- 29 Mart 2018
- 13.208
- 46.522
- 548
- 27
- Konu Sahibi -Thanatos-
-
Merhaba , sizi geri dönmeniz için korkutuyor gibi geliyor ama tehditler görmezden gelinemez tabi ki..Arkadaşlar uzun uzun yazmak istemiyorum.
Benim bir eski sevgilim var, kendisiyle uzun bir müddet görüştük ve 2 3 ay önce tamamen bitirdik. Ama aşırı kudurmuş durumda, anneme bana kardeşime saydırıyor. Anneme kızınızla bir daha görüşmeyeceğim diyip bana seni öldüreceğim, sana neler yapacağım diyor. Annem dün evine gidip annesiyle konuşmuş, annesi ehehehe o onu seviyor korkmayın birşey yapamaz demiş. Ve bugün okuluma kadar geleceğini söyledi. Bende korktuğumu belli ettim. Bugün polise şikayette bulunacağım ama daha ne yapabilirim? İnanın intihar etmeyi bile düşündüm bu nasıl bir bela anlamadım.
Ben tehditlerinden korktuğumu belli ettiğim için azdı böyle.Merhaba , sizi geri dönmeniz için korkutuyor gibi geliyor ama tehditler görmezden gelinemez tabi ki..
Tehditlerine boyun eğmeyin geç olmadan şikayet edin ancak mümkün olduğunca diyalogdan kaçının ve eğer sorunlu olduğunu düşünüyorsanız temas halinde sakin kalmaya çalışın.Ben tehditlerinden korktuğumu belli ettiğim için azdı böyle.
Gelicem okuluna sorucam kimsin nasılsın belki biriyle tanışırım falan diyor. Hasta gerçekten hasta. Ve birşeyler kullanıyor sanırım.
Çok teşekkür ediyorum, özgüvenimi tamamen bitirdi benim. Desteğiniz için teşekkür ederim.Tehditlerine boyun eğmeyin geç olmadan şikayet edin ancak mümkün olduğunca diyalogdan kaçının ve eğer sorunlu olduğunu düşünüyorsanız temas halinde sakin kalmaya çalışın.
Nur böyle birşey mümkün değil, Çok ilgi göstermek için bile olsa ben istemiyorum öyle birşey.Çok ilgi gösterin o zaman kendiliğinden çekip gidecektir çünkü Saplantılı kişiler fazla sevgiden nefret ederler. Arayın havadan sudan kulaklarının zarını delecek kadar yüksek sesle konuşun saçma espriler yapın durduk yere gülün . Kaçarak gider denenmiştir
Bugün şikayet edeceğim, en geç yarın.Geç olmadan şikayet etmelisin
Sana veya ailene zararı dokunabilecek biri
Artık bana bişey olmaz ya da yok ya yapmaz diye birşey yok biliyorsun
Ne intiharı saçmalama. Polise derhal bildir. Kades uygulamasını indir. Olası tehditte hemen kullanırsın.Arkadaşlar uzun uzun yazmak istemiyorum.
Benim bir eski sevgilim var, kendisiyle uzun bir müddet görüştük ve sonunda tamamen bitirdik. Ama aşırı kudurmuş durumda, anneme bana kardeşime saydırıyor. Anneme kızınızla bir daha görüşmeyeceğim diyip bana seni öldüreceğim, sana neler yapacağım diyor. Annem dün evine gidip annesiyle konuşmuş, annesi ehehehe o onu seviyor korkmayın birşey yapamaz demiş. Ve bugün okuluma kadar geleceğini söyledi. Bende korktuğumu belli ettim. Bugün polise şikayette bulunacağım ama daha ne yapabilirim? İnanın intihar etmeyi bile düşündüm bu nasıl bir bela anlamadım.
Gerçekten söylediklerini yapabilir mi?
Ne güzel sana kıyağım olsun, silme kalsın arada ekranı yalarsın deseydiniz. Bence blöf ama şikayet edin etraf manyak dolu.Bir de bana fotoğraflarımız videolarımız var dedi ama bunu yemedim. Sonra o blöfü kesti. Okuluma gelecek olması blöf müdür sizce?
Olivia erteleme şansın yokBugün şikayet edeceğim, en geç yarın.
İnanın çok korkuyorum ya, en büyük hatam korktuğumu belli etmek.
Korunma talep et . Ah ah bir de önemseseler şu talepleri keşke.Nur böyle birşey mümkün değil, Çok ilgi göstermek için bile olsa ben istemiyorum öyle birşey.
Yok onu demedim de o videodan ne olacak max 10 saniye ne olduğu bile anlaşılmaz dedim akjdjajdjs.Ne güzel sana kıyağım olsun, silme kalsın arada ekranı yalarsın deseydiniz. Bence blöf ama şikayet edin etraf manyak dolu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?