- 3 Eylül 2012
- 21.854
- 57.510
- 798
bu adamla evli kalma motivasyonunuz ne peki ?evet esirger mesela asla kredi kartını vermez bana çünkü para konusunda da takıntılı gereksiz harcama yapmaz
evet artık ben sürekli modu düşük gezen biri haline geldim tedaviyi de para harcamaz o bu cimriliklebir psikiyatriste basvurun bence muhtelenen takintili oldugunun farkinda degil .yaptiklarini normal goruyor .gerekirse ilac baslanir hayat boyle gecmez .o takintili diye ben niye surekli modu dusuk gezeyim
motivasyonum yok kalmadı hiç sıfır.....insan sadece bir kere geldiği dünyada takıntılı biri ile niye ömrünü harcasınki...bu adamla evli kalma motivasyonunuz ne peki ?
ciddi ciddi konusun terapiye baslasin duzelirse ne ala duzelmezse omur boyle gecmez size yazik .motivasyonum yok kalmadı hiç sıfır.....insan sadece bir kere geldiği dünyada takıntılı biri ile niye ömrünü harcasınki...
Böyle takıntılı olmak insanın kendisi için de zor olmalı ama elbette bu durum sizin bunu çekmenizi ya da düzeltme görevi üstlenmenizi gerektirmez çünkü dediğiniz gibi bir kere geliyoruz dünyaya. Kızınıza karşı nasıl ? Sonuçta çocuk bu yani vestiyerin aynasını düşünmeyebilir açık bırakabilir oyun gibi gelebilir ona bazı şeyler ya da onun da saç teli yere düşebilir kızınıza karşı da bu şekil davranırsa bu daha büyük bir sıkıntı benim için meselamotivasyonum yok kalmadı hiç sıfır.....insan sadece bir kere geldiği dünyada takıntılı biri ile niye ömrünü harcasınki...
Vestiyer konusunda haklısıniz.Bayramda da 11 e kadar uyunulmaz.9 bile geç erken kalkın sonra öğlen 1 2 saat fırsat bulunca uyursunuz.merhaba.Kolay kolay insanlara ders anlatabilen biri değilim beceremem ama buraya içimi dökmek iyi gelecek gibi.5 yıllık evliyim eşim asker lakin bu askeri sistemi bana da yansıtıyor aşırı derece titiz bir adam her konuda maddi manevi yere bir saç teli düşse nefret ediyor.sürekli elimde süpürge ile gezmemi isteyen bir tip.mesela vestiyer kapağı kapalı olmak zorundaymış hep kapı kolu ona çarpıyormuş kırılırmış camı.dün kızımla avm ye gittik hemen fotoğraf atmış bu vestiyer kapalı neden açık kalmış diye. yerde saç tellerim fazla düşmüşse o gün evde ise hemen arar niye böyle bıraktın ortalığı diye.ki sabahları işe alel acele yetişiyorum zaten başka ilden ilçeye gidiyorum çalışmaya.ama eşimin bu takıntıları çok sık boğaz ediyor beni.ben de tam tersi rahat bir insanım detaylara kafa yormam çok.evimi temiz tutarım elimden geldiğince ama elimde süpürge ile dolaşacak derecede değilim.işteyken ya da dışarda iken eşim bu tarz takıntıları için arayınca çok kötü hissediyorum kendimi o gün bütün gün modum düşüyor.mesela kurban bayramında 9 a alarm kurdurdu bana erken kalk diye annemin evine geç diye.bi tatil günüm var uyumak istiyorum onu bile izin yok.bayram da 11 de uyansam sıkıntı yaptı senin yüzünden bayram gezmesine geç kaldık dedi.insanlar kaçmıyor dedim ben de.hayat zaten zor eşimin de böyle zorlaştırması beni mahvediyor
İşte keşke salsa salmıyor aşırı takıntılı yapma diyorum ama yıkadığım çamaşırları katlamaya bile beğenmez tekrar katlar kendi evdeki tüm herşeyi koklar kokuyorsa o şeyi yemez o bardaktan su içmezBenim eşim de titizdi, ben de oldukça rahatım. Ben takmadıkça o da saldı zamanla. Şuan benden daha rahat.
niye uyunmaz hanımefendi bayram da tatile de gidilmez o zaman giden bi sürü insan var ben yine 9 gibi insani saatte kalktım görümcem 2 gibi çıktı geldi annesine bir de o saatten sonra kayınvalidesine gidecekti ki öğretmen yazı hep tatil benim yaz tatili şansım yok mesaili çalışan insanım uyuyabileceğin tek kurban bayramı tatili idiVestiyer konusunda haklısıniz.Bayramda da 11 e kadar uyunulmaz.9 bile geç erken kalkın sonra öğlen 1 2 saat fırsat bulunca uyursunuz.
Kızıma da bazen öyle kızım bir gün elinde su şişesi vardı arabanın içine döktü suyu bilerek ki 4 yaşında nasıl bağırdı çocuk korkudan tir titrediBöyle takıntılı olmak insanın kendisi için de zor olmalı ama elbette bu durum sizin bunu çekmenizi ya da düzeltme görevi üstlenmenizi gerektirmez çünkü dediğiniz gibi bir kere geliyoruz dünyaya. Kızınıza karşı nasıl ? Sonuçta çocuk bu yani vestiyerin aynasını düşünmeyebilir açık bırakabilir oyun gibi gelebilir ona bazı şeyler ya da onun da saç teli yere düşebilir kızınıza karşı da bu şekil davranırsa bu daha büyük bir sıkıntı benim için mesela
Anladımniye uyunmaz hanımefendi bayram da tatile de gidilmez o zaman giden bi sürü insan var ben yine 9 gibi insani saatte kalktım görümcem 2 gibi çıktı geldi annesine bir de o saatten sonra kayınvalidesine gidecekti ki öğretmen yazı hep tatil benim yaz tatili şansım yok mesaili çalışan insanım uyuyabileceğin tek kurban bayramı tatili idi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?