Takıntılı arkadaş?

elifasyaa

İdil'im & Asrın'ım ♥
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2009
88
27
98
41
Merhaba arkadaşlar sizlere danışmak istediğim bir konu var eski iş arkadaşımla ilgili. Biraz kafanızı şişireceğim ama içimi dökmek istedim. Bu benim karşılaştığım en garip arkadaşlık...

Kendisi benim bir önceki çalıştığım yerde aynı pozisyonda olduğum benden 5 6 yaş büyük bir bayan arkadaştı. 4 yıl aynı iş yerinde çalıştık ama arkadaşlığımız yakınlığımız 2 yıl sürdü. Yakınlığımız dediğim birlikte bir yerlere gidip oturuyorduk sohbet ediyorduk her arladaşın yaptığı gibi. Kendisinin zaten sosyal medyada hiçbir hesabı yok ve sadece whatsapp kullanıyor telefonunda da. Muhtemelen whatsapptan da tek konuştuğu kişi bendim(?) Zira kendisi sabah akşam gece gündüz demeden bana geç saatlere kadar manzara fotoğrafı, özlü sözler falan atıyordu ve "iyi geceler artık uyuyayım" dediğimde de engellemeye çalışıyordu konuşmak istiyordu falan ama konuşsak yine iyi karşılıklı böyle manzara fotoğrafı paylaşıyorduk sadece... O da öyle biri diye onu böyle kabullenip ben de öyle iletişim kurmayı denedim yani :/

Ama kendisinin yanyanayken de pek bir sohbeti yoktu açıkçası bir kafede oturduğumuzda sadece iş yerindekilerden bahsediyordu başka konuşacak bir şeyi yokmuş gibi, buna rağmen her gün geç saate kadar öylece oturalım istiyordu

Sonra tüm bunlar bana anormal gelmeye başladı çünkü whatsapptan geç saatlere kadar bu şekilde "iletişim kurmak", yanyana otururken kayde değer bir şey yapmadan geç saatlere kadar kalmak istemesi falan tuhaf geldiğinden kendisiyle biraz mesafeli olmak istedim. Yazdığında bazen cevap vermedim ama aynı yerde çalıştığımızdan engellemek istemedim. Dışarı çıkmak istediğinde işlerim var dedim ama bugün işim var desem "yarın o zaman" gibisinden uzatıp durdu. Kendisine bunu açmak istedim, problemlerim varmış gibi yaklaştı bana sorunlarını birlikte halledelim gibi şeyler söyledi. Gece gündüz yazmakta ısrar etti ve cevap vermediğimde "benim sana ne hatam oldu lütfen beni affet" diye mesajlar attı. Bu beni iyice rahatsız etti çünkü bir erkeğin bir kıza attığı gibi mesajlar atıyordu yani "bana bir şans daha ver" gibi? Eski birlikte çekildiğimiz fotoğrafları falan atıyordu. Bir ara artık kendisiyle kavga yollu konuştuktan sonra engelledim ama smslerle devam etti bu sefer de "lütfen engeli aç devam etmiycem rahatsız etmeye" diye. Ben de açtım ama devam etti tabii ki gece gündüz demeden yazmalarına.

Sinirimden tüm mesajları sildim ama en son yazdıklarını göstermek istiyorum

Ben iş yerimi evimi taşıdığım için kendime yakın bir yere aldım yani aynı şirketin farklı şubesine geçtim. Bunu da gideceğim ana kadar kendisine duyurmadım çünkü beni zaten ona her konuda açıklama yapmam gerekiyormuş gibi darlıyordu. Bir de iş değiştirmemi insan ilişkilerine bağladı. Yeni iş yerinde tanıdığım birileri olduğu için, sanki onlar beni çağırmışlar gibi.

gibi.

