Sizi aramasın kendi temizlesin düzenlesin vs. Eli kolu onun da var. Ya da bir temizlikçi tutun her gün o gelsin o temizlesin. Başka türlü yaşanmaz böyle.merhaba.Kolay kolay insanlara ders anlatabilen biri değilim beceremem ama buraya içimi dökmek iyi gelecek gibi.5 yıllık evliyim eşim asker lakin bu askeri sistemi bana da yansıtıyor aşırı derece titiz bir adam her konuda maddi manevi yere bir saç teli düşse nefret ediyor.sürekli elimde süpürge ile gezmemi isteyen bir tip.mesela vestiyer kapağı kapalı olmak zorundaymış hep kapı kolu ona çarpıyormuş kırılırmış camı.dün kızımla avm ye gittik hemen fotoğraf atmış bu vestiyer kapalı neden açık kalmış diye. yerde saç tellerim fazla düşmüşse o gün evde ise hemen arar niye böyle bıraktın ortalığı diye.ki sabahları işe alel acele yetişiyorum zaten başka ilden ilçeye gidiyorum çalışmaya.ama eşimin bu takıntıları çok sık boğaz ediyor beni.ben de tam tersi rahat bir insanım detaylara kafa yormam çok.evimi temiz tutarım elimden geldiğince ama elimde süpürge ile dolaşacak derecede değilim.işteyken ya da dışarda iken eşim bu tarz takıntıları için arayınca çok kötü hissediyorum kendimi o gün bütün gün modum düşüyor.mesela kurban bayramında 9 a alarm kurdurdu bana erken kalk diye annemin evine geç diye.bi tatil günüm var uyumak istiyorum onu bile izin yok.bayram da 11 de uyansam sıkıntı yaptı senin yüzünden bayram gezmesine geç kaldık dedi.insanlar kaçmıyor dedim ben de.hayat zaten zor eşimin de böyle zorlaştırması beni mahvediyor
merhaba.Kolay kolay insanlara ders anlatabilen biri değilim beceremem ama buraya içimi dökmek iyi gelecek gibi.5 yıllık evliyim eşim asker lakin bu askeri sistemi bana da yansıtıyor aşırı derece titiz bir adam her konuda maddi manevi yere bir saç teli düşse nefret ediyor.sürekli elimde süpürge ile gezmemi isteyen bir tip.mesela vestiyer kapağı kapalı olmak zorundaymış hep kapı kolu ona çarpıyormuş kırılırmış camı.dün kızımla avm ye gittik hemen fotoğraf atmış bu vestiyer kapalı neden açık kalmış diye. yerde saç tellerim fazla düşmüşse o gün evde ise hemen arar niye böyle bıraktın ortalığı diye.ki sabahları işe alel acele yetişiyorum zaten başka ilden ilçeye gidiyorum çalışmaya.ama eşimin bu takıntıları çok sık boğaz ediyor beni.ben de tam tersi rahat bir insanım detaylara kafa yormam çok.evimi temiz tutarım elimden geldiğince ama elimde süpürge ile dolaşacak derecede değilim.işteyken ya da dışarda iken eşim bu tarz takıntıları için arayınca çok kötü hissediyorum kendimi o gün bütün gün modum düşüyor.mesela kurban bayramında 9 a alarm kurdurdu bana erken kalk diye annemin evine geç diye.bi tatil günüm var uyumak istiyorum onu bile izin yok.bayram da 11 de uyansam sıkıntı yaptı senin yüzünden bayram gezmesine geç kaldık dedi.insanlar kaçmıyor dedim ben de.hayat zaten zor eşimin de böyle zorlaştırması beni mahvediyor
Tek falsosu bu mu ? Size davranışı nasıl?merhaba.Kolay kolay insanlara ders anlatabilen biri değilim beceremem ama buraya içimi dökmek iyi gelecek gibi.5 yıllık evliyim eşim asker lakin bu askeri sistemi bana da yansıtıyor aşırı derece titiz bir adam her konuda maddi manevi yere bir saç teli düşse nefret ediyor.sürekli elimde süpürge ile gezmemi isteyen bir tip.mesela vestiyer kapağı kapalı olmak zorundaymış hep kapı kolu ona çarpıyormuş kırılırmış camı.dün kızımla avm ye gittik hemen fotoğraf atmış bu vestiyer kapalı neden açık kalmış diye. yerde saç tellerim fazla düşmüşse o gün evde ise hemen arar niye böyle bıraktın ortalığı diye.ki sabahları işe alel acele yetişiyorum zaten başka ilden ilçeye gidiyorum çalışmaya.ama eşimin bu takıntıları çok sık boğaz ediyor beni.ben de tam tersi rahat bir insanım detaylara kafa yormam çok.evimi temiz tutarım elimden geldiğince ama elimde süpürge ile dolaşacak derecede değilim.işteyken ya da dışarda iken eşim bu tarz takıntıları için arayınca çok kötü hissediyorum kendimi o gün bütün gün modum düşüyor.mesela kurban bayramında 9 a alarm kurdurdu bana erken kalk diye annemin evine geç diye.bi tatil günüm var uyumak istiyorum onu bile izin yok.bayram da 11 de uyansam sıkıntı yaptı senin yüzünden bayram gezmesine geç kaldık dedi.insanlar kaçmıyor dedim ben de.hayat zaten zor eşimin de böyle zorlaştırması beni mahvediyor
konuştum defalarca ben senin askerin değilim dedim öyle davranma bana dedim ama değişen bir şey yokAlıp karşınıza konuştunuz mu ? Biraz ondan biraz sizden şeklinde ortayı bulmalıydınız 5 sene içinde
ılımlı değil geçinmesi zor bir insan açıkçası maddi konularda çok cimridirTek falsosu bu mu ? Size davranışı nasıl?
Arkadaşımın kocasıda hassas böyle ama diğer meselelerde melek gibidir sakin ılımlı bi insan. O yüzden arkadaşım hiç şikayet etmez onunda huyu bu der
sen süpür işin ne dediğimde ben bıktım süpürmekten artık yıldım dokunmuyorum senin saç teline saldım gitti diyor ama beni huzursuz ediyorSize gösterene kadar alsın makineyi süpürüversin. Arayıp saç teli hesabı sormaya üşenmiyor da işsiz.
Siz çalışmıyor musunuz?ılımlı değil geçinmesi zor bir insan açıkçası maddi konularda çok cimridir
Onun bıkmaya hakkı var sizin yok mu? Bu kadar dert ediyorsa boşansın kel kadın bulsun ya.sen süpür işin ne dediğimde ben bıktım süpürmekten artık yıldım dokunmuyorum senin saç teline saldım gitti diyor ama beni huzursuz ediyor
evet esirger mesela asla kredi kartını vermez bana çünkü para konusunda da takıntılı gereksiz harcama yapmazSiz çalışmıyor musunuz?
Askerlerde iyi kazanıyor resmen esirgiyor mu?
Sanırım çare robot süpürge.sen süpür işin ne dediğimde ben bıktım süpürmekten artık yıldım dokunmuyorum senin saç teline saldım gitti diyor ama beni huzursuz ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?