Bence doktorluksunuz..e daha ne olacak...
Gundelik hayatimi cok etkilemedigi için doktora gitme geregi duymadim simdiye kadar.Bence doktora gitmelisiniz herkesin ufak tefek takıntıları vardır ama OKB gibi geldi bana bilemedim belki başka arkadaşlarda yardımcı olabilir
Mesela sizin bu yaptiklariniz kompulsif kismina giriyor. Bende o kisim yok sadece obsesif denen rahatsiz olma kismi var.okb derecesinde olabilir sizinkiler.
herkesin takıntıları vardır mesela keyifli geçen bir günde giydiğim giysinin bana uğur getirdiğine inanırım :) dolabımdaki askıların kancaları aynı yöne bakmalı falan :)
A6yyy bayilacaaaamAklıma bu geldi direk.
Gundelik hayatimi cok etkilemedigi için doktora gitme geregi duymadim simdiye kadar.
Mesela sizin bu yaptiklariniz kompulsif kismina giriyor. Bende o kisim yok sadece obsesif denen rahatsiz olma kismi var.
Duzelteyim, sayayim, dokunayim vs gibi seyler yok. Ama rahatsiz oldugum sey cok.
Şaka mı? Gerçekten bu kadar etkileniyor musun? ama canım normal değil ki bunlar,takıntılarının biraz üzerine gitsen, yardım alsan?A6yyy bayilacaaaam
Kimli kin kismindan sonrasini okumadim ama aklimdaki hali yetti konusmanin olecem.yapilir mi bu
Silin lutfen yoksa sizi goz ardi etmek zorunda kalicam
Su an en buyuk takintim bu. Cok tuhaf ama icim sirkeleniyor nasil anlatayim. Annemle babami is ustunde yakalasam o kadar etkilenirim heraldeŞaka mı? Gerçekten bu kadar etkileniyor musun? ama canım normal değil ki bunlar,takıntılarının biraz üzerine gitsen, yardım alsan?
Sokuyorum dilime degdirmemeye calisiyorum ama idare ediyorum bi sekilde. Kontrol altindalar yani. ama kendi kontrolumde olmayan olaylar daha zoru.Açıkcası hayatınızı etkilemiş gibi görünüyor bazı detaylar önemli değil ama bazı kısımlar ilginç geldi çocuklarınızın ölümlerini düşünmek metali ağzınıza sokamam falan ilginç geldi
Sokuyorum dilime degdirmemeye calisiyorum ama idare ediyorum bi sekilde. Kontrol altindalar yani. ama kendi kontrolumde olmayan olaylar daha zoru.
O kadar kolay degil yurtdisindayim, aylarca surer randevu gelmesi. Ozel olarak anca rehber danisman bulurum onun da faydasi olur mu bilmiyorum.Zor değil ki randevu alıp gideceksiniz durumunuzu anlatacaksınız en azından içinizde rahatlayacak bir çözümü varsa yardımcı olacaklar
Bazen bu cocuklarimla ilgili olan kisimdan dolayi ben de dusunuyorum doktoru.Her ınsanın ister istemez takıntıları vardır bende de var mesela aklıma alakasız bir eşyanın nerde oldugu gelir kalkar onu aramaya başlarım bulana kadar da durmam gece tam uyurken mesela , uzun süreli psikolojik tedavi gerek aşmak için en azından çocuklarınla ilgili kısımdan yardım al, o daha ilginç geldi bana .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?