Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eli ayağı sakat mı? Pis bulduysa alsın bi süpürge bi bez temizlesin. Siz de cevabını verin böyle hayat mı geçer. Siz onun emireri değilsinizmerhaba.Kolay kolay insanlara ders anlatabilen biri değilim beceremem ama buraya içimi dökmek iyi gelecek gibi.5 yıllık evliyim eşim asker lakin bu askeri sistemi bana da yansıtıyor aşırı derece titiz bir adam her konuda maddi manevi yere bir saç teli düşse nefret ediyor.sürekli elimde süpürge ile gezmemi isteyen bir tip.mesela vestiyer kapağı kapalı olmak zorundaymış hep kapı kolu ona çarpıyormuş kırılırmış camı.dün kızımla avm ye gittik hemen fotoğraf atmış bu vestiyer kapalı neden açık kalmış diye. yerde saç tellerim fazla düşmüşse o gün evde ise hemen arar niye böyle bıraktın ortalığı diye.ki sabahları işe alel acele yetişiyorum zaten başka ilden ilçeye gidiyorum çalışmaya.ama eşimin bu takıntıları çok sık boğaz ediyor beni.ben de tam tersi rahat bir insanım detaylara kafa yormam çok.evimi temiz tutarım elimden geldiğince ama elimde süpürge ile dolaşacak derecede değilim.işteyken ya da dışarda iken eşim bu tarz takıntıları için arayınca çok kötü hissediyorum kendimi o gün bütün gün modum düşüyor.mesela kurban bayramında 9 a alarm kurdurdu bana erken kalk diye annemin evine geç diye.bi tatil günüm var uyumak istiyorum onu bile izin yok.bayram da 11 de uyansam sıkıntı yaptı senin yüzünden bayram gezmesine geç kaldık dedi.insanlar kaçmıyor dedim ben de.hayat zaten zor eşimin de böyle zorlaştırması beni mahvediyor
Yani market yapılıyor ve sizin ihtiyaçlarınız önemsenmiyor. Kesnlikle çalışmalısınızevet esirger mesela asla kredi kartını vermez bana çünkü para konusunda da takıntılı gereksiz harcama yapmaz
Çalışıyorum şükür memurum ama param bitse vermez asla sorgular 300 dört yüz ancak atar hesabıma atar ama atasıya kadar ne kavga ne tartışma çıkarır geçen param bitti atmadı ben de babamdan isteyeyim madem dedimYani market yapılıyor ve sizin ihtiyaçlarınız önemsenmiyor. Kesnlikle çalışmalısınız
O derece değil ama bu da mesela telefonla konuşurken asla ikinci iş yapmaz hayattan kopar çok değişik takıntıları varBoyle adamla birlikteydim yeni ayrildim. Ben sahsen degistiremedim. Telefonla konusurken hobi olarak supurge yapiyordu
Eşiniz takıntılı olabilir ama aynı zamanda size ve evladınıza sevgisi saygısı da yok, arabaya su dökülmüşse kurur, yerlerde saç varsa süpürülür.O derece değil ama bu da mesela telefonla konuşurken asla ikinci iş yapmaz hayattan kopar çok değişik takıntıları var
Titizlik hafif kalıyor artık bu saydıklarınızın yanında. Çocuk için mi bitmiyor.diğer yazılanları okuyamadım fırsatım olmadı ama yasadıgını anlayamaz insan böyle biriyleÇalışıyorum şükür memurum ama param bitse vermez asla sorgular 300 dört yüz ancak atar hesabıma atar ama atasıya kadar ne kavga ne tartışma çıkarır geçen param bitti atmadı ben de babamdan isteyeyim madem dedim
El kadar çocuğa arabaya su döktü diye bağırmış çocuk korkudan titremişTitizlik hafif kalıyor artık bu saydıklarınızın yanında. Çocuk için mi bitmiyor.diğer yazılanları okuyamadım fırsatım olmadı ama yasadıgını anlayamaz insan böyle biriyle
Cidden dağınık, pis ve umursamaz olursun, o zaman hadi uyarsın diyelim, ben de tahammül edemem dağınık ve pis ortama çünkü. Ama sizin meseleniz kesinlikle bu değil, robot süpürge falan çözmez mevzuyu. Çocukta bi sürü travma oluşturuyor şimdiden, sizi zaten mutsuz bi insan haline getirmiş çoktan.Kızıma da bazen öyle kızım bir gün elinde su şişesi vardı arabanın içine döktü suyu bilerek ki 4 yaşında nasıl bağırdı çocuk korkudan tir titredi
evet büyük hata etmişimhep derim diyorum burada kızlar askerlerle evlenmeyin.
Mesela benim için kendimden ziyade kızım önemli olurdu ve sırf bunu kızıma yaşatmaya hakkımız yok diye yolları ayirmayi düşünürdüm eğer düzelmiyorsa eşimKızıma da bazen öyle kızım bir gün elinde su şişesi vardı arabanın içine döktü suyu bilerek ki 4 yaşında nasıl bağırdı çocuk korkudan tir titredi
Bence böyle bir genelleme yanlış. Asker olarak doğmuyorlar kişiliklerinde bu bozukluk varsa başka meslekte de ortaya çıkardı mesleğin bir suçu yok adamlar ruh hastasıysa. Ve sanki askerler böyle olur gibi bir kabullenmişlik de toplumda yanlış bir algı çoğu kadın belki bu algı yüzünden ama napalım hepsi böyleymiş deyip kabul etmek zorunda hissediyor. Oysa pamuk gibi asker polisler de var bu benim fikrim çevremde böyle gözlemledimhep derim diyorum burada kızlar askerlerle evlenmeyin.
Orası doğru eşi asker olup eşinin ağzına bakan bir dediğini iki etmeyen insan çokBence böyle bir genelleme yanlış. Asker olarak doğmuyorlar kişiliklerinde bu bozukluk varsa başka meslekte de ortaya çıkardı mesleğin bir suçu yok adamlar ruh hastasıysa. Ve sanki askerler böyle olur gibi bir kabullenmişlik de toplumda yanlış bir algı çoğu kadın belki bu algı yüzünden ama napalım hepsi böyleymiş deyip kabul etmek zorunda hissediyor. Oysa pamuk gibi asker polisler de var bu benim fikrim çevremde böyle gözlemledim![]()
oldum zaten ibs huzursuz bağırsak sendromum var geçmeyenBu iş güzel konuşmayla , robot süpürge ile geçmez arkadaşlar. Adam tedavi görmeli. Ruhuna sirayet etmiş uyuzluk. Çekilmez ki yani. Gencecik yaşınızda hastalık sahibi olursunuz.