Takıntılı arkadaş?

Lezmi degilmi soyle anlayabilirisn.benim sevgilim var ve onunla vakit gecirmek istiyorum de.tepkisi ne olacak kiskanclil tribine gircekmi mutlulukmu dileyecek.
Akkilara zarar bir durum

Ay yok ya, ne lezbiyeni. Yani o da olabilirde gerçekten var böyle sorunlu tipler. Bana takan arkadaşların biri evli, diğeri boşanmıştı. Hala mesaj atarlar, o kadar ben dönücem sana diyip dönmediğim ve mesajlarına cevap vermediğim halde

Sorunlular. Evli olan zaten psikiyatriste gidiyor, boşanmış olan ise zırt pırt facebooktan check in yapan bir tip. Yalnızlığını bu şekilde örtüyor işte.

aaa cok korkunc birsey dikkat et sana zarar filan vermesin.resmen kafayi sana takmis.

Ben çok fazla korku gerilim psikolojik film izlerim. Valla bu arkadaşın bende uyandırdığı hisler hiç iyi değil. Ya lez ya da tehlikeli bi psikopat.

Yani filmlerde olur ya başta çok normal ve sıcakkanlı olur hayatınıza girer sonradan onun ne deli bi psikopat olduğunu anlarsınız, akıl hastası çıkar resmen. Zarar bile verir. Öyle bi tip sanki.

Korku filmi gibi uzaklaşmışsın zaten akıllıca davranmışsın , takmış resmen

Ahh canım ahh kuzum. Git mahkemeye uzaklaştırma çıkar. Bu kadın seni taciz ediyor. Manzara fotosuyla Günaydın diyor. Kadın lezbiyen hem de sizoid veya anti sosyal kişilik bozukluğu var. Bilemedim. Herkesten uzak ama sana yapışık. Sen bu kadın ile kaçarak ayrildigin! İçin sana yapismis. Hep hareketlerini anlamadan gelmissin hep bahaneler uretmissin. Bunlari anlayacak kapasitede bir insan olsa böyle yaşamaz di herhalde. Bence net olman. Ondan hoslanmadigini onunla vakit geçirmekten sıkıldığını kısaca onla arkadaş olmadığını söylemeliydin. Yani sacmaladigi ni anlamsız biri olduğunu ayrıca onun lezbiyen eğilimlere sahip olduğunu düşündüğünü ve seninde böyle hissetmedim in için artık onunla görüşmek istemediğini söylemen lazım. Ayrıca acilen psikologa gitmesini salık ver. Artık zaten onun kırılmasıni takmadigini düşünüyorum. Bunlari da söyleyebilirsin bence.

Arkadaşın sana duygusal olarak bağlanmış sevgili anlamında. Bayanlara ilgi duyuyor belli artık anla ve uzak dur. Gerekirse hat değiştir. Yolda karşına da çıkar bu senin ben söyliim de

Allahim nasil tipler var yaa.
Bu kiz lez, benden soylemesi.

Lez bi arkdasim vardi benim.
Sinifta herkes ogrenmisti ve mesafe koymuslardi, ben haric.
Kiz bana neden benden uzaklasmadin sen herkes gibi sordgunda ben " ben birisini bi sebepten silmem, benim icin karakterin onemli, senin lez olman beni ilgilendirmez, o konuda bi soz hakkimin oldugunu dusunmuyorum" demistim.
Baya beraber gezdik, yedik ictik.
Sonra soruya bk " sapsik sen hic erkeklerin hakkinda konsmuyosun, yoksa sendemi lezsin?". Benim sevgilim oldgunu soyledim, ve bi erkek dedim. Tabi sok oldum sorusuna. Kiz baya baya meyilli.
Yavas yavas uzaklastim.
Zor oldu kene gibi yapisti.
Ama uzaklastim.

Aman tanrim didim.. bu ne ya... asosyal kisiligin tanimi gibi..

direk olarak lezbiyen misin sen desene

Muhtemelen psikolojik sorunlari olan birisi.
bizim dersanedeyken bir arkadasima takik bi koz vardi ayni böyle. O zaman whatsap falan olmayinca mektup yazardi. Yeni flört eden sevgililer gibi.
Yalnizlik, bir baskasindan sevgi görmemek, ideal arkadasliga ulasamamak gibi seyler insanlari böyle seylere itebiliyor. Allah kolaylik versin. Yeni magazanizda guzel arkadasliklar kurmanizi dilerim :)

herkesin cinsel tercihi aynı yönde olacak diye bir kanun yok. her kadın erkekten hoşlanacak diye bir kanunda yok.
sende ilginç birşekilde bunu tecrübe etmişsin. keşke daha önceden sana ne hissettiğini söyleyip arkadaş olup olamayacağınızı sorsaytmış. kendi kendine gelin güvey olmuş.
sizin acınızdan zor bir durum. istemeden bilmeden zor duruma sokulmuşsunuz.
acık acık kadına söylemenizde cok yarar var. direkt sen kadınlar hoşlanan birisin demeyin. çünkü muhtemelen red edecektir " ben öyle değilim " gibi şeyler söyler.
diyin ki " senin bana gönderdiğin mesajlar, çiçek vs. den hoşlanmıyorum, garipsiyorum. kız arkadaşım olarak anladım ki aynı frekansta değiliz. bu yüzden lütfen bir daha benimle görüşme, ben sneinle görüşmek istemiyorum" de.
konuyu bitir. sonra telini melini değiştir kaç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…