Takıntılı eski sevgili

Daha önce madde bağımlısı hırsız ve daha bir sürü suçu olan biri peşimdeydi.
Tehtid ediyordu hatta özelden annemi arayıp benimle ilgili şeyler söylemişlerdi .
Seni bulduğum yerde şunu yapicam bunu yapicam diyordu .
Ve bu kişi karşı komşumun oğluydu .
Asla ondan korktugumu belli etmedim madde içip pencereye gelirdi çık cık diye gecenin bir vakti .
Onu engelledim ve istediğini yapabilirsin seninle gorusmeyecegim dedim her isteğini yap umrumda değil dedim .
Zamanla beni görünce tanımadı bile madde hafızayı yutuyor bir zaman sonra .
Korkma şikayet et korktuğunu belli etme

Sakin ol ve savcılığa git.

Normalde korkak biri değilim ama çok korkuyorum arkadaşlar. Bunların hepsini tek tek söyleyeceğim ama madde bağımlısı anlar mı bilmiyorum.
Yahu korkma. Sakin ol. Bir şey yapamaz sidikli.
Sadece kuslardan ödünc aldıgı beyni sende kullanmak istiyo gücü anca sana yetiyo. Elinde kalacak sadece.

Bir de bana fotoğraflarımız videolarımız var dedi ama bunu yemedim. Sonra o blöfü kesti. Okuluma gelecek olması blöf müdür sizce?
Gelsin okuluna, ne olacak? Taşkınlık çıkarırsa mis gibi paket olur oracıkta, hem de bir sürü şahidin olur.

Boynu bükük oğlu mu ahahhahhahahahahahahhaa

Okulda, okula giderken veya cikarken asla yalniz takılma.

Neler duyuyoruz olivia

Allah korusun.

Lütfen kades uygulamasıni indir hem de hemen daha geçen gün bir kadın kades sayesinde kurtuldu 3 dakikada gelmiş polis.

Okulda, okula giderken veya cikarken asla yalniz takılma.

Neler duyuyoruz olivia

Allah korusun.
Okula servisle gidiyorum allahtan. Okul çıkışı yalnız olmuyorum genelde arkadaşımla bekliyoruz arabayı. Annem babama söyleyecek muhtemelen, o da beni yanına alır.

Yahu korkma. Sakin ol. Bir şey yapamaz sidikli.
Sadece kuslardan ödünc aldıgı beyni sende kullanmak istiyo gücü anca sana yetiyo. Elinde kalacak sadece.
Normalde aptalın teki, habire millete telefonunu kaptırır parasını falan kaptırır. Ama onlardan alacak gücü yok bana yetiyor gücü.

Ne leş bir karakteri var ! ne iğrenç biri ki hem seni hem de aileni tehtid edebiliyor. Canım korkma emin ol o kadar korkak aciz ve yalancı biri ki hiçbir şey hiçbir halt yapamaz anca kuru tehtidler.
Canım benim inşallah yapamaz inşallah. Ben kendimden geçtim artık inanki.

Adam sizi öldürecek diye korkup kendi kendinizi mi öldüreceksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…