Takıntılarımla başa çıkamıyorum. :(

Merhaba arkadaşlar,
Boşanma aşamasındayım,
Bi şekilde ayaklarımın üzerinde durmam gerekiyor,
İş bulmak çalışmak vs. Kendime bakmak zorundayım,
Ama bende bi kaç senedir takıntılar var,
Kontrol etme takıntısı ne yaptıysam kurtulamadım,
Hiç birşeyden emin olamıyorum,
Şimdi yeni bir işe başladım,
Ama sırf bu takıntılar yüzünden bırakmayı düşünüyorum,
Sürekli ora açıkmı kaldı musluk kapandımı ya birşey olursa diye düşünmekten içim içimi yiyor,
Siz ne düşünüyorsunuz ?
Böyle takıntısı olup başa çıkabilen oldumu,
Zaten zor bir süreçteyim böyle iyice çekilmez bir hal aldı hayatım 😢

Arkadaşım takıntı ile ilgili ilaç tedavisi görüyor psikiyatri eşliğinde. Baya yol katetti.

Bende de takinti hastaligi var. Stresli oldugum donemlerde daha cok artiyor bunu farkettim. Kapiyi kitlesem de 1 2 sefer acip tekrar kitliyorum. Gecen gun nasil oldu bilmiyorum bisikletimi almisim ama anahtari kapinin ustunde birakmisim. Boyle depo gibi en alt katta. Icerde babamin pahali bisikleti de vardi. Aklim cikti eve gelene kadar. Baktim hala orda oyle duruyor kimse almamis kapi yari acik. Ama bu durum benim takintimi daha da tetikledi iste. Ben de cuzdanimi kontrol etme huyu da var. Bakip bi daha kontrol ediyorum. En son internette okudum. Boyle bir yeri kontrol ettiginde ona bir renk ver yaziyordu. Mesela kapiyi kitledim kirmizi diyorum. Cuzdanimi kontrol ediyorum yesil diyorum. Depoyu kitledim mavi diyorum. Bu renkleri tekrar ediyorum. Sanki ben de ise yariyor gibi ama sizinki cok ileri boyutta galiba Allah yardimciniz ve yardimcimiz olsun cok zor:/

• Beğen
Reactions: mb1
Bende de takintiyla beraber anksiyete var.Dogumumdan sonra destek almayi ciddi ciddi dusunuyorum.Yoksa yasam kalitesi felaket dusuyor.
O ocagi acik unuttum mu olayinda 1 saatlik köy okulundan izin alip eve dondugumi bilirim.
Allah yardımcımız olsun.
Bende bi anda başladı o gün bugündür aşamadım
Bende de takinti hastaligi var. Stresli oldugum donemlerde daha cok artiyor bunu farkettim. Kapiyi kitlesem de 1 2 sefer acip tekrar kitliyorum. Gecen gun nasil oldu bilmiyorum bisikletimi almisim ama anahtari kapinin ustunde birakmisim. Boyle depo gibi en alt katta. Icerde babamin pahali bisikleti de vardi. Aklim cikti eve gelene kadar. Baktim hala orda oyle duruyor kimse almamis kapi yari acik. Ama bu durum benim takintimi daha da tetikledi iste. Ben de cuzdanimi kontrol etme huyu da var. Bakip bi daha kontrol ediyorum. En son internette okudum. Boyle bir yeri kontrol ettiginde ona bir renk ver yaziyordu. Mesela kapiyi kitledim kirmizi diyorum. Cuzdanimi kontrol ediyorum yesil diyorum. Depoyu kitledim mavi diyorum. Bu renkleri tekrar ediyorum. Sanki ben de ise yariyor gibi ama sizinki cok ileri boyutta galiba Allah yardimciniz ve yardimcimiz olsun cok zor:/
amin sagolun,
Dediginizi denedim ama geçici bi süre fayda ediyor :KK43:

Bende de musluk ocak gibi şeylerde değil başka konularda var. Bir dr a gitmeyi düşünüyorum. Tavsiyesi olabilir ni şey olabilir.. Madelief Madelief cüzdan bende de var..

Back
X