Bunların hiçbirine cevap vermedim ve en sonunda da engelledim kendisini ama arkadaş bana iş yerindeki diğer insanlar aracılığıyla hep ulaşmaya çalıştı

Bana binlerce kez "bana kırgın mısın" diye sordu ve ben de kendisine "hayır sana kırgın falan değilim beni çok darladığın için sinirleniyorum" gibi cevaplar verdim. Kısacası artık haddini aşmıştı ve sürekli hesap sormalar, istediği cevapları alamayınca "sen bana kırgınsın"lar havada uçuşuyordu. "Hayır arkadaşım kırgın değilim gelme üzerime" dedikçe kavga çıkıyordu.

İş yerim de değişti kafam da rahat derken sürekli başkalarından aramaya başladı. Ben de artık her yabancı numara aradığında etrafımda kim varsa telefonu onlara verdim "yanlış numara" falan dedirttim ve telefonlar kesildi en azından bir süre.

Artık bitti sanarken bugün yine sinirlerimi hoplatacak bi şey yaptı arkadaş. İş yerimde mesaideyken içeri bi adam girdi elinde bir koca demet çiçek, ama nişan çiçeği sanki. Çiçek banaymış, gönderen kısmında da bu bayan arkadaşın adı. Çiçeği geri yolladım...

İnanın hayatımda böyle saçma bir durum ne gördüm ne duydum. Bana hakaret etmedi tamam, aklınca bana bir kötülüğü de yok ama gerçekten bana böyle yaklaşmasından son derece rahatsızım. Arkadaşlığımız süresince sürekli bir yerlere gittiğimizde hesabı kendisi ödemek için kendini öldürüyordu adeta. Hiç sebep yokken bana hediyeler alıyordu ve aldığı hediyeler de ufak şeyler değillerdi, kolyeler saatlikler künyeler... Elimden geldiğince karşılık vermek istiyordum ama sürekli olacak işler değil hem de özel gün bile değil. Hem de bu ne tür bir arkadaşlık? Bir bayan bir bayan arkadaşına nasıl bu kadar gözünü karartıp gururunu bir kenara bırakıp bağlanabilir? Mesafe koymak istedikçe erkek arkadaşımdan duymadığım şeyleri duydum bu sizce de rahatsız edici değil mi? Sizin de böyle arkadaşınız oldu mu? Ya da şahit oldunuz mu böyle bi şeye? Ben mi anormal davranıyorum sizce?

böyle uzun bir yazıyı sabırla okuyan ve ilgilenen herkese teşekkürler şimdiden

Var tatlim boyle anormal tipler, bana da denk geldi. Bu kadar ekstrem degil ama gorusmek istemedigimi bir suratina soylemedigim kaldi hala aramalar sormalar. Ben karsi taraf inat ettikce gorusmedim, kesti sonra. Anormaller salla gitsin

İçim daraldı.

Benim de buna benzer bir arkadaşım vardı.

Ben de sizin gibi iletişimi tamamen kesmeye çalıştıkça daha çok yapışırdı.

Çözümü asgarî müşterekte görüşmekte buldum yani fazla ilgisinden bunaldığımı ifade ettim, aradığında, yazdığında kısa cevaplar verdim, şimdi arada telefonlaşıyoruz, aynı yerde değiliz neyse ki ama bulunduğum yere tayin istemeyi düşünüyor tekrar.

O kadar çok derdi var ki, kötü bir evlilik, yolunda gitmeyen bir hayat, duymak istediklerini benden duyduğu, yakınlık gördüğü için bu noktaya geldiğini fark ettiğim için ikimizi de üzmeyecek mesafeyi ayarlamış vaziyetteyim şu an.

Sizinkinde de böyle bir durum olmalı, duygusal boşluğunu sizinle kapatıyor, o nedenle o sevgili gibi davranma anormalliği, ya yalnız ya da birlikte olduğu insan yalnız hissetmesini engelleyemiyor.

