- 29 Kasım 2018
- 4.098
- 24.269
- 308
- Konu Sahibi -Thanatos-
-
Sakin ol ve savcılığa git.Arkadaşlar uzun uzun yazmak istemiyorum.
Benim bir eski sevgilim var, kendisiyle uzun bir müddet görüştük ve sonunda tamamen bitirdik. Ama aşırı kudurmuş durumda, anneme bana kardeşime saydırıyor. Anneme kızınızla bir daha görüşmeyeceğim diyip bana seni öldüreceğim, sana neler yapacağım diyor. Annem dün evine gidip annesiyle konuşmuş, annesi ehehehe o onu seviyor korkmayın birşey yapamaz demiş. Ve bugün okuluma kadar geleceğini söyledi. Bende korktuğumu belli ettim. Bugün polise şikayette bulunacağım ama daha ne yapabilirim? İnanın intihar etmeyi bile düşündüm bu nasıl bir bela anlamadım.
Gerçekten söylediklerini yapabilir mi?
Yahu korkma. Sakin ol. Bir şey yapamaz sidikli.Normalde korkak biri değilim ama çok korkuyorum arkadaşlar. Bunların hepsini tek tek söyleyeceğim ama madde bağımlısı anlar mı bilmiyorum.
Gelsin okuluna, ne olacak? Taşkınlık çıkarırsa mis gibi paket olur oracıkta, hem de bir sürü şahidin olur.Bir de bana fotoğraflarımız videolarımız var dedi ama bunu yemedim. Sonra o blöfü kesti. Okuluma gelecek olması blöf müdür sizce?
Boynu bükük oğlu mu ahahhahhahahahahahahhaaVardı basımda benimde böyle
Herhangi bi fotoğrafım falanda yoktu halbuki çoğu kisi de vardır ama onda yoktu. Allahın pasifi çıkmıs diyo ki “peşini bırakmıcam” naraları atmaya basladı. Baktım bunun boynu bükük dalı bende bir sürü. Onlardan birini aldım madem bırakmıyosun o zaman olacaklardan ben sorumlu değilim diyip onun bana attığı “boynu bükük oğlunu” anasına attımanası şok.
Ablacım bak evladınız peşimi bırakmıyo, hayatımda biri var bunları boy boy atıyor. Dedim.
Kızım çok özür dilerim şok oldum onunla konuşacağım dedi.
Hemen ss leri atıp visssss napıyosun ulan durrrr dedi.
Dur olum yeni başlıyoz sıra babandadedim dur dur yalvarıyorum dur be gidiyorum artık hayatından dedi.
Ss lerde anasına diyo ki “o ben değilim anne yalan söylüyo”
Annesi de “lan o sen değilsen arkadaki koltuklarda evdeki koltuklar değil şerefsiz”
Pamukta fasülye deneyine koysak hiç yabancılık çekmez boynu bükük tomurcuklarının yanında.Boynu bükük oğlu mu ahahhahhahahahahahahhaa
Evet.Bu kisi daha once hakkinda konu actiginiz kisi mi? Hemen evlenip cocuk yapmak isteyen?
Kız o ne ara eski oldu?
Kız ondan bahsetmiyorum ben. Üzerinde konuştuğumuz kişi değil onun bir öncesi.Kız o ne ara eski oldu?
Okula servisle gidiyorum allahtan. Okul çıkışı yalnız olmuyorum genelde arkadaşımla bekliyoruz arabayı. Annem babama söyleyecek muhtemelen, o da beni yanına alır.Okulda, okula giderken veya cikarken asla yalniz takılma.
Neler duyuyoruz olivia
Allah korusun.
Kız ondan bahsetmiyoruz ben. Üzerinde konuştuğumuz kişi değil onun bir öncesi.
Yok o değil. O bu konunun içinde bile yok şuan.Haaa yeni arkadaş da hızlı idi baya, karıştırdım.
Normalde aptalın teki, habire millete telefonunu kaptırır parasını falan kaptırır. Ama onlardan alacak gücü yok bana yetiyor gücü.Yahu korkma. Sakin ol. Bir şey yapamaz sidikli.
Sadece kuslardan ödünc aldıgı beyni sende kullanmak istiyo gücü anca sana yetiyo. Elinde kalacak sadece.
Canım benim inşallah yapamaz inşallah. Ben kendimden geçtim artık inanki.Ne leş bir karakteri var ! ne iğrenç biri ki hem seni hem de aileni tehtid edebiliyor. Canım korkma emin ol o kadar korkak aciz ve yalancı biri ki hiçbir şey hiçbir halt yapamaz anca kuru tehtidler.
Cok sasirdim ve cok uzuldum. Sizi manipule etmeye calisiyordu zaten, normal olmadigi belliydi.
Adam sizi öldürecek diye korkup kendi kendinizi mi öldüreceksinizArkadaşlar uzun uzun yazmak istemiyorum.
Benim bir eski sevgilim var, kendisiyle uzun bir müddet görüştük ve sonunda tamamen bitirdik. Ama aşırı kudurmuş durumda, anneme bana kardeşime saydırıyor. Anneme kızınızla bir daha görüşmeyeceğim diyip bana seni öldüreceğim, sana neler yapacağım diyor. Annem dün evine gidip annesiyle konuşmuş, annesi ehehehe o onu seviyor korkmayın birşey yapamaz demiş. Ve bugün okuluma kadar geleceğini söyledi. Bende korktuğumu belli ettim. Bugün polise şikayette bulunacağım ama daha ne yapabilirim? İnanın intihar etmeyi bile düşündüm bu nasıl bir bela anlamadım.
Gerçekten söylediklerini yapabilir mi?
Arkadaşım gerçekten şuan aradığım laf sokarak yapılacak bir yorum değil. Evet çünkü ailemle tehdit ediliyorum benim için ailemin sağlığı daha önemli.Adam sizi öldürecek diye korkup kendi kendinizi mi öldüreceksiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?