takıntılı adamla evli kalmaya çalışmak

Bir arkadaşın eşi de saçın, pisliğin, dağınıklığının fotosunu çeker kızın annesine atardı.
Utanma yok bunlarda valla.

Sonra arkadaşım bakti dinsizin hakkından imansız gelir.
Onun rezilliğinden beter rezillik çıkarmaya başladı.

Senden beter deliyim haberin olsun mesajını alsin diye.

Böyle böyle çekinmeye, insanlasmaya başlıyorlar. Ama sevgiden, saygıdan gidiyor maalesef..

Cok yorucular be.. hepsi başka başka köşeden yiyor ömrü.

bir psikiyatriste basvurun bence muhtelenen takintili oldugunun farkinda degil .yaptiklarini normal goruyor .gerekirse ilac baslanir hayat boyle gecmez .o takintili diye ben niye surekli modu dusuk gezeyim
evet artık ben sürekli modu düşük gezen biri haline geldim tedaviyi de para harcamaz o bu cimrilikle

Kendisinden kıl dökülmüyor mu hiç onu merak ettim siz de yerdeki fotosunu çekip o işteyken atıp darliyor musunuz mesela ?

E iyi de madem bu kadar takılan kişi kendisi o zaman elinde süpürge ile gezmesi gereken yine kendisi. Saati 9 a kur değil saati 9 a kurması gereken kişi gene kendisi. Hamalı değilsin sende çalışıyormussun ay içim şişti

motivasyonum yok kalmadı hiç sıfır.....insan sadece bir kere geldiği dünyada takıntılı biri ile niye ömrünü harcasınki...
Böyle takıntılı olmak insanın kendisi için de zor olmalı ama elbette bu durum sizin bunu çekmenizi ya da düzeltme görevi üstlenmenizi gerektirmez çünkü dediğiniz gibi bir kere geliyoruz dünyaya. Kızınıza karşı nasıl ? Sonuçta çocuk bu yani vestiyerin aynasını düşünmeyebilir açık bırakabilir oyun gibi gelebilir ona bazı şeyler ya da onun da saç teli yere düşebilir kızınıza karşı da bu şekil davranırsa bu daha büyük bir sıkıntı benim için mesela

Vestiyer konusunda haklısıniz.Bayramda da 11 e kadar uyunulmaz.9 bile geç erken kalkın sonra öğlen 1 2 saat fırsat bulunca uyursunuz.

Benim eşim de titizdi, ben de oldukça rahatım. Ben takmadıkça o da saldı zamanla. Şuan benden daha rahat.
İşte keşke salsa salmıyor aşırı takıntılı yapma diyorum ama yıkadığım çamaşırları katlamaya bile beğenmez tekrar katlar kendi evdeki tüm herşeyi koklar kokuyorsa o şeyi yemez o bardaktan su içmez

Vestiyer konusunda haklısıniz.Bayramda da 11 e kadar uyunulmaz.9 bile geç erken kalkın sonra öğlen 1 2 saat fırsat bulunca uyursunuz.
niye uyunmaz hanımefendi bayram da tatile de gidilmez o zaman giden bi sürü insan var ben yine 9 gibi insani saatte kalktım görümcem 2 gibi çıktı geldi annesine bir de o saatten sonra kayınvalidesine gidecekti ki öğretmen yazı hep tatil benim yaz tatili şansım yok mesaili çalışan insanım uyuyabileceğin tek kurban bayramı tatili idi

Kızıma da bazen öyle kızım bir gün elinde su şişesi vardı arabanın içine döktü suyu bilerek ki 4 yaşında nasıl bağırdı çocuk korkudan tir titredi

Canım orta yolu bulacaksınız. Önce gideceksiniz bir robot süpürge aldırtacaksınız. Siz evden çıktıktan sonra o ortalığı bir süpürecek.

Ayrıca siz hiç mi onun arkasından toplamıyorsunuz? Siz de onun her dağınık bıraktığının fotosunu çekio kendisine atacaksınız, mesela “bu bardağı alıp mutfağa götüremedin mi!” “ bu çorapları kirli sepetine atamadın mı?” Diye. Hatta yavaş yavaş bunun dozunu arttırıp ev süpüreleceği zaman kendisi de evdeyse “canım benim yaptığımı pek beğenmiyorsun bence evi sen süpür ben arkandan sileyim o zaman senin de içine siner” diyeceksiniz.

Böyle çaktırmadan yavaş yavaş . Yerde saç kılı görüp foto attığında “ay canım görmemişim çıkarken, hemen siliver ıslak mendille” diye iş buyuracaksınız. Tatlı dille iş kitleyin. Sizi terslerse de “kusura bakma tertemiz ev istiyorduysan çalışan kadınla evlenmeyecektin” diyin.

Anladım

Madem eşiniz bu kadar takıntılı sizde paraya acımayıp kaliteli iyi bir marka Robot süpürge alın her gün çalıştırırsınız. Bide en iyisinden dyson alın haftada birde onunla süpürürsünüz. Tabi eşiniz cimri olduğu için sorun çıkartır alırken hiç dinlemeyin kusura bakmasın paraya kıyamıyorsa kendi yapsın o zaman. Zaten çalışıyorsunuz para konusunda çokta taviz vermeyin Çok fazlada uyumlu olmayın sizi sık boğaz ettiği zamanlarda arada sizde sorun çıkartın. Tatlı dille tabi kendinizi ifade edin fakat bazen tatlı dil her şeyi çözmüyor. Eş de olsa insanlar sınırlarını aşabiliyor. O sınırları bazen kendimiz belirlemeliyiz yoksa ne sınır kalır nede saygı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…