Direkt soyle, tuhaf davrandigini dusunuyorum, gorusmek istemiyorum de. Aracilara da soyle, bence o tuhaf biri falan filan. Kirici olmaktan cekinme. Ofle pofle ararsa. Hatta tacizden polise vericem manyak misin nesin ya de. Cirkefles. Bunlarin dili bu

benceee kadınlardan hoşlanıyor ve sana aşık

Ya Afedersin ama çok güldüm komik ya bu ne böyle sevgili gibi saplantılı bi sevgili takmış kafaya sizi sanki evlencek töbe ya olmaz böyle şey gurur olur insanda beni aramayani niye arıyayım ki ben hiç sevmem böyle insanları sıkıldım valla okurken nasıl sabrettin helal olsun sana çok dusunme boşver ailen değil bişey değil geçer gider

Yuhh bu ne boyle kimsenin sevgilisi bu kadar yapismaz.sorunlu bir tip belli.
Acikca konus bence boyle yapiskan insanlari sevmedigini hatta tel. Numaranida degistir.uzak dur baska cozum yok gibi

hayatındaki yalnızlığı sizinle gidermeye çalışıyor sanırım.

fazla ilgiden bende bunalırım ki bu arkadaşın ki ilgi boyutunu geçmiş rahatsızlık verici boyutta.

sosyal medyadan bir bayan arkadaşla tesadüfen tanıştım. bir sorunum vardı onun üzerine mesaj atmıştı. öyle sohbet muhabbet derken bu sürekli yazmaya başladı bende gelemem öyle şeylere sıkılırım. bir de sorunları olan birisi. sevgilisini de iyice bezdirmiş ilgi bekleyerek. önceleri sürekli mesaj atıyordu bende cevap yazma mecburiyetinde hissediyordum kendimi. sonra bir kaç saat sonra cevap vermeye başladım. şimdi de bir kaç gün sonra cevap yazıyorum. ilk mesajı da hep o yazıyor hayır bir kerede bekle ben mesaj atayım dimi. valla uğraşamam kimseyle ben kardeşlerimle bile sürekli mesajlaşınca sıkılıyorum.

sizde net tavrınızı belli edin gerekirse numaranızı değiştirin. işyerinize gelirse ilgisinden çok bunaldığınızı söyleyin kesinlikle vermeyin telefonunuzu. millet tuhaf ya.

Anladığım kadarıyla bu size aşık, sizi kimseyle paylaşmak istemiyor, size daha açılmamış sohpeti bile yok diyosun çünkü neden başliğıcağini bilmiyor aklınca sizi kendisine bağlamak istiyor

Bence numaramı değiştir bence bu abla sana yürüyor sana aşık olmuş gibi Lez olduğu Aklıma geldi benimde ve muhtemelen sen ona göre bu ilişkide onun aklı sira onun disisisin kendi de erkek çiçek falan kimse arkadaşlığı bu kadar abartmaz diye dusuniyorum.arkadaşım valla sanki yazıyı okurken sevgili hikayesi gibi geldi arkadaş böyle yapmaz

İnan arkadaşım ben bile mesajları okurken kendimden şüphe ediyordum kiminle konuşuyorum diye kimsenin kimseye böyle hissettirmeye hakkı yok lez olup olmadığından haberim yok ama gayet alımlı 36 yaşında bir bayan kendisi, evlenmemiş evlenmek gibi bir niyeti de yok sanki... Anormallik bende mi diye çok merak ettiğimden yazdım bu yazıyı

Canım anlamadın mı kadın eşcinsel ve sana aşık olmuş.
O bi kadın değil erkek.
Bedeni kadın olabilir ama bi erkek ve kadınlardan hoşlanıyo işte.

Rahatsız oluyorsan sende bir problem yok .belki Lez de değil ama bu kadar da hayatına müdahele etmeye bunaltmaya hakkı yok. insan yeri geliyor eşinden ailesinden daralıyor hicbirseyin olmayan kişinin bu kadar muhabbeti hiç normal değil araya adam koymalar cicekler resmen pesinde kosuyor sanki sevgilin de.hani kk olmasa burasi bir erkeğin derdini dinliyorum derim hatta içten ice acaba erkek mi yazan dedim uzak dur kesinlikle tepkinlerinde sonuna kadar haklısın.

bu karşıdaki bayanın lezbiyen olduğunu düşünen tek ben olamam dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…