar etkilenirim heralde

Sokuyorum dilime degdirmemeye calisiyorum ama idare ediyorum bi sekilde. Kontrol altindalar yani. ama kendi kontrolumde olmayan olaylar daha zoru.

Her ınsanın ister istemez takıntıları vardır bende de var mesela aklıma alakasız bir eşyanın nerde oldugu gelir kalkar onu aramaya başlarım bulana kadar da durmam gece tam uyurken mesela , uzun süreli psikolojik tedavi gerek aşmak için en azından çocuklarınla ilgili kısımdan yardım al, o daha ilginç geldi bana .

Sokuyorum dilime degdirmemeye calisiyorum ama idare ediyorum bi sekilde. Kontrol altindalar yani. ama kendi kontrolumde olmayan olaylar daha zoru.

Zor değil ki randevu alıp gideceksiniz durumunuzu anlatacaksınız en azından içinizde rahatlayacak bir çözümü varsa yardımcı olacaklar

Zor değil ki randevu alıp gideceksiniz durumunuzu anlatacaksınız en azından içinizde rahatlayacak bir çözümü varsa yardımcı olacaklar
O kadar kolay degil yurtdisindayim, aylarca surer randevu gelmesi. Ozel olarak anca rehber danisman bulurum onun da faydasi olur mu bilmiyorum.

Bazen bu cocuklarimla ilgili olan kisimdan dolayi ben de dusunuyorum doktoru.
Kalp krizinden gidecem yoksa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…